IRC-Galleria

-eppe

-eppe

niin kyllä,niityllä lehmiä kesällä oli monta.

ei elämä.Keskiviikko 09.05.2007 23:38

Olen aikaisemmin perehtynyt (väitellyt) ystäväni (nimeä en saa paljastaa,ettei se mene hänen äidin korviin ;D) kanssa naisten välisestä rakkaudest (...seksistä) . Olen aina ollut hyvin ahdasmielinen ihminen,varsinkin jos kyse on hiukankin omista mieltymyksistä (...paheista) poikkeava.
Mutta näin kun nyt tätä omaa tilannetta tarkemmin miettii niin,kyllä sitä ehkä olisi ennemminki ihmisen kanssa joka EI käytä ajatteluun sitä elintä mikä riippuu siellä missä roikkuu (...eli kyr*ää).

Eilen erittäinkin ystävällisen viestin jälkeen, jonka tuolle ukon puoliskolleni laitoin (..jossa uhkailin,haukuin,morkkasin,kiroilin),huomasin että järki kulkee tosiaan siellä (..siis tunteet mukaan lukien) minne veri pakkautuu.
Mutta naiset lohduttakaamme itseämme ja kaveria ajatuksella siitä että mikä sen parempaa kun 2min sovintoseksi ja lausahdus perään "vois alkaa nukkumaan".

(mikä parasta,itse pääset nauttimaan siitä miten pääset käyttämään sanavarastoasi.Tässä muutama esimerkki "sairaaaan nopea","ei ole häpeä olla nopea","..jaaa nyt sarjassamme 3vedon tunarit" ymymym... ja uskokaa pois,mä nautin jokaisesta sanasta:D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.