IRC-Galleria

25.11 TAPPARA-JYP 1-3Maanantai 27.11.2006 23:15

Millainen peli pelaajan näkökulmasta?

Meiltä aika huono toinen peli putkeen. Olihan tää parempi peli kuin torstaina ja oli paljon hyvää yritystä, mutta sellanen viimenen terävyys puuttui. Olis vaan pitänyt pystyä parempaan. Tasainen liigahan tää kyllä on, kun just kaverin kanssa puhuttiin, että tässä saattaa ensin voittaa jonkun parinkymmenen matsin voittoputkessa olevan joukkueen ja sitten hävitä jollekin, jolla on kymmenen ottelun tappioputki.

Oma maaliton putki liigassa kuitenkin sitten katkesi avauserän ylivoimalämärillä

Niinhän me sovittiin. Kaikki tälläset täytyy aina pyrkiä pitämään.

Pitäiskö sopia seuraavaan peliin hattutempusta?

Se olis kyllä aika paljon pyydetty tälläseltä maalitykiltä. En oo tainnut missään sarjassa tai ikäluokassa ikinä tehdä kolmee maalia.

Seuraavana vastassa Blues. Mitä mietteitä siitä — paitsi se hattutemppu?

Mitäs siinä, lähetään tietysti voittaan, ei sen kummempaa. Mitä nyt osais sanoo? Ollaan nyt terävämpiä ja tehdään niistä paikoista maalit.

Nelosen Viikkomakasiinissa äsken Pekka Marjamäki jutteli mm. laukomisharjotuksista. Itse olit miehen valmennettavana pari vuotta sitten. Millainen mies?

Kyllä siinä oli paljon asiaa siitä ampumisesta, paranis monella juniorilla ja muillakin reenaamalla. Mutta kaikki tietokonepelit ja muut vie aikaa. "Marjalla" oli valmentajana paljon näkemystä pelaamisesta, antoi hyviä pikku tipsejä ja oli silleen pelaajien lähellä oleva koutsi. Paljon pieniä asioita siltä kyllä oppi.

-Kontiola- <3 <3 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.