IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

samaa rataaLauantai 26.05.2007 23:59

minua huimaa ja ottaa vatsanpohjasta. tuntui eilenkin hetken aikaa siltä kuin olisin ihastunut mutten taaskaan tiedä kehen. tästä tietää että on kevät, ja se on jo pitkällä. tällä hetkellä minua kyllä huimaa ihan siitä syystä että lueskelin taas kevättä taakse päin ja muistin kuinka kauniita hetkiä minulla on ollut. minä lennän, vieläkin. hurjaa tämä lentäminen. ja kaunista. kaunista nähdä kaikki takana ja edessä ja tässä


pidän linnuista.
juttelin j:n kanssa pitkästä aikaa. tuli ikävä. muitakin. j on kyllä pysynyt ihan(an) itsenään. kysyin siltä tulisiko se a:n kanssa jos kutsuisin ne häihini. ei osannut sanoa. ajattelin vain ettei tulisi yllättäen jos sattuisinkin ne kutsumaan. eihän sitä ikinä tiedä mitä elämässä tapahtuu.

tässäpä näitä. kirjoitin tätä nelisen tuntia :D
jos kuolisin tänään, kuolisin onnellisena


-

Tämä tulee kohta yli
laitojen
minä
olen
korviani
myöten

ja ajatella
mitähän sitten mahtaa tapahtua
jos
löydän miehen ja se on ihana
- hukun varmaan onneen.

voin hyvin väsyneenäkin :)Tiistai 15.05.2007 12:55

netti on rikki kotona. nukun jotenkuten. vielä parin viikon rutistus edessä, sitten on kolmannes ammattiin tähtäävistä opinnoista ohi. huikeaa. kolmannes! pitäisi kai jo ymmärtää jotakin aiheesta, mutta en tunne itseäni kovin nerokkaaksi.

Pitäisi maksaa lasku mutta unohdin ottaa sen mukaan. en muistanut tunnuslukukorttiakaan. tämän illan olen kotona, sitten menen taas, ensin leirille ja sieltä tampereelle sannukkaiseni luo loppuviikoksi. on pakko saada luettua tentteihin.

poltin eilen nenänpääni, vasemman poskipään, kaulan ja rintakehän välisen osan ja vasenta käsivartta t-paidan hihan alta
a:n kanssa auringossa. lämmin päivä. tänäänkin kai porottaa. a lähtee kahdelta luennoilta joita jatkuisi neljään. mietin että saatan lähteä itsekin, ehtisi hiukan nukkua ja sen lisäksi pyykätä ja siivota ja järjestää ja syödä ja tehdä ja laittaa. haluaisin tuoreita sämpylöitäkin tänään mutta en taida ehtiä tehdä.

olen onnellinen
ja
kiitollinen

minulla ei ole vieläkään kesätöitä, mutta ei ole hätääkään. välillä se meinaa iskeä mutta tainnutan sen polvillani. turvallista elämää isommissa käsissä.

piristymäpäiviäTiistai 08.05.2007 12:59

Olen laiska kirjottelemaan. En tosin taida netissäkään nykyisin istua, on paljon muuta tekemistä. Eilen kaksi tenttiä, jos eivät menneet läpi niin syksylle jää neljä kurssia rästiin, ja niistä kahta yritän tenttiä kesällä. Tällaista on elämä, mutta ehkä mie pikkuhiljaa voisin saada opiskelumotivaatiosta kiinni. Viihdyn Kuopiossa yhä vieläkin, mutta koukeroin ihmisten kanssa. Vanhoissa tutuissa on se siunaus että niille voi sanoa melkein mitä vain ja ne ymmärtävät mitä tarkotan. Vanhat tutut eivät säikähdä sanojani.
Ensi viikonloppuna pääsen kotiin. Äitienpäiväksi. :).

Tänään on kolmanneksi viimeinen, huomenna toiseksi viimeinen ja torstaina viimeinen laulutunti. Olisi kiva keksiä lauluopettajalle jotain mutta aikaa ei ole Kovin hurjasti, eikä rahaakaan liikaa. Ja minulta puuttuu vähän mielikuvitusta. Tai ehkä aika paljonkin.
En viitisisi käydä suihkussa. Menen laulamasta suoraan luennoille, sieltä kaupan kautta kotiin. Tykkään siivota (paitsi omaa huonetta) ja laittaa ja keksiä kivoja juttuja. Ja tekisi hirveästi mieli leipoa.olen
kiitollinen

:)

elämä on kivaisaa :)Keskiviikko 11.04.2007 20:36

innostuin sisustamaan. pieni ongelma vaan kun ei oo rahaa. mutta ainakin ehkäehkä tiedän millaisen päiväpeiton painan - nyt taitaisi olla aikaakin:) ainakin kolme viikkoa asun tässä yksinään, tuntuu kivalle. en luultavasti ainakaan kamalan paljoo kauempaa haluis asuukaan yksin, mutta toistaseks viihdyn hyvin.

[Ei aihetta]Maanantai 09.04.2007 23:59

Salla muuttaa pois ja minä viereiseen huoneeseen ja Nina tähän. Huomenna ja tällä viikolla ja kuun viimeisenä viikonloppuna.

Olen jaksanut hyvin, ollut pirteä ja sitä sun tätä, mutta nyt tuli jotenkin väsymys. Ehkä pitää mennä kohta nukkumaan, huomenna tyttö lähtee. Hyvää miulle kuuluu. Piti kirjottaa paljon enemmänkin, mutten jaksakaan ajatella. Gallerian vip-ominaisuudet loppuu 15. tätä kuuta, saa nähdä jaksanko ottaa lisäaikaa. tai siis viitsinkö maksaa siitä... semmoista tällä haavaa, lisäilen kuvia kunhan jaksan käynnistää toisen koneen...

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 02:26

minä kuulemma huudan
voi kamala kun stressaa täydestä kalenterista mutta hupsista keikkaa stressaa ihan turhaan koko viikon kun ei olekaan menoa yliopiston lisäksi ennen kuin tänään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.03.2007 19:25

...huomatkaa mikä marttyyrisävy. "totisesti totisesti, he ovat jo palkkansa saaneet." - tästä ei tuu kiitosta isolta iskältä. mutta menen silti. vaikka selitellen.
Kävin tänään alueuutisten kuvauksissa YTHS:llä, tulee purkista kymmentä vaille kuusi tänään ellei mitään mullistavaa satu. Tämä ilta on vielä vähän hämäränpeitossa, saisin luultavasti kyydinkin illaksi mutten tiedä miten myöhään haluan valvoa niitten selkkareitten kanssa, kun tietokonekin päätti että nyt jumitetaan oikein kunnolla! Sille tuli siitä varmaan yhtä hyvä mieli kuin Linnunradan käsikirja Liftareille trilogian viidennen osan robotille jonka logiikkapiireihin Ford lisäsi johdonpätkän saadakseen robotin tyytyväiseksi.
"Kaikki on niin suurenmoista että voisin tikahtua. Vanha johto oli tietystikin myös aivan tajuttoman mahtava, vaikka en ole varma ajattelinko niin siihen aikaan."
"Se oli ennen kuin päähäsi tungettiin pieni johdonpätkä."
"Tosi on. Ja kuinka ihastuttavan tosi. Kuinka ihastuttavan, kuohuttavan, pakahduttavan tosi. Kuinka kerrassaan haltioittavan oikea havainto."
- sellaisia ovat koneet.

En ole väsynyt mutta tänään.. ei huvita mennä. Huomisaamuna kun pitää herätä aikaisin, ja vieläkin aikaisemmin ellei joku ole halukas heittämään minua aamulla tavaroiden kanssa yliopistolle. Tietysti jos menisin vielä vieläkin aikaista aikaisemmin, ehtisin etsiä määrätyt tiedot huomenna valmistettavan reseptin aineista. Yhteensopimattomuudet, liukoisuudet, valmistusohjeet, turvallisuusmääräykset... Joskaan en ole lainkaan varma olisivatko yliopiston ovet edes auki...

ja sitten otsikon pariin
« Uudemmat -