IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!

Fuchstall 01.01.2010Lauantai 09.01.2010 00:45

Raton toiset estekisat Saksassa... joskin tässä välissä on tainnut vierähtää reilu vuoden verran aikaa? :D

E- ja A-esteet (80cm & 90cm)

E-esteillä 12/20. Nollarata, mutta hidas aika. Puhdasta suoritusta tästä lähdettiin joka tapauksessa hakemaan, tiukkojen teiden ratsastaminen saa odottaa vaikka sitten ensi kertaan ;) Ratsastaja tutisi sen verran, että ajatteli jo tärisevänsä alas hevosen selästä :D Minäkö hermostunut? O_O
Asiaa helpotti tietysti aivan hirvittävästi se, että Ratto heti ensitöikseen kielsi radan verkkaesteelle -.-

A-esteet aloitettiin hyvin, mutta vitosella harmittava pudotus (mitäpä toin liian lähelle) ja yhden laukan sarjalla kielto (mitäs toin päin persettä sisään tammaraukan mokomalle...). Loppuosuus mentiin ilman virheitä, mutta totta kai jäi sitten ruusukekin saamatta.

Tyytyväisiä kuitenkin kaikin puolin, koko konkkaronkka. Kisapaikan maneesin pohja oli molemmissa lyhyissä päädyissä tosi upottava, moni uhkarohkea kaasuttelija siellä sudittikin aika iloisesti ja Ratto on tunnetusti aina ollut epävarma noin epävakaalla pohjalla. Eli siinä jo yksi plussa, se suoritti tehtävänsä niin hyvin kuin vain kykeni olosuhteista huolimatta. Toinen plussa on tietysti se, että se sentään hyppäsi jopa ne yhden laukan sarjat molemmissa luokissa, kun vielä puoli vuotta sitten se ei hypännyt minkäänlaista estettä saatika sarjaa... minkään korkuisena!
Eli ollaanko ylpeitä? TOTTA MOOSES!

Lisäksi Ratto sai ratamestariltakin taputukset ja kehut, kuinka se on niin hyvinkäyttäytyvä, kiltti ja ties mitä muuta :)

Oli sillä totta kai myös kisojen söpöin loimi päällänsä ja taatusti hienoimmat kuljetussuojat kuin kellään muulla!! :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.