IRC-Galleria

-eppe

-eppe

niin kyllä,niityllä lehmiä kesällä oli monta.

shitLauantai 29.12.2007 14:30

jo toitamiseen tuli sitten kokeiltua pärjääkö 50kg köydenvedossa 600kg,-EI.


Ekalla kerralla roikuin narun perässä n.50-100m jäistä-ja ihan törkeän muhkuraista peltoa pitkin (irti en päästäny),tästä seurauksena : "luupatti" lonkassa ja lonkka mustana (oikeastaan koko *elvetin kinttu),olkapää murskana ja kaksi luupattia jossa mustat rinkulat ympärillä ,kyynärpään ja ranteen välissä (tästä toivun vieläkin). Mutta tämä oli täysin omaa syytäni (kirkumatta en kaadu).

Toinen kerta tapahtui pimeänä perjantai iltana,jolloin tiesin huonosti käyvän jo pelkän pimeyden takia.
-HEVONEN IRTI ja sormi murtu.
...oli reagtio kun poni säikähti ja riuhtas ihtesä irti. Ei muutaku äkkiä hevonen kiinni ja tajusin että sormi on sijoiltaan... lähtö tallilta ja matkalla tajusin että taitaa olla toinenki sormi murtunu....matka jatkuu arvauskeskukseen jossa 2 lääkäriä pyörittää silmiää ja kysyvät pystynkö suoristamaan sormiani... pahimmasta naurun puuskasta selvittyäni (-ämme) ja parin tunnin odottelun ja vellomisen jälkeen lääkärit lähettävät jyväskylään,oikeastaan koskematta sormiin.
jyväskylässä kuvaukseen ja hoitajalle,joka kerto miten homma etenee... "puudutetaan..jos ei saa paikalleen,leikataan...murtuma...koko sormi puutuu..." sitten lääkäri tulee ja alkaa repimää sormea millon kipu kävi aika kovaks... penkistä ylös ja nyrkki pystyyn " s-i-t-ä EI o-l-e p-u-u-d-u-t-e-t-t-u" lääkäri tokasee "istu ja rauhotu, tähän mitään puudutuksia laiteta"...ok. karjasu ja hampaan jäljet sinin puserossa. "mee istumaan,otetaan vielä yhdet kuvat ja katotaan" hoitaja laittaa lastan käteen ja odottamaan... puol tuntia..kuvaukseen...tunti odotusta..."kuvat on hävinny.kävithän varmasti jo kahdesti kuvattavana?".. vielä vähän odotusta ja kyselyjä millonkohan pääsee ku hevonen on vielä pihalla ja kello on jo 11 yöllä/illalla... odotusta... "lääkärin pitää kattoa ja hän on tällä hetkellä leikkauksessa"..odotusta... hoitaja tulee "pidä kaks viikkoa paketissa ja oman paikkakunnan lääkärillä käyt sitten näyttämässä,lopullinen tulos näkyy sitten. otatko särkylääkettä",joo sainhan mä saarijärven tk:ssa buranan matkaa varten ja auuto hirveesti. ei kiitos,hyvin pärjään ilman.

älkää ikinä menkö tk:hon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.