IRC-Galleria

Third way?Keskiviikko 27.02.2008 19:07

Jotkut ihmiset kulkevat elämänsä aikana kahta tietä. Miksi? Koksa ne eivät osaa valita kumpi olisi parempi. Niinkö? Tai sitten se on heidän elämäntapa? Vaiko sittenkin, koska ne eivät kykene tekemään radikaalisia ratkaisuja elämässä, eivät uskalla kenties?

Jotkut ihmiset antavat vain asioiden mennä omaa rataa asenteella "kyllä kaikki vielä järjestyy, tavalla tai toisella". En ymmärrä tätä ollenkaan. Miksi ihmiset tyytyy siihen, miten asiat järjestyvät itsestään, kun tavalla tai toisella jokainen voi kuitenkin vaikuttaa asioittensa kulkuun. Niinku sanotaan, että jokaiseen ongelmaan on ratkaisu, siihen minä uskon.

Vai uskonko?

Kahden tien kulkija on hukassa oleva ihminen, mitä hän aikoo tehdä? Kumman tien hän valitsee? Vai valitseeko ollenkaan? Tuleeko hän kulkemaan ikuisesti sitä samaa kahta tietä? Jotkut ehkä.

Jotkut tekevät valintoja, radikaalisia, ymmärtämättä ja ajattelematta seurauksia. Onnistuneet vastaan epäonnistuneet.

Miten jotkut edes joutuvat tähän tilanteeseen? Miksi he eivät tee mitään asian eteen etukäteen, ettei tälläisiä "kahden tien" vahinkoja pääsisi tapahtumaan. Jotkut tekevät sitä omasta tahdostaan, jotkut eivät.

Mutta entäs jos on tahtoamatta ja melko tietämättä joutunut tähän tilanteeseen? Ai ei ole mahdollista? Muuten on! Se on Sydän vastaan Järki -peli. Siinäkin on kaksi vaihtoehto, ne samat kaksi tietä.

Mutta sen kahden tien välissä saattaa kuitenkin olla se kultainen polku. The third way!

..And I'm going to find it..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.