IRC-Galleria

-seve-

-seve-

taas vantaalla, vai missä minä olin.
Kirjoita gallerian tunnuksesi ja älä korjaa virheitä.


Nenällä: evetzuikkeli

Kyynärpäällä: ewfedtrfz<yuh7ujewkl8i

Leualla: de dftgzkm,m,edlik

Varpailla: edveddtz<uikkkeew,li


Silmät kiinni: evetzuo0kleli

täähän toimii...:D

sermin takana on haukka...Maanantai 26.06.2006 07:08

voi ainaa että oli paskin juhannus pitkästä aikaa..kalajoella kökkiä...juoda tölkeistä kalijaa...tulla kalja ryöstetyksi...(heräsin lauantai aamuna ja ajattelin et onneksi on vielä kaljaa jäljellä 24kpl...ainaki!! niin kuus jäljellä...no niilä ei paljojuhlita mut oneksi mulla oli lonkkukätkö mun ah niin hiekkaisessa laukussa) niin...ja oli kiva kuulla perjantai aamuna että sen jälkeen ko oon torstai yönä sammunu niin jätkät on käyny kouriin mun tissejä...olipa siitä kuviaki otettu...itellä ei vaan ole tapahtuneesta mitään tietoo...aloin vaan yksinäni sitte suihkussa nauraa ko toinen tissi ihan mustelmilla...noh...sattuuhan sitä paremmissaki piireissä..huomenna tulee sit uusia kuvia...voi ainaa että oon saanu kuulla mun temmellyksestä tännään...oottasko muuten tienny että sermin takana on nainen...tai oli...nyt siellä on haukka...näin tänään aivan uuden aisteiset hienot muoti kengät...mikähänniitten nimi oli...joku pizzan pohja serndellit...tai jotain sellasta...en mie muista...mut niitä saa modestystä 60 eurolla ja saapa siihen vielä kaks atrian jauheliha pizzaaki samalla...kävin muutewn kovana kattoon teräsbetonin keikanki..mutten siitä muuta muista ko sen järkkärin joka on halpahalli lehen malli ja yhessä ykan baarissa portsarina...hitto niin atleettista mistä ei ole koskaan ennen tullu vastaan...no meni se keikka sit sitä vaan kuolatessa...JOS JOKU TIETÄÄ SEN KOKO NIMEN TAI JOS SILLÄ ON TÄÄLLÄ KUVII NIIN VÄLITTÖMÄSTÄ MULLE SIITÄ INFFORMAATIO...alkaa se halppiksen lehti olla jo niin läpi kulutettu....:D
mit'ähän vielä...niin joo...mä olen päättäny jopettaa sen mun elämän tehtävä jutun...alkaa noi vitsit oleen jo niin paskoja ettei niitä jaksa enää tonkia...mut eipä siinä..mä lähen tonkiin peitosta selasta viileetä kohtaa et josvaikka sais nukuttuu...
HAUSKAA JOULUA SYNNYTTIMET!!!!!!

elämäntehtävä: pv joku..Torstai 22.06.2006 00:43

Kuule isä...Mikä on transu?
Isä: Kuule kysyppä Hannu tädiltä...

elämäntehtävä: pv 24Perjantai 16.06.2006 03:06

se oli koneen syy ettei torstaille ole mitään...tää ei kerenny käynnistyä...mutta laitetaan sitte kaks....

Batman tapasi Teräsmiehen tutussa kapakassaan. Hän meni tervehtimään tätä ja kysyi kuulumisia. -Olihan tässä yksi tapaus, Teräsmies muisteli. -Yhtenä päivänä alkoi tehdä hirveästi mieli naista. -Mitäs sitten teit? -Lähdin siitä tietenkin lentelemään ja tähyilemään, näkyisikö missään sopivaa. Lentelinkin melkoisen tovin, kunnes sitten näin Ihmenaisen makaamassa huvilansa nurmikolla selällään aivan alastomana. Hän liikutteli vartaloaan siihen malliin, että tuntui olevan miehen tarpeessa. Niinpä minä pudotin housuni nilkkoihin ja syöksyin suoraan hänen syliinsä.
- Sillä lailla! Hän mahtoi hämmästyä?
- Joo, mutta ei puoliksikaan niin paljon kuin Näkymätön Mies.

elämäntehtävä: pv 23Perjantai 16.06.2006 03:05

Helsinkiläinen playboy oli matkustanut Lappiin. Jo ensimmäisenä iltana hän oli saanut houkuteltua lappalaistytön hotellihuoneeseensa. Etelän mies sai tytön hyvin uteliaaksi.
-Kuule, tyttö sanoi, -kertoisitko mikä se on se penis, josta etelän tytöt aina niin vouhottavat. -Minäpä näytän sinulle, playboy sanoi suurieleisesti aukaisten vyönsä ja pudottaen housunsa. -Ooh, tyttö huudahti silmät suurina. -Sehän on ihan kuin kulli, mutta paljon pienempi!

elämäntehtävä: pv 22Keskiviikko 14.06.2006 20:16

Niemisen Kusti polki kauppaan ja osti korillisen kaljaa, jonka suunnitteli juovansa illalla katsellessaan telkkaa. Kotimatkalla rupesi kuitenkin pirusti janottamaan, joten Kusti avasi muutaman pullollisen ja kohta kori olikin tyhjä. Kusti sammahti lämpimälle ruohikolle nukkumaan. Pian paikalle kaahasi ruotsalainen homoseksuaali upouudella Volvollaan. Mies päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen, mutta likaisen temppunsa jälkeen hänen omaatuntoaan alkoi kolottaa ja hän tunkikin Kustin takataskuun 200 markkaa. Kun Kusti heräsi, hän huomasi rahat taskussaan ja meni takaisin kauppaan. Kusti sanoi: -Annapa toinen korillinen kaljaa, mutta laita tällä kertaa Lapin Kultaa kun Karjalasta tulee perse niin kipeäksi.

elämäntehtävä: pv 21Tiistai 13.06.2006 03:42

Kaksi miestä meni Marjaan toinen edestä toinen takaa.

elämäntehtävä: pv 20Tiistai 13.06.2006 02:10

Kun mies puhuu naiselle hävyttömyyksiä, se on seksuaalista häirintää, kun nainen puhuu miehelle hävyttömyyksiä, se on 9,95/min+ppm.

elämäntehtävä: pv 19Sunnuntai 11.06.2006 20:38

Pohjanmaalla oli ollut häät. Sulhanen ja morsian lähtivät hääpaikalta kaksin hevosreellä kohti uutta kotiaan. Matkan alussa kuitenkin kävi niin, että rekeä vetävältä tammalta pääsi pieru. -Ensimmäänen kerta, tokaisi sulhanen. Kun oltiin matkan puolivälissä, paukautti tamma toisenkin päästön. -Tooinen kerta, sanoi mies. Kun oltiin jo lähellä määränpäätä, noustiin raskasta ylämäkeä. Tamma kiskoi voimiensa takaa rekeä ylös. Ja silloin jälleen kuului äänekäs törähdys tamman peräpäästä. -Kolmas kerta, mies sanoi ja pysäytti reen. Sitten hän otti penkin alta kirveen, asteli hevosen luo ja iski sen kuoliaaksi. -Sinähän oot ihan kahjo, kun tuollain menet hevosen tappamahan, nuorikko kävi moittimaan. -Tairat olla ihan hullu koko miäs! Mies katsoi vaimoaan silmiin ja sanoi: -Ensimmäänen kerta.

elämäntehtävä: pv 18Lauantai 10.06.2006 18:31

Urpolla oli kiire kokoukseen ja hän heilutti ohiajavalle tyhjälle taksille vilkkaasti kättään. Taksikuski vain roiskutti kuraa Urpon puvulle ja kaasutti röyhkeästi tiehensä. Urpo tietysti myöhästyi kokouksesta. Seuraavana päivänä hän näki kadun reunalla 3 taksia jonossa, jossa viimeisenä jonossa oli eilinen töykeä kuski. Urpon päähän pälkähti ajatus ja hän meni ensimmäisen taksin luo ja kysyi kuskilta: -Antaisitko persettä tonnilla? -Ei käy, sanoi kuski ja lukitsi oven. Urpo meni seuraavan taksin luo ja toisti kysymyksen. Kieltävä vastaus tuli sieltäkin. Sitten Urpo meni sen epäkohteliaan luo ja sanoi: -Päivää. Viekääpäs minut Keskustorille. Kun Urpon taksi lähti ohittamaan toisia takseja, Urpo heilutteli heille onnellisen näköisenä tonnin seteliä.