IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!

Ei ihan niin kovaa...Perjantai 23.10.2009 01:40

Eilen estetunnilla :) Hypättiin rataa ja Werneri käski ratsastamaan ihan ku oltais kisoissa, eli reippaasti eteen, halus hevonen tehdä mitä vaan.

Joo, ihan kiva idea, mutta tuppas unohtamaan, että Ratto on jo valmiiks aika hiton nopee noista kintuistansa ja siihen kun vielä lisättiin mun kaasuttelut saatiin katastrofi aikaiseksi.
Yhdellä esteellä kiellettiin, pari puomia vedettiin alas ja muutenkin sohellettiin mm. laukkojen kanssa.

Ekan kiekan jälkeen Werneri sitten totes, että seuraava kiekka sitten Raton omaa tahtia, eikä yhtään ylimäärästä eteenpäin ajoa. Taas kiva idea, mutta yrittäkäähän pidätellä suokkia, joka on mukavasti kuumentunut ;) Että silleen...

Yhen tehtävän se veti täydellisesti läpi. Tiukat tiet nimittäin. Jouduttiin molemmat skarppaamaan ja vedettiin sellaisia pennin päällä pyörähdyksiä, ettei moni uskoisi noin rotevasta elukasta :D
Ens kerralla sitten otetaan heti alkuun rauhallisesti, totesi opettaja itsekin.

Esteet pidettiin edelleen pieninä, kun ei Raton tuntikaveri vielä selviydy tuon (70-80cm) isommista :(

Tänään koulutunnilla kyseltiin sitten niin paljon kaivattujen jarrujen perään ja oltiin molemmat (minä ja opettaja) oikein positiivisia. Ratto teki ihan ok siirtymisiä ja kasasi itteään laukassa hyvin. Teki lisäksi vielä tosi hienot laukanvaihdot, että siitäkin oltiin ylpeitä!
"Pari viikkoa ja tää koko homma on kasassa" ;)
Kehuja saatiin myös siitä, ettei Ratto enää roiku kädellä saatika minä sen suussa. Lisäksi se nyt vihdoin oppi kulkemaan kunnolla eteen-alas, eikä aina niin saakutin koottuna.

Näin siis tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.