IRC-Galleria

13ackup

13ackup

ヽ(○´ω`○)ノ

desuweek&con:overMaanantai 14.06.2010 15:54

Desu tuli ja meni!

Pitäisi mennä täyttämään sitä palautelomaketta kohta puoliin. Sillä vaikka conia oli kuinka kehitetty niin kyllä niitä varjopuolia löytyi, indeed. Ja kaikki ei ollut niiden keskustalaisten syytä, ei toki.

Kiitos kaikille hienoille ihmisille, coni kun kaiken kaikkiaan oli mukava kokemus. Erityiskiitos FFFight turnauksessa mua ja muita kannattaneille ja itse osallistujille ja järjestäjille tietenkin.

Hämmennystä oli hieno saada conipaikalla aikaa myös, joten kiitos kaikille hämmentyneille - Pasilan juna-asema on teistä ylpeä! Usein ihmiset vain ajattelemattomasti pissivät liukuportaisiin sen pahemmin miettimättä, joten kivaa että toisenlaisiakin reaktioita on nyt päästy näkemään.

Erityisen suuret kiitokset ja ISO KIVINEN KÄSI muille asemille! Kiitos kun tulitte, vaivauduitte, näitte kulmat, koitte kovia ja olitte ihania. Eli kiitos Ilmala, Käpylä, Kannelmäki, Kilo, Kauniainen, Mankki ja Lahti! Kiitos myös tietenkin rakkaalle hauveli Asolalle! Älä jää toistamiseen junan alle, sillä me kaikki vihaamme VR'ää, HSL'ää ja kaikkia niitä! Emme ole niistä vastuussa, hyi olkoon! Veivät meidän maineen, jos sellaista edes oli. :D

Niin ja...
Pienimuotoinen hermostuneisuus on nyt lauennut kun varmistin, etteivät leiri ja Tracon ole päällekäin! Tosin mun pitää Traconista toipua nopeasti, sillä aamulla on jo Holmaan lähtö, eli pitää pakata ennen conia! Nyt pitää alkaa suunnittelemaan kunnolla tuo asukokonaisuus kuntoon, sillä siellä tapaatte mut NPC saappaissa. TERVETULOA PELAAMAAN!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.