IRC-Galleria

Kävin tänään alueuutisten kuvauksissa YTHS:llä, tulee purkista kymmentä vaille kuusi tänään ellei mitään mullistavaa satu. Tämä ilta on vielä vähän hämäränpeitossa, saisin luultavasti kyydinkin illaksi mutten tiedä miten myöhään haluan valvoa niitten selkkareitten kanssa, kun tietokonekin päätti että nyt jumitetaan oikein kunnolla! Sille tuli siitä varmaan yhtä hyvä mieli kuin Linnunradan käsikirja Liftareille trilogian viidennen osan robotille jonka logiikkapiireihin Ford lisäsi johdonpätkän saadakseen robotin tyytyväiseksi.
"Kaikki on niin suurenmoista että voisin tikahtua. Vanha johto oli tietystikin myös aivan tajuttoman mahtava, vaikka en ole varma ajattelinko niin siihen aikaan."
"Se oli ennen kuin päähäsi tungettiin pieni johdonpätkä."
"Tosi on. Ja kuinka ihastuttavan tosi. Kuinka ihastuttavan, kuohuttavan, pakahduttavan tosi. Kuinka kerrassaan haltioittavan oikea havainto."
- sellaisia ovat koneet.

En ole väsynyt mutta tänään.. ei huvita mennä. Huomisaamuna kun pitää herätä aikaisin, ja vieläkin aikaisemmin ellei joku ole halukas heittämään minua aamulla tavaroiden kanssa yliopistolle. Tietysti jos menisin vielä vieläkin aikaista aikaisemmin, ehtisin etsiä määrätyt tiedot huomenna valmistettavan reseptin aineista. Yhteensopimattomuudet, liukoisuudet, valmistusohjeet, turvallisuusmääräykset... Joskaan en ole lainkaan varma olisivatko yliopiston ovet edes auki...

ja sitten otsikon pariin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.