IRC-Galleria

5-1-5-0

5-1-5-0

suhteellisen triviaalia meininkiä

Blogi

- Vanhemmat »

cher journalSunnuntai 13.11.2005 21:21

Je devrais avoir étudié le suédois aujourd'hui, mais j'ai choisi le boire et le tabagisme.

Dieu, je déteste lundis.

Je vais rater cette épreuve, la merde, la merde, la merde.

Rak. pvä.kirj.Torstai 03.11.2005 22:23

Eid el Fitr. Sitä on nyt juhlittu jo jonkin verran. Piti kirjoittaa tänään Physiikan tentit *Nachschreibenina ** mutta Hrr Bndr muikisteli suuta siihen malliin * että ei auta kuin olla tekemättä. Mikäs siinä, kukapa kokeita muutenkaan jaksaisi kirjoitella? Menossa tästä seuraavaksi ilmeisesti juhlimaan lisää. 40 minuuttia aikaa meikata, föönätä hiukset ja sen sellaista, *. Ilmeisesti huomisesta tulee hauska päivä, *, **.

* = You Know
** = Know Ya


Mehiläinen pörrää pesässä, toteuttaa operaatio kuningatarmuurahainen. Muurahaiskarhu kuittaa. P.S. älkää unohtako tuhota viestiasiakirjoja.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.10.2005 23:25

Ei näköjään voi lukea. Kukapa nyt kokeisiin muutenkaan lukisi?

Kettu kuittaa ja Foxtrot out.

lauantai 29.10.2005Sunnuntai 30.10.2005 12:57

Jes, lauantaina tulin himaan siinä sopivasti aamuhämärissä. Olis ollut tarjolla halloweenbilettä, rauhallista snookkeri-iltaa ja rauhatonta klubi-iltaa. Mutta kuinkas ollakkaan löytyyhän sitä jampalta vasikan sisäfilettä, tsatsikia ja saunaakin osaa käyttää idiootti. Eli lihat takkaan lämpiämään ja jätkä pesulle. Eikä kaduta pätkääkään, oli (melkein) parasta lihaa mitä olen syönyt.

Huomenna vois lukea bilsaakin, vai voisiko?

Sipoo prkl.Perjantai 28.10.2005 22:35

Sanotaan että jossain kaukaisessa maassa bussit pysähtyvät silloin kun niille näyttää bussilippua. No Sipoo ei ole se maa. Seisoskelin aamusella pysäkillä parin muun ihmisen (no todisteitahan ei tietenkään ole, mutta.. ) kanssa ja sitten se seiskaneljäkakkonen ajeli hissukseen meitä kohti. Yksi tyttönen siinä pysäkillä pörräs sen lippunsa kanssa kuin jokin kituva kevätpörriäinen mutta aikas kylmästi jätettiin meidät pysäkille. Ei mulle oikeesti käy näin, varsinkaan maassa missä bussienvälit on jotain 30 min +.

Mut joo, ihan rehellisesti sanottuna se oli helvetin hauskaa. Musta tuntuu että jollain muillakin oli kun yksi tyttönen selittää hysteerisesti venäjäksi (!) ja toinen repeilee saksaksi. Niin juu ja matkapuhelimiin tosiaankin ;).

Ammatinneuvoja kertoi mulle että Sveitsissä koulutetaan hyviä lentäjiä ja vitun kalliilla. Sinne siis.

Bob jatkoi pimppailua

Himassa syömässä, himassa on kiva syödä. Baariin ja sit Sohoon, mutta kun ei oikein jaksanut lähteä sohoon niin tuli taas baarireissu. prkl.

Suville yöksi, musta tuntuu että pitäis hommata tohon huoneeseen sohva, siinä tulee kuiteskin nukuttua.

Painukaa siitä nyt. vttu.

Aufsatz vorbeiPerjantai 28.10.2005 01:33

No kuinkas ollakaan. Ranskankokeet takaisin. Onneksi sain korotettua vielä yhdellä numerolla noin ikään kuin vain inisemällä. Saksan kirjoitelmat hoidettiin kunnialla kotiin (lue, opiskelut vtuilleen ja kotona tullaan viettämään enemmän aikaa jatkossa)

Vapaalle päästyä kahville frendin kanssa ja illalla kulosaaren kautta kotio. Sauna ja lumihanki, joskin lumihangessa olis vielä parantamisen varaa.

Peltirumpua naaman täydeltä.Keskiviikko 26.10.2005 20:18

Siis ensilumihan on teoriassa vallan hieno ajatus. Mutta musta tuntuu että ilman sitä helkkarin loskaa voitaisiin elää. Tottakai siinä on sellaista apokalyptista meininkiä kun puurtaa lumihangessa (optimismia-ko-kö?) kohti pysäkkiä, lunta tulee vaakasuorassa päin naamaa ja suojana löytyy noin parin millin sänki hiuksia.

Yllätyksellinen ensilumi on sitten vielä kivempi juttu. Nappaat sen takkisi ja talssit ovesta ulos ja näet - ei, tunnet - lumen. Liukastut portaissa ja pääset tuntemaan sen vähän paremmin. Kaatuminen on jopa niin koomisen näköistä että olet kiitollinen että asut Sipoossa. Vttu.

No mutta tottakai bussi on myöhässä, eli sinäkin olet myöhässä. Saavut tyylikkäästi myöhässä tunnille jupisten vakuuttavasti jotain Sipoon liikenteen ja lumen yhteenkuulumattomuudesta ja homma menee läpi. Macht nix ja sun kätees tyrkätään viimeisin kemian koe. Ei sitä edes tarvitse kattoa, eiköhän se maikan virne paljastanut jo kaiken oleellisen.

Ja sit ku sä kuvittelet että homma on jo hanskassa niin sä muistatkin sen aineen mikä pitäisi kirjoittaa huomenna, kirjasta mikä on lojunut viimeiset kaksi kuukautta lukemattomana pöydällä. Niin joo ja kirja sattuu olemaan vielä räävittömän huono, kerrassaan alaluokkaista perverssiä autobiografiaa. Alkon kautta kotiin, pitää ostaa rommia ja jekkua bileisiin minne et kuitenkaan jaksa edes mennä.

Voikohan saksannumeroa korottaa taktisilla tilisiirroilla?

Pitikö viettää eilisilta pelaten trivial pursuittia kaislassa? Pitikö - häh?! Häh?!

Ei siinä sitten sen sukkelampia sä sanot ja väännät seuraavan sivun auki Königserläuterungista.
- Vanhemmat »