IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

=) Sunnuntai 21.06.2009 23:06

Hurjan hauskoja juttuja tänään kuullut ja lukenut netistä, sellaisia että voi vain nauraa ääneen :D Mutta onhan tämä touhu aina yhtä vakavaa, harrastus parhaasta päästä - varsinkin noiden metristen kasvattaminen ;)

Alma on sitten testattu, se osaa matkustaa ja olla seuraneitinä - keskittyy oleelliseen eli ruokaan. Se söi menomatkan, hetken mitä oli yksin ja tulomatkan, koko vuorokauden mitä uudessa paikassa oli ja viimeinkin se tuli vissiin täyteen :D Kävin rapsuttamassa ja itikkamyrkyn laittamassa, pikkuinen haukotteli ja nuokkui, onhan se rankkaa.. syödä... Mutta kerrankin on sellainen paikka, että ei tarvinnut hakea kesken takaisin kun karkailee tai tartte pelätä että vahinkoja tulee - luksusta siellä, laitumia riittää ja kaverina sellainen, että pitää huolta ettei pieni opi isottelemaan, mutta antaa nukkua kuitenkin. Alma on kuulemma sisupussi, ei luovuta millään - väistää toki, muttei anna periksi. Johan se tiesi pienenä että siitä tulee poni! Kiva kun viestiä välillä tulee ja saa olla tosiaankin nyt sillä mielin, että takuulla homma toimii eikä tartte pelätä mitä siellä sattuu. Sopivan lähelläkin että voi käydä välillä katsomassa.

Pikkutammat on kanssa reissussa, luulen että oikean ratkaisun tein kun löyty kuitenniin orhi jolla on kaikki kohdillaan, muttei liian kaukana että voi hakea kotiin välillä. Olishan noita kyllä lähempänäkin, mutta toisen käyttäny jo kertaalleen (kultakimpale sieltä kyllä tuli) ja toisella ei vakuuttava ole lausunto, niin mun tuurilla parempi tehdä näin. Etelässä kyllä valinnanvaraa olis, mutta kun on parasta jo kokeillut, niin vaikea sitä on sitten siitä parantaa. Mutta tuon orin veressä jotain, mitä halunnut käyttää - harmittavasti vain se orhi menehtyi ennenaikojaan...

Ja tintti... se huuteli perään, mutta niin monen portin taakse jäi, että siellä pysynyt on. Riimun oli kuulemma riisunut ;) Ja jutellut Timon kanssa, kun hän oli aidan käynyt kiertämässä - ikävä on suuri kun suuri tamma on tallista poissa, mutta orin näin siinä pihalla sähkölangassa (juu-u, suomenhevoset pysyy sähköaidoissa) ja kyllä se vain olikin hieno, lähelle täydellisesti sitä mitä haen parannusta omalleni. Ratsuoria vielä mietin, josko sitten joskus - tuo kun soveltuisi sellaisenkin emäksi - hyvällä on aina kiva puuhata ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.