IRC-Galleria

-Sirki-

-Sirki-

Onnellinen potran pojan äiti

Hmm..Torstai 10.05.2007 15:07

Niin, jos mie vaikka kertoisin eilisiä tapahtumia nyt kun on parempi olo.

Neuvola oli eilen siinä puol yksitoista ja siellä taas otettiin kaikki mahdollinen julki. (ei nyt ole tähän hätään neuvolakortti lähellä mistä voisin luntata niitä juttuja.) Ja siellä tuli selville että verenpaine oli koholla, paino tullut taas todella paljon mutta se on enimmäkseen sitä ihanaa turvotusta. Pissassa oli jotakin häikkää, en muista mitä.
Neuvolatäti sitten mietti siinä vähän aikaa että soittaako synnärille nuista kohonneista arvoista ja siitä kontrollista. Kun vaavi on kuiteskin aika iso jo ollut kauan niin katsottais uudestaan jne.
Noh, sain sitten ajan sinne synnärille kontrolliin... mun piti lähtee heti ajelemaan sinne. Just just, tuli pieni paniikki :o

Ennenkuin menin sinne synnäriosastolle niin mun piti mennä labraan. Siellä otettiin verta. Jaa-a, enkä tiedä miksi...
Sitten sen jälkeen pääsin sydänkäyrille, siinä olin aika kauan. Lääkäri mittasi verenpaineen joka oli taas enemmän koholla kuin neuvolassa. Sitten se lääkäri teki sisätutkimuksen ja ilmoitti että kohdunkaulaa jäljellä 1/2-1cm jäljellä ja kahdelle sormelle auki. Hyvin on paikat alkaneet valmistautumaan synnytykseen. Ja sitten se hiukan kovakouraisemmin vielä tutki sitä että jos saataisiin vaavi tulemaan nopeammin :D Sattui muuten ihan kamalasti. Sanoinkin sille että sattuu sattuu.. mutta toinen vaan naureskeli ja kertoi että niin se pitääkin :D
Noh, jos mulle tulee päänsärkyä niin pitää lähteä sinne synnärille. Se sitten viittais raskausmyrkytykseen. Mutta onneksi ei ole pää kipua ja toivottavasti ei edes tule.

Noh, perjantaiksi sai ajan neuvolaan ja jos siellä on vielä arvot koholla niin sitten aletaan käynnistämään synnytystä. Mutta en tiiä käynnistääkö he sen silloin perjantaina vai viikonlopun aikana vai koska.
katsotaan nyt mitä huomenna siellä neuvolassa sanotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.