IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 15:57

Joo elikkäs meillä nyt sitten tulossa Safiralle TAAS uus hammas. Tällä kertaa alas. Sitten ku ne kaks on tullu läpi ni meillä on jo 7 hammasta. Alko niit nyt oikeen urakalla puskee ulos.

Taas ollaan menos e-lääkäriin yhen pennun kans. Eilen aamul ku Antti vei Demil ja Sannil sapuskaa ni Sanni oli jotenki tallonu sen yhen alleen ja kävelly tosi huonost sen jalan kans. Ensin ei kävelly yhtään sen päälle mut sitte hiukan ja ajattelin et kyl se paranee siit ku nyt jo hiukan astuu sen kans mut eipä ole yön aikan mitään muutoksii tapahtunu joten mennään tarkistaa asia.

Meillä kävi sitten eilen eläinsuojeluvaltuutettu piipahtamas. Olin itte pois mut Antti oli kotosalla. Oli kuulemma saanu soiton ku meijän pihalla on koiran paskaa ja tulee hajuhaittoja. Joo no voiko naurettavampaa syytä enää olla. On se nyt aika outoo jos asunto missä asustelee 2 koiraa ja tällä hetkel 4 pentuu viel ni on pihalla jätöksii. Ja tottakai se alkaa hiukan haista ku aurinko porottaa täydelt taivaalt. Oli se sitten kyselly siitäki ku Sanni on niin laiha (ei siis saanu soittoo sen takia) mut tottakai se on hiukan laiha ku ei sitä voi syöttää yhtäkkii normaalin kokoseks vaan se pitää tehä rauhallisest. Ja kun se imetys vie niin paljo energiaa.

Että tällästä meillä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.