IRC-Galleria

-Sirki-

-Sirki-

Onnellinen potran pojan äiti

takas arkeen...=)Tiistai 27.12.2005 11:10

No niin, olipas kyllä inhottava herätä aikaisin ja lähteä töihin kun oli jo hiukan tottunut tuohon vapaaseen.. voih nyyh...
Nyt pitäis varmaan tuosta joulusta kertoa jotakin. Niin niin.. mistäs aloittais. No jos vain ihan pintapuolisesti kertoisin. Elikkäs meilläkin kävin jouluPUKKI kylässä :P Me saatiin oikein paljon lahjoja rakkaani kanssa. Ja saihan se Anikin lahjoja ja paljon :)
Aloitan Anin lahjoista, hän sai oman kokoisen pehmolelu koiran, poro lelun, 2isoa luuta, 2pientä luuta, suklaata, siankorvia... hmmm, siinä ne tais ollakin.
Ja Rakkaan lahjat, taskumatti, mikki+johto, kivat bokserit:P, karkkia, partakone, kitarateline... oliskohan siinä jo kaikki... lisään sitten kun muistan jos jäi jotain pois.
Ja mä sain, aamutohvelit, laavalamppu, tollainen säärikarva trimmeri,navicoren, tiikeri pehmolelu, jotain kivaa pornokaupasta :P, karkkia, popcornikone, within temptation dvd.. ja lisään taas jos tulee mieleen.. :) Yhteiseksi me saatiin, 2lautapeliä, buzz musiikkitietovisa, kummeli dvd, julmahuvi dvd, paljon suklaata, älypeliä... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.