IRC-Galleria

-sipetti-

-sipetti-

 

Ei jumalauta toi eillinen!Sunnuntai 02.08.2009 14:28

Tapasin kolme tyyppii jotka oli Joensuusta mut ei tienny mitä murretta niitten piti puhuu.

New York Dolls vittu eturivistä. Olin suoraan Steve Conten edessä! Sit sain keikan lopussa puolet sen pyyhkeestä :DD Tosin anteeks kovasti tälle tytölle jonka kanssa siitä tuli riita, mistä syystä se järkkäri tuli pistää sen puoliks. Mut oon tässä miettiny et mitäkähän mä ees teen sillä. Mut tosin musiikillisia muistoja ja silleen. :)

Sit tuli päivän kovin urheilusuoritus. Piti juosta se mäki ylös, ku Hardcore Superstar oli jo alottanu. Siellä sitte taas ihan fiiliksissä ihmisten seassa ja aurinko paisto suoraan ylhäältä päin.

No sit seki loppu :/ Mut sit menin istuskelee maahan. Ja sit siihen tuli Rasmus ja sit sen jälkeen tuli Marjut(?) ja sit tuli Milla ja Janne(?) joka on muuten töissä Greenpeacella, että siitä ablodit sille!

Sit milla kerto mulle et Steve Conte on tuolla (siis se oli siellä ihmisten seassa). Mentiin sinne Millankaa. Mul oli edelleen "free hugs" -kyltii. Ja se tahto halaa mua. Sit piti viel ottaa yhteiskuva ja silleen. Oli jees.

No sit kattelin vielä Egotripin tossa kasin aikoihin. Sen jälkeen menin taas ylös sitä mäkee. Pyörin siellä ja ihmiset tahto halaa mua. No sit alotti Tehosekotin, mitä katoin ihan ihan ihan tosi vähän!

Sit menin kotiin ja nyt kirjotin tän :D

OLI SIIS IHAN VITUN JEES!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.