IRC-Galleria

-gin

-gin

xDxDxDxDxDxDxDxDxD

Blogi

- Vanhemmat »

Nison mökkiPerjantai 17.04.2009 17:42

mo
Juokse sinä humma,
Kun tuo taivas on niin tumma
Ja taival on pitkänlainen.
Eihän se tyttö minun kyytiini tullut,
Kun olen poika hurjanlainen.

kertosäe:
Hummani hei, hummani hei,
Huputiti hummani hei!

Juokse sinä humma,
Kun tuo taivas on niin tumma
Ja kahden tässä hiljaa mennään.
Humma on poijjalla ainoa aarre,
Ja sellaista ei ole kellään.

kertosäe2:
Hummani hei, hummani hei,
Huputiti hummani hei!

Juokse sinä humma,
Kun tuo taivas on niin tumma
Ja varjot ne tietäni peittää.
Maantieltä hiljaa mun lauluni kuuluu
Ja liinukka harjaa heittää.

kertosäe2

Juokse sinä humma,
Kun tuo taivas on niin tumma
Ja tiuku on aisan alla.
Voi, kuinka pieninä palasina onkaan
Mun leipäni maailmalla.

kertosäe

Juokse sinä humma,
Kun tuo taivas on niin tumma
Ja metsässä huokaa tuuli.
Maantien mutkassa pieni on tölli
Ja siellä on kirsikkahuuli.

kertosäe2

Hummani hei, hummani hei,
Seisahda hummani hei.

mökkimökkimökkimökkimökkimökki!!Tiistai 17.03.2009 20:38

Ehkä otin,ehkä en mitä väliä sen?
kunhan vain siivet nää kantaa.
Kohti päivää parempaa ne mua kuljettaa
ja rauhan taas mieleeni antaa.
Ehkä otin, ehkä en mitä väliä sen?
kunhan vain siivet nää kantaa.
Älä minua soimaa vaan antaisit
voimaa, matkalla huomiseen.

17-19.4 toivottavasti en tällä kertaa törmää autoo :P

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MULLE!Tiistai 17.03.2009 20:34

mo

JA TAAS JALKA PASKANA!Sunnuntai 19.10.2008 20:51

Vitunvitunvittu. :D ja kepit. hyvää lomaa kaikille ((:
vittusaatanaperkelevittujumalautasaatana

kolariaTorstai 04.09.2008 00:28

PÄÄNI SISÄLLÄ: Vooi juku.. siitähän on jo aikaa.. siis ku ton kolarin ajoin.. muistan sen ku tän päivän jäätelön minkä söin.. en mää ees tiiä mitä mä kirjotan tähä on vaa piikkase tylsää. Joskus toi kolari vaa tulee yhtäkkii mun mielee.. siis jostai vai.. säpsähän ja tunnen ku osun autoo.. ja se pamaus mikä siitä kuulu.. ihan ku joku pommi ois räjähtäny.. se tapahtuu äkkiä. en osaa ees aavistaakka mitää semmost. muistan ku pyörin ilmassa.. muistan sen erittäin hyvi. ja au.--> sitte oonki maassa. sattuu joka paikkaa, pyörin maassa sylkien verta ja kiroomassa niin helvetisti. yritän nousta seisomaa ees istumaa.. mutta mikään ei onnistu.. en jaksa kannatella itteäni.. tuskallista. MUTTA.. miks mulle ei käyny mitää... siis mitää muuta ku nilkka venähti.. paritkymmenet mustelmat ja arvet. siis ei mitää muute.. miten mahollista. (jotenki ihmeellisesti vaan) muistan ku mut vietii sairaalaa.. odotus tuntu tuskallisen pitkältä.. sylen vieläkin verta.. kuvittelen että vielä tukehun siihen koska en saanut liikkua lainkaan.. oli mulla niskatukikii..
mutta hetkonen.. oon jo kirjottanu nää tapahtumat ennestääki.. mitä mä oikee nyt teen..? tämmöstä on mun lähes joka päivä.. tapahtumat vaa puskee mun päähä.. vaikka en sitä haluiska. en ainaka haluis muistella sitä loppuu asti. en voi sille mitää.. ehkä yksi tai kaksi päivää oon pystyny olee ilman näit muistoja. mutta mitä mä nyt täs avaudun.. sanoinpa nyt mun tän päivän asiani.

gayyyt.Lauantai 10.05.2008 01:53

uus skobaah (;

20.04.2008 sunnuntaiTorstai 24.04.2008 01:14

Jooh löysin tommosen hauskan autonki.. omistajalle voin sanoa että EI OLLU MUN VIKA!! KAUAN SUL ON OLLUKKI KORTTI MUTTA JO NYT SEN SAIS OTTAA POIS.. siis ei millää pahalla tietty.. mutta NYT KÄVI NÄIN!

20.04.2008 sunnuntaiTorstai 24.04.2008 01:12

Jooh... siinä oli kuolema lähellä.. sattui semmonen pikku juttu mistä mä nyt voisin vähä kertoo.. oltii menos kavereitten piffin ja nison kaa absille.. skootteri toimi just tona päivänä niin unelmasti (aikasemmin oli ollu jotai vikaa) noo päätin sit vähä kaasutella ni katoin ku joku valkonen lada(vai mikä se ny oli) kaasutti siin risteykses.. noh siin tuli toinen auto sit vähä hiljempaa ni mäki kävin vähä hidastaa mut aattelin et se päästää mut menemää ni kaasu vaa pohjaa (; JEPS.. siin ei sit käynykkä niinku mä luulin vaa se rupes sit kaasuttaakki yhtäkki kolmion takaa.. en mä voinu siin enää sit mitää muuta oikee tehä ku ajaa vaa ja PAAAAAAAAAAM!!!! pyöriskelin about 3m korkuudella ja lensin jotai 5m ilmassa ku tömähin maaha.. noh ilmat siin lens pihalle samantien ja pyöriskelin ja kirosin siin vähä aikaa.. piffi tuli ottaa mun kypärän pois ni totesin "VOI VITTU MUN KENGÄT" "NE ON LACOSTET" sit mua vähä nauratti.. sylin vaa verta ja sit siin tuliki pari ambulanssia(vai mitä ne ny oli), pari poliisia ja paloauto.. Jep.. mut sit vietii ambulanssil sairaalaa ja totesinki et "VITTU MÄ ELÄN" huhhuh.. pari sekkaa aiemmin ku olisin tullu siihe oisin sen jälkee varmaa jossai muualla ja enkä ois kirjottanu näin helvetin pitkää tekstiä :D
MUTTA KAVERIT HEI! ÄLKÄÄ TEHKÖ TÄTÄ KOTONA TAI MISSÄÄN LIIKENTEES vaikka se ilmalento oliki niin pirun mukava ((: (VAI MITEN SE NYT MENI)

JA LISÄÄN VIEL ET SIIN MENI TALVIKUNNOSTAMINEN.. MAALASIN JA SEKI TULI MAKSAMAA n.80€ et hienoo :s

uusi alku! ;oSunnuntai 16.12.2007 23:33

Meissä kaikissa on jotai korjattavaa. Tiedät varmaa itse oman huonon puolesi. Mä ainaki tiedän omani. Lähetää vaa nyt korjaa näit miinuksii ni voidaa samal saada kohotettua itsetuntoa kehuilla. On ehkä tavallaan vaikempaa epäonnistua, kuin onnistua. Ruvetaan töihin siis.
- Vanhemmat »