IRC-Galleria

Jep..näin meillä..Maanantai 10.03.2008 16:10

Joo-o.. Nyt iski taas semmone vitutus, ettei mitää rajaa.. Vituttaa enemmän ku laki sallii.. Ja miksi? No siit samast syyst, mist on jo monet kerrat "hakattu päätä seinää".. Vihaan Loviisaa! En voi sille mitää. Siis vittu, tääl ei ees oo paikallislippua olemas bussiliikenteelle. Kuulemma liian vähä asukkaita, ni ei oo järkee tehä tälläst. Kouvolas oli niin mukavaa, ku oli paikallislippu, ni pääs vaik sata kertaa päiväs Kouvolan ympäri. Tääl on vaa seutu- ja sarajalippu. Valitse siit. Seutulippu 61€, sarja 90€. Jiihaa..!

Siis jos mä vaa jaksaisin kirjoittaa, mä purkaisin tänne kaikki, mitä mä oikeest Loviisast aattelen. Mutta teen sen vain kahel sanal: PASKA KAUPUNKI!

Ihmisii tääl en oo tutustunu. Joten tää ei liity kehenkää, kuka tääl asuu. Älkää hei ottako henkilökohtaisesti tätä. Asuinpaikkana tää on vaa aivan "sanonko mistä?".

Muutama vaivane pikkuvaatekauppa ns. pahimpaa hätään, ja isoin kauppa mikä täält löytyy on S-market. Vittu, hei...! Ja tää on varmaa Suomen ainoo paikkakunta, mis ei oo viel Lidlii. Mut eipä sil väliä... Huvittavaa vaa, ku niitä on pienemmilläki paikkakunnil.



Täällä asutaa vaa pakost. Tänne ei päästä, tänne joudutaan! (Juuri niinku mulle kävi!)


"vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, .........................................."

- "Ok, tuli selväks jo!!!"
- "Joo - joo, tiiän!"

silti..vihaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.