IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 17:42

Safira sitten edellis ehtoona päätti nousta seisomaan ilman tukea.
Lähti vaan yhtäkkiä ulkoovelle päin kävelee kun koirat siel oven suus oli, pysähty ovelle ja nousi vaan seisomaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.07.2008 16:20

Vimonen pentu lähti nyt sitten vajaa tunti takaperin. Aika haikeeta vaikka toki olen yli onnellinen kun vihdoin kaikki menny ja voi alottaa ns. normaalin elämän.

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 15:57

Joo elikkäs meillä nyt sitten tulossa Safiralle TAAS uus hammas. Tällä kertaa alas. Sitten ku ne kaks on tullu läpi ni meillä on jo 7 hammasta. Alko niit nyt oikeen urakalla puskee ulos.

Taas ollaan menos e-lääkäriin yhen pennun kans. Eilen aamul ku Antti vei Demil ja Sannil sapuskaa ni Sanni oli jotenki tallonu sen yhen alleen ja kävelly tosi huonost sen jalan kans. Ensin ei kävelly yhtään sen päälle mut sitte hiukan ja ajattelin et kyl se paranee siit ku nyt jo hiukan astuu sen kans mut eipä ole yön aikan mitään muutoksii tapahtunu joten mennään tarkistaa asia.

Meillä kävi sitten eilen eläinsuojeluvaltuutettu piipahtamas. Olin itte pois mut Antti oli kotosalla. Oli kuulemma saanu soiton ku meijän pihalla on koiran paskaa ja tulee hajuhaittoja. Joo no voiko naurettavampaa syytä enää olla. On se nyt aika outoo jos asunto missä asustelee 2 koiraa ja tällä hetkel 4 pentuu viel ni on pihalla jätöksii. Ja tottakai se alkaa hiukan haista ku aurinko porottaa täydelt taivaalt. Oli se sitten kyselly siitäki ku Sanni on niin laiha (ei siis saanu soittoo sen takia) mut tottakai se on hiukan laiha ku ei sitä voi syöttää yhtäkkii normaalin kokoseks vaan se pitää tehä rauhallisest. Ja kun se imetys vie niin paljo energiaa.

Että tällästä meillä..

[Ei aihetta]Tiistai 15.07.2008 17:05

Mua alkaa jo hiukan pelottaa et miten on noitten Safin hampaitten laita.. Nyt ainaki näyttää et perii isänsä kolikkoautomaatin ylä etuhampaitten väliin..

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 05:21

Joo elikkä meitin 8kk ikänen pallero antoi taas lisää kasvunmerkkejä.. Nyt on sitten ylhäällä neljä hammasta ja alhaalla kaks. Kaks näistä tuli samaan aikaan..

[Ei aihetta]Torstai 10.07.2008 16:42

Tää on aika hirveet mut Safira on 2 päivän pääst jo 8kk tyllerö..

[Ei aihetta]Tiistai 08.07.2008 13:25

Safira on nyt sitte alkanu kovin harjottelee seisomista ilman tukee.. Sen verran kauan kesti tänään jo et nyt olisin saanu jopa kuvan otettuu, kamera kun ottaa hiukan hitaasti kuvan kun joutuu salamaa käyttään. Ja nyt on sitten heti perään tulossa se toinen etuhammas, pian meillä hampeja jo viisi..

[Ei aihetta]Lauantai 05.07.2008 12:06

Niin joo ja sitte vielä, Safiran neljäs hammas on jo melkein puhjennu..

[Ei aihetta]Lauantai 05.07.2008 12:04

Tultiin juuri takas, oltiin koko perheen voimin matonpesupaikal pesemässä mein sängyn petauspatja.. Sannille kun tapahtu pikkanen vahinko.. Oli kyl pitkäst aikaa taas hauskaa käydä kyseises paikas lutraamas, mitä sitä nyt n. tunnin kesti.. Safira tietty vaan nukku autos.. Olis kyl pessy enempikin mut ei ollu matot tääl koton ku ne odottelee pesuu tuol ns. anoppilas..

Saas nähä mitä kaikkee kivaa sitä keksiikään tehä tänään.

[Ei aihetta]Torstai 12.06.2008 09:28

Safira täytti tänään sitten 7kk.. Voi ku aika menee liian nopeesti..
Tänään mennään sitten suuhygienistin tykö..