IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

"Katsokaa minä teen uutta"Sunnuntai 04.11.2007 01:12

Jihaa, täällä taas!
Ihanaa on ollu huomata ettei uskovan elämän tarvitse olla tylsää! :) Voi bilettää todella mahtavan asian takia! Sen takia että Jumala on hyvä meitä kohtaan! Jumalan hyvyyden näkee jos on tarpeeksi herkkä ja antaa Jumalan puhua sydämelle.
Pyhän Hengen voi aistia vain herkällä mielellä. Pyhä Henki on rakkauden, lohdutuksen ja armon henki. Hän todistaa Kristuksesta ja tuo esiin kaiken totuuden.

Kun ihminen kuulee jonkun suuren asian tai jotain sanoinkuvaamatonta onnellista tapahtuu, hän voi liikuttua. Hän tulee kosketetuksi. Tämä "vanha" ilosanoma saa ihmisiä edelleen kosketetuiksi. Että Suuri Jumala näkee juuri sinut, epäilevän ja syntiseksi itsesituntevan ihmisen. Kuinka Pyhä Jumala voi tulla tapaamaan sinua joka olet Häntä vastaan taistellut.

Koko sielu liikuttuu. Voiko tämä olla mahdollista? Ja kuinka ihana on tämä armon ja rakkauden henki...

Jumala sanoo, että kun tulemme Hänen luokseen, me pilkkaajat ja epäilevät, saamme uskoa että Hän on meille armollinen. Ettei hän käännä ketään pois luotaan.

Ja niin elämä isolla E:llä löytyy taas Hänen luotaan, Hänen läheltään. Elämä jossa sielu riemuitsee näkymättömästä! Niin, näkymättömästä! Vaikka emme Häntä näe, me tulemme kosketetuiksi kun Pyhä Henki koskettaa meitä.

Jumala sanoo: katso minä teen uutta. Jumala on uuden Jumala. Hän rakastaa tehdä uutta meissä, meidän elämässämme, Hän haluaa katsella ilolla mitä meistä vielä tulee! <3

Armo. Rakkaus. Siinä se on- saat ottaa vastaan :)

Sinusta iloiten
Anna :)

Et Hylkää Sä Milloinkaan...Maanantai 10.09.2007 23:01

Tänään murtui yks unelma. Sydämeen sattuu. Välillä tuntuu siltä kuin olisi ihan yksin. Ja särkynyt.

Tänään kyllä olen vihainen Jumalalle. Ihan reilusti sen sanon. Joskus vaan ottaa päähän Jumalan suunnitelmat. Ja haluu pötkiä kauas Jumalasta. Kulkea poispäin Jumalasta, mennä sinne minne ite lystää mennä. Joskus Jumalan hyvyys peittyy kaiken alle, niin ettei sitä näy enää yhtään. Tuntuu vaan niinkuin kaikki ois pielessä. Kuin kaikki ois mennyttä.

Mutta onneks mä nään vaan pienen palasen tästä kaikesta kokonaisuudesta. Yksi näkee kaiken.

Omana vaihtoehtonani on joko kävellä koppavasti Jumalan ohi ja sanoa hänelle etten enää tarvitse häntä elämääni. Huiskia luudalla kaikki sisimmän kipu nurkkaan ja olla ylpeä omasta avustani ongelmiini.

Tai sitten myöntää se että sisimpään sattuu ja että yksi on joka voi senkin kivun pyyhkiä kauniilla pitsireunaisella liinalla pois. Että hän tekee sen hellästi. Ja että hän edelleenkin haluaa pitää musta huolen ja välittää musta. Ettei hän kiukustunut kun äsken potkin häntä (ainakin ajatuksillani).

On se ihmeellistä. Tuo että jonkun sylissä voi vain maata, itkeä kipunsa, kiukutella ja huutaa. Ja silti saa olla sylissä. Ja saa tuntea että juuri tässä, juuri mun kivussa, on Isä mukana. Että kun muhun sattuu, sattuu hänenkin sydämeensä.

14.8.Tiistai 14.08.2007 22:59

"Kun pasuunat soi niin silloin täältä lähdetään..." soi päässäni. Luin tänään aika herättävän profetian ( =ennustuksen) kohta tapahtuvista asioista seuraavalla sivulla :

http://www.pasuunasoi.com/profeetallinensana/index.html

Ja myös Raamatusta tänään tuli ilmestyskirjan 3. luvusta jakeesta 11 seuraava teksti eteeni: " Minä tulen pian : pidä mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. "

Eli Jeesus tulee oikeasti hyvin pian, nyt on aika pitää lujasti kiinni siitä uskosta, jonka Jumala on meissä synnyttänyt. On aika herätä ja pitää lujasti kiinni Jeesuksesta ettemme menetä luottamustamme Isään. Sillä Pyhä Jumala rakastaa jokaista eikä tahdo kenenkään joutuvan ikuiseen kadotukseen!

Ja kun Jeesus tulee, Hän hakee kaikki Häneen turvautuvat kotiin taivaaseen. Sitä kannattaa odottaa. Taivas on ihana paikka.

Pyhän Hengen iloa ja lohdutusta Sinulle joka luet tätä. Jeesus on tukesi aina.

<3<3<3<3<3<3

elokuuPerjantai 10.08.2007 03:16

kirjottelen näköjään kuukauden välein tänne :)
Lomaa vielä reilu viikko jäljellä... Sit taas kouluun.

Katoin tänään taas tv7:aa, sieltä tulee hyvää ohjelmaa- ainakin välillä.

Ja tänään kaivoin leivänpaahtimen esiin kaapistani, viimeks oon käyttäny sitä varmaan kaks vuotta sitten. Tuli taas pikku innostus ahvenanmaan reissun jälkeen... :)

Tänään luin myös TKK:n Ristinkillan hienoa Cross Section- lehteä. Siinä oli hyviä juttuja.

Tässä Sanaa vielä päätteeksi:
Psalmi 33:4
" Herran sana on tosi ja varma. Hän on uskollinen ja osoittaa sen teoissaan."

Kiitos Jeesus huolenpidostasi ja varjeluksestasi. Kiitos näistä ihanista helle-ilmoista. Siunaa loppulomani. Amen.

kesäkuun viimiset hetket...Sunnuntai 01.07.2007 01:43

MorJens.
Ei oo taas kirjoteltu...!!!
Nii-i.

No mitäs? No mitäs tässä. Hoitsun työt loppu ja yletää jopa manuks asti... hehhe

Hellettä odotellessa...

Täytyypä sit kävästä Jazzeilla heinäkuussa ja Jeesus-festareilla...

Kyllä aika rientää. Keskikesä jo muka ohi. No nyt ollaan optimisteja: heinäkuu on varsinainen kesäkuukausi. Juu, uimaan vaan ja hellemekko esiin. Yyterin rannat odottaa.

Tässä lopettelen G-poweredin sanoihin:

"Valon lapsi sä oot, valon lapsena maailmassa, valo on sisälläsi... valo sua johtakoon. "

Ihkuu ku saan jättää kaikki jutut Iskälle.

Se on ny moro, pitää mennä uinumaa.

« Uudemmat - Vanhemmat »