IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.01.2008 01:24

19.01.08 05:16 <elcid> you wanna get fuck?? keep talking like that
http://www.nokia.fi/puhelimet/n93
hinta on 260€

uuden hinta varmaa joku 700€

My life be like..Maanantai 10.12.2007 18:00

Niko putkahti maailmaan eräänä pilkkopimeänä aamuyönä. Seuraavana päivänä näki että hänestä tuli nainen. Perhe oli kaunis ja he elivät yltäkylläisyydessä. Koulussa hän suorastaan loisti tiedoillaan, siellä häntä ei pidetty tyhmänä.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ihastuttamaan mursut, niinpä viihteeksi tuli kirjat.

Niko kehittyi neljännelläkymmenellä varsin ihanaksi. Päähänsä hän sai ruskeat hiukset, sekä punaiset silmät.
Petoksista johdatellen hän oli erikoisen sekopää. Lempiruokaansa ranskalaisia ja kalapullia hän sai työskennellen lekurina.

Niko ei tupakoi eikä nuuskaa koska pitää sitä turhana. Alkoholia hän juo töissä.

Hän huuti itselleen puolison jonka kanssa suurinpiirtein meni naimisiin.

Sen pituinen se.

Puhelin löytyi!! :)Maanantai 03.12.2007 16:51

hianoo petri!! sain puhelimeni takaisin tänään ja olen onnellinen :)


TIEDOKSI VAIN IHMISILLE ETTÄ VÄLIMÄEN PATRICKIN KESKUUDESSA ESINEETKIN RUPEAVAT KÄVELEMÄÄN KUIN ITSESTÄÄN!!


HHAHAHAHAHAA VITTU MIKÄ NYYPPÄ :D NO TEKNIK SANO KU SARANAN NÄKI :DD


Uusien tutkimuksien mukaan, syy ilmastonmuutokseen on havaittu. Haluaisin kaikkien ymmärtävän, että kyseessä on hyvin arka-asia. Ei panikointia, eikä turhia liikkeitä.

Kyseessä on ihmisrotu, täysin omalaatuinen. Täysin omalaatuinen. Painotan, että kyse on kulttuurieroista, he eivät voineet tietää mitä olivat tekemässä. Eli, pyydän, älkää osoittako sormella tätä ihmiskuntaa vaan yhdistäkäämme voimamme heidän kanssaan. Taistelkaamme ilmastonmuutosta vastaan. On hetkiä elämässä, jolloinka kaikki muu on jätettävä taakse ja keskityttävä yhteen asiaan. Nyt on sellainen hetki, kaikkien elämässä. He jotka väittävät etteivät välitä, ovat myyneet sielunsa saatanalle tai valehtelevat.

Syy: Karvialaiset.

Karvian Willi_kansa harrastaa koko lauman voimin kilajun tekoa.

Kilajua valmistaessa, hiiva (myös turbohiiva) saa veden kanssa aikaan käymisreaktion. Sen valmistus on helppoa ja lisättäessä sokeria muodostuu alkoholia. Se tarvitsee olla suljetussa tilassa, mistä pääsee paine ulostautumaan, mutta happea ei pääse sisään astiaan. Syy tähän on se, että hapen loppuessa, käymisreaktio jatkuu ja alkaakin polttamaan sokeria hapen sijaan. Tästä sokerin poltosta seuraa alkoholia.

Normaalisti kilaju on 5-17%, mutta huhujen mukaan karwian willi_kansa on kehittänyt kilajun teon aivan uudelle tasolle, joka vastaa pontikkaa alkoholipitoisuudeltaan.

Siis hyvät kansalaiset, auttaaksemme koko maailmaa, kun näette Karvialaisen. Yrittäkää päästä yhteisymmärrykseen asiasta. Tehkää yhteistyötä ja näin yhdessä löydämme kaikki kilajukannut ja voimme tuhota ne. Jos yhteisymmärykseen ei päästä, hakatkaa heidät hengiltä ja syöttäkää heidän sisälmykset chilin seassa heidän sukulaisilleen (eli siis kenelle tahansa karvialaiselle -lisää infoa asiasta : http://fi.wikipedia.org/wiki/Sukurutsaus )

On aika ottaa ohjat omiin käsiimme!

ElämysretkiTorstai 15.11.2007 01:56

http://www.youtube.com/watch?v=apRuroDfqQ0

ja siellä kaikilla oli niin mukavaa..
- Vanhemmat »