IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

:DSunnuntai 07.06.2009 01:29

Kerrassaan hauska päivä takana. Aamupäivästä tuli rakeita, mietin että mitähän tulee tuntien pidosta. Ja kun vielä päälle naapurissa ohjasajotunnin aikana alkoi vinkua kuulua, niin lähdettiin sitten metsäreissulle pikkuponien kera. Kuljettiin perinteiset metsäpolut, liukasta oli mutta hauskaakin kyllä todella - lenkkarit vain oli väärä valinta, sukista sai vettä vääntää kun kotiin pääsi =) Mutta ponit nautti, voi jestas että olivatkin tomerina reissussa =)

Iltapäivällä aitasin sitten vallille hevoset, ajattelin että parina päivänä niille siinä syömistä, mutta ne tuumaili että neljässä tunnissa voi syödä sellaisen määrän evästä. Noh, onpahan nyt kaksi tyytyväistä suomenhevosta ja kolmaskaan nyt vain maisemia katsellut pelkästään. Mutta se ylläpitää linjojaan - kaks söi niinkuin ruokaa olis nähneet viikkoihin - tämä otti suun täyteen ja katseli kukkulan laelta maisemia =) Pysyy linjat kun ei hotki ;)

Iltasella innostuin sitten laittaan peräkärryn ambibambin perään ja hain pajuja sekä koivuja ojanpientareelta vähä isomman satsin poneille. Ne on tehokkaita, kaluaa kyllä joka oksan näppärästi - ainakin vielä kun on uutuuden viehätystä puuhassa. Paras on kyllä alma - se seisoo tukevasti kaikki jalat nipun päällä ja repii sitten kuorineen päivineen, muilla on vielä tekniikka vähän hakusalla.

Huomenna ic-näyttelyä katsomaan, tuttu tupsujalka on siellä myös - jännä nähdä mitä tuumaavat ja miten se käyttäytyy ja millaisia on ne orit, mitkä on paikanpäälle tulossa. Huomisesta tulossa myös hieno päivä =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.