IRC-Galleria

Kauhee ikävä kaikkaa :<<Perjantai 31.10.2008 18:41

SALLAA </333
Roosaa :/
Scenttii :/
Tiiaa
Nannaa
Teijjaa!!<33
pusaa ://
Lauraa :/
Mepaa


ja kaikkii ihanii ihanii &lt;itku&gt;

onneks ootte olemas, en jaksais ilman teit :/ <33

niin..Perjantai 31.10.2008 13:48

Välitätkö musta ? Miksi ?
Jos Kerrot, niin minä vastaan sinulle.<3

lisää tämä omaan blokiisi, niin näet kuinka moni ihminen välittää sinusta ja miksi.
Listaa tähän kaikki henkilöt, jotka välittävät sinusta

-Mormi
-ansuz
-
-
-

SIMO VOITTAA!"Perjantai 31.10.2008 13:43

siel anan sulhasis on enää joku rishad jäljel ( + simo)

ja simo voittaa!!!

http://www.nelonen.fi/sinkkuaidit-videot/videot.asp?videoId=2154

vähä ihana <3 :))

mut toisaalt ei simo saa voittaa koska jos se voittaa ni sit se ei oo enää ens kesänä varmaa isosaaren kesäisäntänä :/

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 17:42

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Anna Abreu- Come Undone
2.Anna Abreu- contigo corozan
3.Paula vesala & olavi uusivirta- Pimeä tie
4.Anna Abreu - silent despair
5.Eero kettunen - väsyneet maan XD <33<33
6.The Riddle- Nik Kershaw
7. Sana- ette ymmärrä
(kaikki sanan ja polttomerkin biiisit)
(kaikki annan biisit)
(kaikki eeron laulut:D)
(kaikki sanden laulut):DDDDDDD
niin...

Haastan:
nallekarhu1
ansuz
mnn--
scent
-ssarkku-

Silja Europa 20-21.10-08 <33333Keskiviikko 22.10.2008 14:43

Oli ihan sika mahtii! lähettiii ennen kolmee pysäkille si taksi tuli hakee meiät ja matkamme suuntas linja-autoasemaa mist mein bussi lähti 8D oltii siin duuon kohal ni ikkunasta näkyy kuinka HYISAATNAPERKELEEVITTUYÖÖÖÖÖK ajaa ohi-.- vähä meinas laatta lentää -.-
mut joo si unohin sen samantien ja aloin ajattelee annaa ja laivaa ja kaikkee kivaa :) si oltii jtn 40 min ennen siel linikal ennenko bussi lähti. jouduttiii jäätyy ulkona 30 min :(( vaik se bussi oli siin ei päästy sissää. si lopult lähettii ajaa kohti turkuu ja matka meni tosi nopeeta!! siel bussis oli kaks sellast likkaa joil mein ylilujaa.. oli ärsyttävä kuunnella sellast... mut laitoin si lärpyt korville ja musiikin täysille ja aloin kuuntelee ANNAA (: si pian oltiiki perillä ..
näin heti siit ko päästii sisää et hei, tuol on anni,mona ja zumis.. si mentii hakee paikkaa ja si zumis moikkas mua ja mä sitä.
si ne ootti sitä laivaa siin meijä takana penkeil :D si yks likka siin vastapäätä ni näki mun anna huppari ni seki meni vaihtaa anna paidan vessaa 8'D

sit se laiva tuli ja oltii varmaa vikoja siel ko äiti ei suostunu mennä äkkii -.- olin iha innoissani alus mut si aloin mököttää. ei voinu sitä toivetta täyttää et mentäis nopee -.-
noo si päästii sinne ja vein supernopeeta tavarat hyttii ja lähin kaikkialle 8D
sain nuorten ohjelma mist katoi et monelta Anna esiintyy.. klo 22. ei ollu ko pari tuntii aikaa.. kiertelin siel laivas si välil kävin kattoo Ocean Clubis et joko siel on tyyppejä.. ei ollu.. ei ollu.. sitte oliki :D seisoin varmaa jtn viis minsaa ja kyyläsin sitä lavaa -.- :DD si menin hakee paikan ja istuin.. näin ninan ja sit sen öö. en muist nimee 8'D kumpikaa ei vissii muistanu mua :D sit näin zumiksen :D
Sitte jtn 30 min ennen keikkaa tyypit koko aja juoksi sinne tanssilattialle sit se helvetin korkein turvallisuudesta vastaava valitti et tanssilava tyhjäks. sit se tuli selittää jtn annille ja monalle. katoi vaa et kuinkaha paljo anni kuuntelee 8D se vaan nyökytteli päätää :DD
sit siel soi musiikki taustalla ennen keikkaa ni kos iel alko soimaa tytöt tykkää ni Annilla ja Monal meni vähä lujaa :DD hieno esitys kyl oli :D SIT VIHDOIN se keikka alko :)) oli ihan superhyvii ne uuet biisit kyl :) ja ne vanhat myös!!! mut Lasse ei ollu siel :/ vähänkö petyin!! just odotin et nään lassee ni sit se ei ollu siel :/ mul oli kyl hauskaa ilmeiltii vaa Samin kaa koko ajan :DD sit Anna yhes vaihees. tai siis aika monessaki ni katto suoraa silmii ja hymylii <333 oli kyl hienoo!!

noo sit menin joskus vähä yli 12 hyttii ja nukkuu ko ei jaksanu mennä yksi kattoo sitä vammast taikurii -.- si heräsin joskus 7 ja menin syömää aamupalaa.. söin pari leipää ja häippäsin 8D

si taas odotin et kello tulis 15 <333 (Annan Fanitilaisuus) ja kävin ain välil kattoo et ketä siel on tai onko ketää.. si joskus puol kaks kävin tax freessa ostaa karkkii ja muuta 8D si menin jonottaa sinne fanitapaamiseen 20 vaille kaks.. vaikkei se kyl loppujelopuks ollu jono... noo si päästii sissää ja se alko.. ahh anna taas nättinä siel <33 ko mä pääsin siihe nimmarijonoo ja annan kohalle ni ekaks se kirjotti siihe levynkantee nimmarin.
sit kysyin et voiks kirjottaa paitaanki :D sit annoin sille oman tussin mut se ei saanukkaa sitä auki :DD sit se anto sen Terolle. Sekää ei saanu sitä auki. sit anna viel koklas <3 se ei saanu sitä auki sit mä vaa et mä voin kokeilla si pari kertaa yritin ja sit se aukes anna vaa et "hei hyvä" ja puhu kaikkee :D sit menin seuraavan tyypin luo ja se kirjotti nimmarinsa :D si ko menin samin luokke ja ko se kirjotti ni se vaa kysy et:
"Peseksä tän paidan sit värillisis vai valkosis"-S
"En kummissakaa"- T
"no hyi sehän alkaa haista josset sä sitä pese" - S
"mitä sä sit tälle teet?" - S
"öö LAITAN SEINÄLLE" - T
sit se alko puhuu jotai siit keikast ja siittä irvistelyst :DD si menin viel öö kenenköhä luo.. en muista ennää :D.
sit ko olin saanu ne nimmarit ni menin sinne jonnekki taakke istuu, oottaa yhtiksii.. si ko kaikki oli menny ni hain yhtikset. sitteen sain annalt ja jätkilt keiltä halusinn:) (tulee kohta tänne) yhtikseett :)
sit meit häädettii sielt jaa si menin hetkeks hyttii si taas etin kaikkiii tyyppei! lähinnä niiinko monaa zumista ja annii½!! EN LÖYTÄNY MISTÄÄ!! ois vaa ollu pari asiaa mut nii.. ei sit..
joo si menin pari tuntii ennen maihinnousuu tax freessa ja arvakkaapa knet näin siel karkkihyllyil mis itekki olin ! NO ANNAN <333 ihana oli :D si ne lähti ja mäki lähin . siis en sen takii vaa ko olin osatnu jo kaikki tarvittavat. sit pari likkaa ja pari aikuista tölläs vaa ko anna meni kassalle. kai ne oli itekki menos mut jääty ko näki aprikoosin <333 si mää vaa menin siihe annan ja sen sen kaverin perää :D sit ko anna oli maksamas ni kysyin et saanko yhtiksen sit jtn juteltii ja si se sano et kassan pääs mut sit ko mä olin maksamas ni se sanoki et otetaa heti. sitteen otettii ja siit tuli megahyväparas ja kaikkee (: sit se lähti sinne infolle ja mä menin sinne. sit anna anto siel yhtiksii ja lähti hyttiinsä :)


enenmpää ei jaksa kertoo :)))

mut kiitos kaikki ihmiset kenenkaa olin tai näin tai juttelin :)) oli hauskaa
+
kiitos ANNA,SAMI,MAKE,TERO YM <33<3333

MÄKI TEIT <3Maanantai 20.10.2008 17:04

Kirjoita 12 kaverisi nimet ja katso mitä heistä sanotaan. Laita lopuksi vielä itsesi!
http://servut.us/ZuiGe/Misc./insulter/

1. Mervi on häiritsevä hippi
2. Hanna on steriili galtsuteini.
3. Terhi on hitaanpuoleinen naapurintyttö.
4. Teija on tontun näköinen jortikka.
5. Minna on lisääntymiskyvytön himovemputtaja.
6. Roosa on vähän Sepon näkönen hippi.
7. Anna on kuohaistu harjoitustyttö.
8. Tiia on kertakäyttöinen rinssi.
9. Irina on angstaava kultaranne.
10. Heini on armoton tuiskufani
11. Laura on tontun näköinen rinsessa.
12. Suvi on häiritsevä blondi.

Tarski on lahjaton pahis