IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

Terve!Maanantai 01.07.2013 20:34

Eilen saavuttiin sitten taas kotia 1,5 viikkoa vietettyä eteläisessä Suomessa 5. kesäputki näin peräkkäin. Onhan siellä tietty jotkut pari kesää jolloin visiteerasin joskus vuonna 2004 tai vastaavaa mut sitten tuli joku tauko, joten shh shh siitä vaan xDD mutta niin, siis fiksu kun olen, niin heti aloin heti kotia päästyä miettimään, että pitiköhän mun antaa heille jotain, mitä en ois muistanu xD mwah. hyvä ajankohta ruveta miettimään.

Lämmöstä ei ainakaan ollut pulaa! Kristiinan huoneessa mukavat 29 astetta parhaimmillaan ja ulkona sitten se 32. Ukkoset ei vahingossakaan tullu kiusaamaan ja viilein päivä tais olla lauantai :D ja oisko sillonki ollu jotain 20 asteen paikkeille.. sillon käytiinkin Porvoo katsastamassa :D yay. eli mitäs nyt on tullut katsastettuu.. Nummela, Lohja, Fiskars, Forssa, Letku, Suomenlinna, Porvoo, Riihimäki.. jäiköhän joku vielä listasta.. :D mwah. juuh XD pitää toki kulttuuria saada hieman kesälomaan :D hehee.

Juhannuspäivän yöllä tuli yritettyy ekan kerran kattoo American Horror Storya. Ja siiis niiiin seko ohjelma, että huh huh. Ei siis mitään ideaa. Ja vieläpä katottiin toinenkin jakso, joten ei voi sanoa, että ei oltais yritetty XDD ja kyllä nyt kahden jakson jälkeen pitäis osata jo hahmottaa, että mitä hittoa tapahtuu xD mutta tässä ei.
Samana yönä sitten päädyttiin Teemalle ja sieltä tulikin vanha kotimainen, jossa oli Tauno Palo (JUMALAUTA!! XDDD) ja Ansa Ikonen, keitäs muitakaan :D mwah. Isän vanha ja uusi. Ja oli se aikaslailla selvempää katottavaa. Terve! ja voiii Masa! ja kaikkee XDDD <3 ehaaanata. Mutta kieltämättä se loppu jäi nyt vähän kesken... Kristiina, odotan edelleen, että väsäät siitäki jonkun ficin, että saan mielenrauhan ;DD mwah. Siinä sulle siis lisää kirjotettavaa niiden muiden tuhansien ficcies kanssa 8'''DD heheee.


Kristiinan ollessa keräämässä itelleen rahaa Carinin kanssa pidettiin seuraa toisillemme. Aka Sherlock Holmesin mu(i)stelmia, Karkkilan katsastusta ja sitten myöskin Potterin pelaamista ja Miinaa ja Manua :''DD heheee. Kristiina puolestaan piti huolen Final Fantasyst ;DD hahaa. ja minä erittäin kohteliaasti katselin sillä välin ties mitä, josta nyt pahoittelen. X'DD *nolo*

mutta joo, Potteroitua tuli ja siinä varmaan oikeesti ennätys!! 19 klippiä tarvittiin onnistuneeseen "Potter is a booyy, not a piece of meat!"-kohtaukseen XDD huh huh. pari vuotta takaperin taidettiin pärjätä jollain viidellä XDD haha. pitää alkaa taas joku kaunis päivä jatkaa sitä leffaa :D että tää on sit vasta se 2.osa, johon kuuluu myös "Oh dear we're in troublet" sun muut X>> koska jos tekisin silleen, että tän vuoden Potteroinnit olisi jo 3. niin siitä 2.osasta ilman pilallemenneitä ekstroja lopputekstien aikana tulis varmaan jokun 2 minuutin pitunen xDD haha.

mitäs muuta.. ömmömmömm.. no Sherlock Koiraa, tietenkin :DD hehe. ja joko mainitsin Potter maratonin? :D ei varmaan ollakaan ennen katottu 7 Pottereita teillä muutes :o hooo :DD


kaipa tuo oli tuossa :DD hehe. XD toivottavasti saan vielä ängettyä itteni sinne joskus tän kuun lopussa/ens kuun alussa. We'll see. x) terveisiä, hukseja sekä tietty Lestyjä, Thokeja ja nyt Baschiereitakin ;) ♥♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.