IRC-Galleria

Mihin se kesä oikein meni???Lauantai 30.08.2008 02:41

Ulkona on niin kylymä. Ja pimeää. Mihin ihmeeseen se kesä oikein meni? Jos nyt voidaan sanoa sen koskaan tulleenkaan. Täällä on ollu niin kylymä. Ja sateista. Lomaa oli kokonaiset kaksi päivää, sekin palkatonta. Silti, tosi hyvä on ollu että oon saanu tehdä töitä. Huomenna sit vimppa työpäivä näin kokoaikaisena, onneksi saan jatkaa vielä osa-aikaisena opiskelujen ohella. Ens viikolla alkais sit taas aherrus tuolla lipastolla (=yliopistolla). Ihan kivaa.

Täytyy valvoa, kun lupasin hakea Samun vielä yhen aikaan sen kaverin luota. Oon kateellinen Miukulle, se vaan kuorsaa tossa vieressä ja näimmä kuolaa samalla tyynylle. Ihana karvakasa <3 Tiistaina vihdoin ja viimein mulla on aika ihotautilääkärille, jonotusaika vaivaiset viis kuukautta. Saa nähdä minkä tuomion se kissan pidosta antaa, astmalääkäri jo sanoi oman jyrkän mielipiteensä. Ei kai se kolmen plussan allergisuus hyväksi olis ainakaan tällaselle astmaatikolle...mutku...<3

Täytyis keksiä jotain, mikä pitäis mut vielä yli tunnin hereillä. Leffan kattomista ei kannata ees harkita, mie ku tunnetusti nukahdan parhaimpienki leffojen aikana. Netissä en voi surffailla pitkään, koneesta on tuuletin rikki eikä voi pitää konetta siis kauaa päällä. Mut tämä tällä erää, yritän keksiä jotain.

Tahtoo nuqqmaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.