IRC-Galleria

-Sirki-

-Sirki-

Onnellinen potran pojan äiti

pitkäPerjantai 07.04.2006 14:34

odottavan aika on piiiiiitkä :/

Muistoja muistoja :)Torstai 23.03.2006 11:25

Muistoja... :)

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Maanantain matka Ikeaan....Tiistai 07.03.2006 15:44

Tuossa maanantaina mie heräilin ja laittelin hiukan kämppää ja hoksasin siinä sitten että pitäis saada yksi yöpöytä ja silleen. Soittelin kaikki kaverit läpi kyselin että lähtisikö joku minun kanssa Ikeaan. No, vihdoin ja viimein mie sain kaverin matkaan. Tää mun kaveri Jenny sano että ei sitten osta muuta kuin kaksi hyllyä, kun ei hänellä ole oikein rahaa muuta ostaa. okei, kyllä se mulle sopii, kunhan vaan lähtee minun kanssa matkaan :)))
No niin, lähdin hakemaan Jennyä kotoa ja kysyin siinä samalla että osaahan se sitten neuvoa minut Ikeaan, kun en ole sinne koskaan itse ajanut enkä ole käynyt siellä. Jenny hiukan epäröi ja sanoi että kyl kait, ei tiedä ihan varmasti mutta kyllä me sinne päästään. Arska paistoi ja juteltiin siin matkalla kaikkea maan ja taivaan väliltä. :)) hauskaa oli!!!
Motarilla sitten alettiin miettimään että mites sinne mentiinkään, Jenny soitti isällensä ja kysyin miten sinne mennään, mistä liittymästä jne. No, eihän siitä saanut sitten mitään selvää ja päätettiin itse sitten kokeilla ja katsoa miten sinne mennään. Ajettiin sitten se liittymä ohi ja ajateltiin että kyllähän toinenkin liittymä tulee että sinne päästään :)) Nooh, ei sellaista tullut ja Ikea vaan vilisi ohitsemme!!! Voi paska, joudutaanko me ajamaan ihan helsinkiin asti että päästään kääntymään. Jenny soitti serkulleensa (olikohan se serkku, no, oli varmaan) että miten me sinne nyt päästään. Tää serkku kun osaa siellä ajella ja neuvoa meitä. Käskettiin mennä niin kauan että tulee sellainen liiittymän missä lukee kauniainen. Noooh... Tuli liittymä ja käännyttiin siitä ja sitten hoksattiin että ei hitto... väärä liittymä.. Yksi liittymä liian aikaisin käännyttiin. Eikun taas soitto Jennyn serkulle ja selittämään mitä Taas oli tapahtunut.. Meidät neuvottiin takas motarille ja käskettiin sitten ajamaan sellaiseen littymään missä lukee espoon keskusta ja siitä näkyy Ikea. Noooh.. arvatkaapas mitä.. TAAS ajettiin väärään liittymään. Siinä luki Espoon keskusta mutta ei siitä näkynyt Ikea. Ja silloin kun me mietittiin että onko se tuo risteys niin meillä oli mielessä vain että pakko se tuo olla kun siinä lukee espoon keskusta ja mennään vaan siitä kun muuten kuitenkin taas ajetaan liittymän ohi. Nyt alko olemaan jo kivat tunnelmat autossa.. naurettiin ja naurettiin.. ja TAAS soitto jennyn serkulle ja selitettiin missä tällä kertaa ollaan. Oltiin oikeesti espoon keskustassa.. voi luoja.. Tytöt lähti vähän Ikeaan ja eikä löydä perille... Nooooooooooooh...... tää serkku opasti sitten meidät ihan Ikean parkkipaikalle asti!! Niin että hän koko ajan oli puhelimen päässä juttelemassa :))))
Jee, nyt tytöt olivat sitten päässeet Ikeaan!!!!!!! Ja nyt alkoi se hirmuinen etsiminen niitä kaikkian tavaroita. Katseltiin että tuollainen olis kiva ja tuollainen...
Kun oltiin päästy Ikeasta pois ja katsottiin kuitteja niin Jenny oli hiukan enemmän ostanut tavaraa.. Hih hih... oli palanut sitä rahaa aikas paljon :))) Siin sitten naurettiin ei hitto että tytöt lähtee vain Ikeaan hakeen pari juttua ja ensin ne eksyy monta kertaa ja sitten kun ne pääsee ikeaan niin rahaa menee ihan hitosti!!! Kylläpäs oli reissu...
Oli aika lähteä kotiin.. :) Eipäs me ihan heti päästykään kotia... Ajettiin sitten ohi taas pari risteystä mistä olis pitänyt ajaa motarille.. voi luoja.. ja auto piti käydä kääntämässä jossain pienellä tien pätkälllä... <ja vihdoin päästiin motarille ja kotia kohti.
Kaikki meni oikein hyvin mutta oltiin sitten joutua kolariin kun rekka ajoi keskellä tietä mutkassa.... ja me tultiin sitä vastaan.. perkele.. No, vihdoin oltiin sitten jennyn pihalla turvallisesti!!!!!
Kun mie pääsin kotiin niin huomasin että yksi juomalasi oli rikki.. olipas kivaa :((

Että sellainen tyttöjen Ikean reissu!!! Sain muuten sitten rakkaalta kuulla tuosta autolla harhailemisesta. Kun katos olin saanut joululahjaksi sellaisen karttaohjelman kännykkään mikä opastaa perille. Niin tuli vaan hiukan kommenttia että miksi sellaista ei käytetä kun sellainen kerta on... niin niin mutta kun :))))

Että silleen.....

[Ei aihetta]Tiistai 28.02.2006 16:37

Vasta seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä

1. Sukupuoli? TikTak- satuprinsessa
2. Mikä on suurin unelmasi? Mika Sunqvist- Moottoripyörä on moottoripyörä
3. Mitä inhoat? Tuomari Nurmio - krokoriili ja käärme
4. Millainen fiilis sinulla nyt on? Uniklubi - Hetki Hiljaisuutta
5. Miten elämäsi sujuu ylipääten? Just Fine - Chris Brown
6. Mistä asioista pidät?Tapani Kansa - R-A-K-A-S
7. Minne haluaist matkustaa? far, far away - slade
8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi? Solid base - push it, How I Miss You - Foo Fighters

Ja nakitan tähän seuraavat ihmiset:)

Lovekorn
Cresdence
Bluu^

Synttärit!!!Maanantai 27.02.2006 13:58

Elikkäs elikkäs...... :)
Kaikkihan alkoi siitä että tää tyttö oli vapaa päivällä 25 päivä. Kaverit oli vaan sanonut että oot kotona sitten siin' kolmen aikaan että he tulee hakemaan mut silloin. Kamala jännitys ja hermostuminen alkoi kun ei mitään muuta mulle kerrottu koko illasta.. jestas.. Ja kaikkihan tietää miten mut saa ihan hulluksi..!! :)
Ajattelin silloin edellis iltana että saan nukkua lauantaina piiiiitkääään.. Kun kampaajakin on vasta yhdentoista aikaan. No, heräsin sitten kahdeksan aikaan ja oli sellainen olo että jokos mennään ja mitä tapahtuu.... Yritin siinä sitten nukkua vielä.
Päivä meni aika nopeesti ja kello oli jotain varttia vaille kolme kun Anakin alkoi haukkumaan ja silloin tiesin että nyt mua tultiin hakemaan. Tytöt tuli sisälle ja toivat ruokaa ja booli aineksia meille. Olin ihan suu auki että täh.. :) Noooh... Sitten oli aika lähteä.. hih hih.. nyt jännittää.. mihin hittoon me ollaan menossa.
Hypättiin autoon ja suunnattiin saloon päin. Siin sitten juteltiin ja kuunneltiin musaa. Pari kilsaa ennen salon keskustaa (ne jotka tietää tän niin, siinä piihovin kohdalla) tytöt käski laittaan paksun huivin silmille. Olin että, voihan paska!! :D Nooh.. ajeltiin ja ajeltiin ja mentiin sinne ja tänne ja tonne ja sinne.. Olin ihan pihalla... siis aivan pihalla... Musta tuntui että tehtiin ainakin sata uukkaria mutta eih.... Oltiin perillä. Sain nousta autosta mutta en saanut ottaa hiuvia silmiltä pois. Kävele siinä sitten sokeena kun toiset taluttaa sua.. ihan kamalaa...Kokeilkaa vaikka. Et tiedä yhtään missä oot ja et tiedä yhtään mitään oikeastaan.
Sitten lähestyttiin jotain paikkaa ja alkoi kuulumaan ihmisten ääniä.. hoh hoh.. ja mä olen ihan huivin peitossa.. eiiiiiiiii :))))
No, sitten oli rappusten vuoro, kamalaa.... Oli varmaan 20 rappusta ja ne piti selvittää alas. Ja kyllähän mä nyt ne selvitin!!! hih hih.. noooh....... Ja sitten sain ottaa huivin pois silmiltä.. JEEEEE½!!!!!! me oltiin salon keilahallissa. Aivan mahtavaa.. tää on kivaa.. Päästään hohtokeilaamaan. Siis jes jes jes!! En ollut yhtään pettynyt, en yhtään. Musta tää oli aivan mahtavaa..
Siellä sitten keilattiin tunti ja juotiin parit lonkerot. hih hih.. Ja oli kotiin lähdön aika.
Kotiin kun päästiin niin alettiin laittamaan boolia ja ruokaa pöytään ja sitten syömään.. nams.. maha oli aivan täynnä ja silloin tuntui että nyt vois vaikka mennä nukkumaan mutta sinnillä oltiin ja jossain vaiheessa alkoi porukkaakin tulemaan.
Illalla/yöllä lähdettiin sitten baariin :))) hih hih.. ja hyvä olo ja meininki..
siellä sitten juotiin ja juotiin ja tanssittiin ja silleen :)

Se oli mun ihanin päivä. Kiitoksia rakkaille ystävilleni ja kaikille jotka oli mukana viettämässä iltaa!!!! Kiitos ja kumarrus

JEEEEEE!!!!Lauantai 25.02.2006 12:44

Ja tänään tuli sitten yksi vuosi lisää ikääni :)
bailabaila baila.......

tälläisii taas...Tiistai 14.02.2006 12:11

Nimi: Kirsi
Pituus: noin 169 cm
Kengännumero:39
Hiustenväri: tumman ruskeet
Sisarukset: pikkusisko ja pikkuveli :)

VIIMEISIN
kappale, jonka kuuntelit: joku ihme laulu, radiosta
Kappale, joka oli juuttunut päähäsi:Leijona kuninkaasta se yks biisi :9 ihana
Henkilö, jolle soitit: tais olla omalle murulle
Henkilö, joka soitti sulle: ja oma muru tais soittaa takas:D
Tv-show, jonka katsoit: käenpesä
Henkilö, jota ajattelit: oma ihana rakkaani


VASTAAN VAI PUOLESTA
Kaukosuhteet: ihan hyvä jos toimii, vaikea!
Hyväksikäyttö: hyyyyi..... kaikki hyväksikäytöt pois!!!
Itsemurha: ihan sairaan kamala....
Ihmisten tappaminen: eih, miksi... nooooooooouuuuu
Homo-lesbosuhteet: puolesta. kaikilla on oikeus rakkauteen
Saippuasarjat: tosi hyvää hömppää...


KUINKA MONTA
Kertaa olet ollut rakastunut?: kerran, tällä hetkellä
Kertaa sydämesi on särkynyt?: monta...
Sydäntä olet särkenyt?: jaa-a... en tietääkseni yhtään.. mutta joillakin saattaa olla toinen käsitys siitä
Tyttöä olet suudellut?: kaveri mielessä muutamia
Poikaa olet suudellut?: muutamia
Ihmistä luokittelisit sellaisiksi tosiystäviksi, joiden käsiin voisit uskoa elämäsi?: 5!
Asiaa kadut menneisyydessäsi?:no pari juttua :( en olis voinut tehdä asialle silloin mitään enkä nytkään


AJATTELETKO OLEVASI
Hauska?: olen mie vissiin....
Ystävällinen?: olen ja yritän olla!
Huolehtiva?: juu:)
Suloinen?: no tota tota.. ehkä tämän kerran


SUOSIKKI
Mies ja naisnäyttelijä: ööö... en osaa sanoa... :/
karkki:niitä on monia
Sarjakuva/piirroselokuva: aku ankka :)
Väri(t):musta, punainen, pinkki...jne...
Viikonpäivä:perjantai
Inhokkipäivä:tiistai
Kukka: ruusu ruusu
Koru: rakkaan antama ristikaulakoru ja mun kalevala sormus
Kesä/talvi: no kesä totta kai...

HENKILÖ JOKA ViIMEKSI......
Nukkui sängyssäsi: no oma rakas tietty :) <3
näki sun itkevän: varmaan rakas...
Sai sinut itkemään: hmmm... pappa... :(
Oli kanssasi elokuvissa: rakas, jussi, jenny...... olikos siellä jotain muita.. hmmm...
huusi sinulle: öö... rakas... menin teflon pannun pilamaan :D
Lähetti sinulle sähpöpostia: katariina

OLETKO KOSKAAN.....
Sanonut "rakastan sinua" ja tarkoittanut sitä: olen!
ollut julkisella paikalla yöpuvussa: en ole..
Pitänyt jonkun salaisuuden: olen!!
itkenyt elokuvan aikana: juups....
Suunnitellut viikkosi tv-ohjelman perusteella: en ole :)
Ollut esiintymislavalla: juups juups...
Toivonut olevasi vastakkaita sukupuolta: tänä aamuna viimeksi


YSTÄvYYS/RAKKAUS
uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä: no juu....
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta: haluan! monta :)
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä: luottamus :)

MUUTA TIETOA
rikosrekisteri: noup noup...
Mitä kieliä osaat: suomea, englantia...
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi: sänky, telkkari.....
Asia, josta pidät itsestäsi eniten/vähiten: niitä on monia...
Kamalin tunne maailmassa: läheisen menettäminen, yksinäisyys...jne
Ketä rakastat: omaa Tune rakasta <3<3<3
Ketä kaipaat: pikkusisaruksia ja Maria...

SINÄ
Lempinimet: sirki
Nimesi Alkukirjaimet: K.R
Kuinka vanhalta näytät: 21wee :) tytöltä
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt: en mie tiiä
Silmälasit/piilolinssit: ei ole kumpiakaan
Onko sinulle lemmikkejä: on, anakin koira
Mikä saa sinut noloksi: monet...
Mikä saa sinut onnelliseksi: ihanat ystävät ja rakas...


OLETKOON KOSKAAN...
ajatellut, että kuolet: joskus.....
halunnut karata: pienenpänä...
kokeillut huumeita: en!
Tupakoinut:juu-u :)

Hyvää ystävänpäivää!!! <3<3<3Tiistai 14.02.2006 11:17

oikei hyvää ystävänpäivää rakkaat!!!! <3<3<3<3 Muistakaa halata tänään ihania ystäväisiänne ja läheisiänne!!!!!! Ne on ansaitnee ne halaukset!

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.02.2006 17:17

1. minkä värisellä tuolilla istut nyt?: en nyt istu tuolilla, makoilen sängyssä
2. minkä värinen paita sinulla on päällä?: punainen pitkähihainen paita
3. millainen logo/tausta sinulla on nyt kännykässä?: Anakin kuva :)
4. mikä on kännykässäsi soittoäänenä?: Taitaa olla uniklubi
5. ketä mietit juuri nyt (mainitse henkilö nimeltä)?: Maria x)))
6. montako tuntia nukuit viime yönä/viimeksi kun nukuit?: 9tuntia
7. tuorekurkku vai suolakurkku?: no suolakurkku tietty
8. joululoma vai kesäloma: Kesäloma.
9. mikä on toinen nimesi?: Marja
10. mikä on viimeisin sana jonka sanoit?: kiitos :)
11. kenelle sen sanoit?: Rakkaalle
12. mitä odotat tällä hetkellä eniten?: Kesää
13. millä kulkuneuvolla viimeksi liikuit? (auto, linja-auto, pyörä jne.): autolla
14. mitä pelkäät tällä hetkellä eniten?: pääkipuu
15. mikä on toiveammattisi?: se mikä teen nyt
16. voisitko kuvitella olevasi opettaja?: en, hermot ei riitä
17. minkälaista liikuntaa harrastat?: en erityisesti mitään
18. Kuinka pitkä olet?: 169cm
19. mitä kuuntelet juuri nyt?: hilajaisuutta
20. montako lävistystä sinulla on?: neljä lävistystä korvissa ja yksi huulessa
21. missä lävistykset ovat? (nenässä, huulessa, korvissa jne.): huulessa ja korvissa
22. mitä sinulle tulee mieleen sanasta vaahto?: muotovaahto ja kermavaahto
23. minkä nimistä lehteä luit viimeksi?: aku ankkaa
24. minkä merkkistä huulirasvaa käytät?: en muista, erin merkkisiä
25. onko tylsää juuri nyt?: arvaa vain... huoh....
26. keneltä sait viimeksi viestin kännykkääsi?: katariinalta
27. minkä väriset hiukset sinulla on?: tumman ruskeat
28. mitä kappaletta inhoat? (laita myös esittäjä): Martti Vainaa & kielletyt aineet- Pelimies
29. kampaatko hiuksesi joka päivä?: ehkä kerran päivässä
30. kuinka usein käyt saunassa?: 1-3 kertaan / vko
31. minkä merkkinen polkupyörä sinulla on (jos on)?: ei ole pyörää :(
32. minkä merkkistä ja tuoksuista suihkusaippuaa käytät ? : body shopin :) whitenmusk
33. minkä värinen hiusharjasi on?: musta
34. Ilkka, Pete vai Katri?: Onkos pakko valita
35. Kuka ihminen on tällä hetkellä lähimpänä sinua?: tune soittelee viereisessä huoneessa
36. Minkä numeron sait viimeisimmästä kokeestasi?: tais olla amiksessa 4 (asteikko 1-5)
37. Minkä laulun sanat menee näin: "sä olit perhonen, jonka siivet eivät kauas kantaneet. sä väsyit kylpyhuoneeseen..."?: Apulanta - Ilona.
38. seurusteletko jonkun kanssa?: juu
39. mikä on tavoitteesi?: hmm.. niit on paljon... en kerro kaikille.... hih
40. mitä katsoit viimeksi telkkarista?: tuolla taustallahan mulla on telkkari päällä, tulee joku ihme ohjelma
41. mitä kanavaa katsot eniten?: kolmonen ja nelonen
42. mihin maahan haluaisit matkustaa?: italiaan tai tai.. hmm :)
43. mitä söit viimeksi?: hernekeittoa.. nams
- Oletko ikinä jäänyt luokallesi: en
- Oletko ihastunut johonkin: juuh
-Oletko koskaan ollut ihastunut opettajaasi: EN TOD.
- Lempieläin: koira
- Kuka on paras ystäväsi: niitä on useita. <3
- Oletko koskaan hakannut ketään: en tunnusta x))
- Kenen kanssa puhut eniten puhelimessa: äiskän varmaankin
- Vietätkö paljon aikaa internetissä: enpä oikeastaan enää, se on vähentynyt
- Vihaatko koulua: en mä nyt sitä vihaa mutta ei se miellytä minua
- Onko sinulla sosiaalista elämää: luultavasti
- Pidätkö matkustamisesta: pitäisin jos ois rahaa matkustamiseen
- Oletko hemmoteltu: en. Oppinut kärsimyksen kautta.
- Juotko paljon vettä: yritän ainakin
- Mitä hammastahnaa käytät: pepsodent?
- Onko sinulla kännykkää: pöydällä laturissa
- Jos on, niin minkä merkkinen: Onkia
- Onko sinulla rusketusta: on xP
-Ärsyynnytkö helposti: ehkä, se vähän riippuu
- Miten purat vihaasi: olemalla yksin!! mököttämällä
- Oletko koskaan saanut potkuja töistä: En
- Oletko töissä: juu
- Haaveiletko paljon: ihan liikaa... hih..
-Millaisen tatuoinnin haluaisit: sellaisen hienon :)
- Mikä on viimeisin kuulemasi kohteliaisuus: hmm.. en muista...
-Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa: kyl vaan
- Milloin oksensit viimeksi: hmm... pari viikkoa sitten.. hih
- Kengännumerosi: 39
- Millainen olo sinulla on tällä hetkellä: tympäätynyt...
- Mainitse yksi huono puolesi: yksi vain.. höh.. mä voisin sanoa paljon. liian mukavanhaluinen
- Menisitkö naimisiin rahan takia: no en tod
- Oletko enemmän äidin vai isän poika/tyttö: äitin <3
>KIRJOITTAVATKO IHMISET NIMESI VÄÄRIN?: no sukunimen mielummin kirjoittavat
>JÄTTÄISITKÖ SUKUNIMESI, JOS SINUSTA TULISI KUULUISA?: :D jaa-a.. hmmm
>HENKINEN IKÄSI?: en tiiä...
>KUINKA VANHA HALUAISIT OLLA?: eiköhän tää ikä riitä vähäksi aikaa
>OIKEA/VASEN/MOLEMMAT KÄDET?: molempi parempi
>PUHUTKO MUITA KIELIÄ?: kyllä.
>ELÄTKÖ ELÄMÄÄSI JUURI NYT?: juups
>VIHAATKO ITSEÄSI?: Välillä
>ONKO SINULLA PAHOJA TAPOJA?: arvaa vain kuinka paljon
>JOS ELÄMÄSTÄSI TEHTÄISI ELOKUVA, MIKÄ SEN NIMI OLISI?: ei tästä tytöstä tehdä mitään leffaa
>OSAATKO LAULAA?: EN
>TYKKÄÄTKÖ VIETTÄÄ AIKAA YKSIN?: no juu....
>ONKO ELÄMÄSI OLLUT HIENOA TÄHÄN MENNESSÄ?: nautin joka hetkestä, juups.. ehkä :D
>OLETKO MUIDEN MIELESTÄ KAUNIS?: jotku väittää niin.
>OLETKO ITSEVARMA?: Välillä olen ja välillä en
>TAJUAVATKO MUUT SINUT AINA VÄÄRIN?: useasti
>POLTATKO?: en
>LUETKO SANOMALEHTIÄ?: joskus
>KÄVELETKÖ SATEESSA?: pakko jos on :)
>SATUTTANUT ITSEÄSI?: monesti
>OLLUT RAKASTUNUT?: khyyl.
>UINUT ALASTI?: ... ;)
>OLLUT LEIKKAUKSESSA?: en onneksi..
>NUKKUNUT ULKONA?: teltassa
>OLLUT SYÖMÄTTÄ YHTENÄ PÄIVÄNÄ?: niinkin on käynyt monesti
>NUKKUNUT VASTAKKAISEN SUKUPUOLEN EDUSTAJAN KANSSA SAMASSA SÄNGYSSÄ
HARRASTAMATTA SEKSIÄ?: Näinkin on käynyt
>NUKKUNUT KOKO PÄIVÄÄ?: juu :)
>OLLUT TV:SSÄ TAI RADIOSSA?: en
>ONKO SINULLA YHTÄÄN HOMOSEKSUAALISTA YSTÄVÄÄ?: hmmm.. tunnen sellaisia...
>PARAS INSIDE-VITSINNE?: on niitä :9 enpäs kerro
>KENEN LUONA OLIT VIIMEKSI?: ööö........
>JOLLE NAUROIT?: anakille
>JOKA NAUROI SINULLE?: ?
>JOKA SAI SINUT KUUMAKSI?: x)
>JOTA AJATTELIT?: x) x)
>JONKA KANSSA KATSOIT ELOKUVAN: tunen kanssa...


nakitan seuraavat henkilöt...

PicKiS
bluu^
MHM1975

voi jestas...Torstai 02.02.2006 19:19

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Apuva, ei mulla mitaan viitta omituista tapaa oo :o.
Mutta koitetaas ainaki aloitella tata paljastelua :).

1. Kun mä puhun kavereitten tai äiti kanssa puhelimessa niin mun täytyy ottaa jokin kynä käteen ja piirrellä ja sutata johonkin paperiin.

2. Jos mä syön erivärisiä karkkeja niin mun täytyy aina ottaa kaksi karkkia ja jotka on eriväriset.. hassua.. :D

3. Jos mä keskityn tai on muuten tylsää niin mä imeskelen ja pietän suussani mun kaulassa oleva ristiä. En tiedä kyllä miksi mutta se tulee automaattisesti.

4. En tiedä onko jokin pakko liike mutta aina kun mä istun paikoillani niin mun täytyy jotakin ruumiinosaa heiluttaa ja se on yleensä jalka. Jotkut luulee että olen hermostunut mutta ei se sitä ole.

5. tää viimeinen onkin vaikee... hmm... kun lähden autolla johonkin yksin niin mun pitää laittaa soimaan jotain musaa ja laulaa matkassa (vaikka ei olekaan lauluääntä) ja monesti liikennevaloissa mä laulan ja yritän vielä jammailla hiukan.. monet varmaan katsoo mua tyhmäksi.. no, toi oli aika huono mutta oli pakko kun en muuta keksinyt...

Noooh.... seuraavat saa kirjoittaa omat viisi juttua :)

Cresdence
^shirley
_henkka_^^
junnuk5
^Wimpula^
LoveKorn