IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

"Katsokaa minä teen uutta"Sunnuntai 04.11.2007 01:12

Jihaa, täällä taas!
Ihanaa on ollu huomata ettei uskovan elämän tarvitse olla tylsää! :) Voi bilettää todella mahtavan asian takia! Sen takia että Jumala on hyvä meitä kohtaan! Jumalan hyvyyden näkee jos on tarpeeksi herkkä ja antaa Jumalan puhua sydämelle.
Pyhän Hengen voi aistia vain herkällä mielellä. Pyhä Henki on rakkauden, lohdutuksen ja armon henki. Hän todistaa Kristuksesta ja tuo esiin kaiken totuuden.

Kun ihminen kuulee jonkun suuren asian tai jotain sanoinkuvaamatonta onnellista tapahtuu, hän voi liikuttua. Hän tulee kosketetuksi. Tämä "vanha" ilosanoma saa ihmisiä edelleen kosketetuiksi. Että Suuri Jumala näkee juuri sinut, epäilevän ja syntiseksi itsesituntevan ihmisen. Kuinka Pyhä Jumala voi tulla tapaamaan sinua joka olet Häntä vastaan taistellut.

Koko sielu liikuttuu. Voiko tämä olla mahdollista? Ja kuinka ihana on tämä armon ja rakkauden henki...

Jumala sanoo, että kun tulemme Hänen luokseen, me pilkkaajat ja epäilevät, saamme uskoa että Hän on meille armollinen. Ettei hän käännä ketään pois luotaan.

Ja niin elämä isolla E:llä löytyy taas Hänen luotaan, Hänen läheltään. Elämä jossa sielu riemuitsee näkymättömästä! Niin, näkymättömästä! Vaikka emme Häntä näe, me tulemme kosketetuiksi kun Pyhä Henki koskettaa meitä.

Jumala sanoo: katso minä teen uutta. Jumala on uuden Jumala. Hän rakastaa tehdä uutta meissä, meidän elämässämme, Hän haluaa katsella ilolla mitä meistä vielä tulee! <3

Armo. Rakkaus. Siinä se on- saat ottaa vastaan :)

Sinusta iloiten
Anna :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.