IRC-Galleria

Matkapäiväkirja.Maanantai 03.08.2009 21:18

Moro arvon poro! : )

Tosiaan siinä lähdettiin pe aamuna kohti kaukaista Kokkolaa. Matkaahan sinne on huimat 200 km meiltä päin. Haettuamme apinamies Tuukka mukaan, alkoi siis matkan teko. Vielä täsä vaiheesa sää oli uskomattoman hieno, vähän liiankin kuuma oli autossa. Sitte perillä ajeltiin suoraa kattoo festaripaikkaa. Joski en oo iha varma josko siinä välissä oltas käyty valikoimassa se meidän camping alue . No joo kuten odottaa saattaa meillä ei siis ollut varattuna leiriytymispaikkaa vaan löydettii sellanen rauhallinen omakotialue, jonne leiriydyttiin. Autokin jätettiin siihen tien poskeen kivasti.

Ennen festarointia käytiin munapuistossa vähä alottelemassa ja kattelemasa paikkaa. Aika viihtyisä puisto oli. Tapani oli ennenki vieraillu sielä, niin sehän se meidät johdatteli paikalle. Sieltä sitten mutka keskustaan ja siitä sitte taas saattoi festarihumu alkaa. Itessää Kokkolarockin festarialue oli hyvä ku tultiin paikalle, siisti ja tarpeeks tilava. Mokoma oli varmaan illan paras esiintyjä. Ainaki Tuukan mielestä. : D Kukkaan ei ollu perjantaina selvin päin, ja hyvä näin.

Ja sitten illan päälle...Jonkin verran asiaa kikkailtuamme siis rakensimme telttamme nurmikkopläntille asutusalueen kulmille. Nukkuminen ei ollut suurinta herkkua, ja festarikansaa lappasi läpi yön siitä vierestä. Silti. Kello tais käydä aamukasia, kun avulias poliisisetä meidät herätteli sateiseen aamuun. Oltiin kuulema muiden tontilla. Ei siinä, kai sitä aika pikasee sitte lähettii livettii. Joskin v-mäisessä sateessa saatiin teltat purkaa. Syvät anteeksipyynnöt herrasväki Teille kun nurmellanne nukuimme.

Kokkolan keskustasa ei oikein tiiä , missä kävelee. Siis autotie ja kävelytie sekottuu, kun Oulussa on tottunu kävelemään missä sattuu. : D Kävästiin kahvilla jossai jättihypersuperhalpahallissa, jossa ei ollu päätä eikä häntää. Ja sitten herkullista ruokaa Big Nickissä eli suomalaiseen perinteeseen kuuluvaa kebebiä ja pizzaa. Oltiin paikan ekat asiakkaat, ja valikoima oli Nam! Pitkästä aikaa pääsi käymään myös eläinpuistossa. Se oli sellanen aika kesy paikka, koska eläimet oli ilman aitoja sun muita häkkejä. Mursut oli tehty vanhasta auton renkaasta.

Lauantain festarisää oli aika ärsy ainakin alkupäivästä, kun sato suht paljon. Koko festarin paras esiintyjä oli mun mielestä Sara. Niillä ei ollu mitään ylimäärästä keikassa, hyvät biisit. Tuukka oli varmaan vähintään koko elämän odottanu sitä Diablon keikkaa ja sielä se riehu ihan hulluna xD Kai. Ajeltiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä takas, ku telttameininki ei huvittanu. Jalat tulesa vielä eilenkin.

Ou raid. See You later alligator!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.