IRC-GalleriaUusien tutkimuksien mukaan, syy ilmastonmuutokseen on havaittu. Haluaisin kaikkien ymmärtävän, että kyseessä on hyvin arka-asia. Ei panikointia, eikä turhia liikkeitä.

Kyseessä on ihmisrotu, täysin omalaatuinen. Täysin omalaatuinen. Painotan, että kyse on kulttuurieroista, he eivät voineet tietää mitä olivat tekemässä. Eli, pyydän, älkää osoittako sormella tätä ihmiskuntaa vaan yhdistäkäämme voimamme heidän kanssaan. Taistelkaamme ilmastonmuutosta vastaan. On hetkiä elämässä, jolloinka kaikki muu on jätettävä taakse ja keskityttävä yhteen asiaan. Nyt on sellainen hetki, kaikkien elämässä. He jotka väittävät etteivät välitä, ovat myyneet sielunsa saatanalle tai valehtelevat.

Syy: Karvialaiset.

Karvian Willi_kansa harrastaa koko lauman voimin kilajun tekoa.

Kilajua valmistaessa, hiiva (myös turbohiiva) saa veden kanssa aikaan käymisreaktion. Sen valmistus on helppoa ja lisättäessä sokeria muodostuu alkoholia. Se tarvitsee olla suljetussa tilassa, mistä pääsee paine ulostautumaan, mutta happea ei pääse sisään astiaan. Syy tähän on se, että hapen loppuessa, käymisreaktio jatkuu ja alkaakin polttamaan sokeria hapen sijaan. Tästä sokerin poltosta seuraa alkoholia.

Normaalisti kilaju on 5-17%, mutta huhujen mukaan karwian willi_kansa on kehittänyt kilajun teon aivan uudelle tasolle, joka vastaa pontikkaa alkoholipitoisuudeltaan.

Siis hyvät kansalaiset, auttaaksemme koko maailmaa, kun näette Karvialaisen. Yrittäkää päästä yhteisymmärrykseen asiasta. Tehkää yhteistyötä ja näin yhdessä löydämme kaikki kilajukannut ja voimme tuhota ne. Jos yhteisymmärykseen ei päästä, hakatkaa heidät hengiltä ja syöttäkää heidän sisälmykset chilin seassa heidän sukulaisilleen (eli siis kenelle tahansa karvialaiselle -lisää infoa asiasta : http://fi.wikipedia.org/wiki/Sukurutsaus )

On aika ottaa ohjat omiin käsiimme!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.