IRC-Galleria

siivoustaSunnuntai 11.11.2007 21:13

voiko ihminen selvitä puolivuotta ilman astiapyyhettä..? tai ilman pyykkikoria..? kylppärin mattoa kaipaan, mutten niin palavasti kuin muita juttuja.. kunnollista vessaharjaa, kahvinkeitintä tai kierrätys mahdollisuutta..(kahvin keitin ei ehkä liity aiheeseen, mutta kaipaan suomalaista tai minkä tahansa muunmaalaista kahvia kuin brittiläistä murukahvia)... rätit eivät ime itseensä mitään likaa, vaan pyörittävät niitä saippuassa ja tekevät ikkunat ja suihkusermit ja peilit vaan entistä likaisemmiksi.. ja pyyhkeet ovat liian uusia etteivät nekään sovellu siivoukseen vielä.. en kyllä kadehdi brittejä kun joutuvat elämään näitten kanssa aina..

ainoa kunnollinen asia on imuri, joka soveltuu loistavasti kokolattiamaton imurointiin... joka muuten on asia jota minulla ei koskaan tule olemaan... yläkerran matolta on siivottu kaatuneita potallisia ja oksennuksia, minun huoneestani onneksi vaan appelssiini mehuja.. enpä ennen ole miettinyt, että pesen kotona matot vähintään kerran vuodessa, todellisuudessa varmaan kahdesti.. kaipaanpa nyt suhteellisen paljon mahdollisuutta ottaa matto ja mäntysuopaa ja lähteä mattolaiturille pesemään mattoa.. tai edes kylppäriin..

varmaan juuri kokolattiamattojen ja homeen (minulla onneksi vain kylppäri homeessa) takia britit käyttää niin paljon ilmanraikastimia, joita minä en kestä ollenkaan.. "rentouttavia vaihtuvia valoja ja aistillisia tuoksuja!" jos kärsisin migreenistä, niin saisin pahan kohtauksen pelkästään mainoksista!
ja jääkaapissa on jotain vikana, se haisee aivan ammoniakille.. mutta pahaa pelkään, että sen hajun aiheuttaa jääkaappi-ilmanraikastin, jos nyt toi neonvihreä laatikko sellainen on...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.