IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

mäntyjä hui!Sunnuntai 12.03.2006 00:44

No nii, ihan niinku päiviksiä ei ois muutenkin liikaa on tännekin laitettu tällanen hieno mahdollisuus. Voisin kirjottaa ajatuksiani mutta en nyt ajattele mitään järkevää. Kissojen kanssa yrittää tulla toimeen koira, ja aika hyvin on ilta mennykkin, jos toi otus ei haukkuis se vois vaikka asustella mun kanssa. Piru, taas se löysi jonkun kissojen lelun, pitää mennä riistämään se siltä.

Ongelma tän kirjottamisen kanssa on ettei mulle oikeestaan tapahdu mitään. Sitä samaa vaan, töitä ja kotona töllöttelyä, joskus käyn kaupungillakin. Ja sitten taas niitä syvimpiä tuntojani tänne ei viitti kirjottaa ihan julkisesti.

Mut ei se mitään. Toivotaan että noi mun kissat nyt pääsis keväällä näyttelyyn vähän kokeilemaan ja minäkin vähän kokeilemaan. Siis tarkotus ois mennä mutta mikäänhän ei koskaan oo varmaa. Nyt kuitenkin oon ihan innoissani siitä vaikka näyttelyt tosiaan on vasta ihan kesän kynnyksellä. Mitähän tässä odotellessa tekis?

Pitäs keksii jotain siistii joka vähän erottais näitä päiviä toisistaan. Ongelma näyttää aina olevan ettei joko viitti tai ehdi. Aina kun viittii niin teen valintatehtäviä ja sitten en paljon muuta ehdikään. Niiton jäljellä vielä puolet ja aikaa alle kuukausi. Olin laskenu että viikko ja tehtävä mut nyt tällä viikolla ainakin jää puolitiehen, en oo mitenkään ehtiny, se on niin iso tehtävä. Vielä pitäis ommella ja piirtää siihen yks kuva. En kyllä oo laiskotellu niitten kans yhtään mut minkä sille voi että elämässä on muutakin tekemistä ja työt. Töitä tosin ei oo jäljellä taas kun pari viikkoo, ellei tuu uutta jatkoaikaa. Sen jälkeen ei oo tiedossa mitään. Toisaalta kotonakaan ei viittis olla päiviä, ei siitä tuu mitään. Mutta sit ainakin ehtis ja jaksais vaikka mitä hyödyllistä. Lupaan täten itselleni että jos joudun työttömäks teen jotain hyödyllistä niillä päivilläni. Käyn vaikka uimassa tai salilla ja kaupungilla ja kavereita tapaamassa ja teen noi tehtävät loppuun ja vaikka luen. Ai niin ja voisin yrittää jos toi koira sopeutus tänne kerrostaloon niin hyvin ettei Toiska pääse valittamaan siitä kun tää on "niin rauhallinen ja mukava talo". Joo, onhan tää oikeesti.

Mä ainakin tykkään, tästä asunnosta. Oli onni saada tää. Ja asun tässä kyllä niin pitkään kun vaan voin.

Jahah telkasta tulis leffa. Ei jaksa kattoo mutta eikai tässä oo järjellisempääkään tekemistä, vai pitäskö alkaa sitä ompelua harrastamaan. Ai niin, pitäs ommella näyttelyhäkkiin uudet verhot, perhana. Saakohan niitä mistään niin ettei itte tarttis tehdä kun mä oon vähän kehno siinä??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.