IRC-Galleria

5-1-5-0

5-1-5-0

suhteellisen triviaalia meininkiä

SibboresaMaanantai 29.05.2006 20:19

Sergin: "On tää Suomen suvi kaunis..."

Saad: "..."

Sergin: "..Nyt tästä puuttuu enää se:'Sergin turpa kiinni!', eikö vaan.."

I
15min myöhemmin
I

Sergin: "On tää niin mukavaa kun on hyvän ystävän seurassa. Eihän me tässä nyt mitään naisia tarvittaisikaan!"

Saad: "............NYT!! Sergin! Turpa kiinni!!"

Sergin: "Noni! Tulihan se sieltä. Mä jo vähän kaipasinkin sitä."

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 22:39

" Advance, and never halt, for advancing is perfection. Advance and do not fear the thorns in the path, for they draw only corrupt blood. "

- Kahlil Gibran

Horoskooppi.Torstai 18.05.2006 17:45

K A L A T

Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua. Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät nimettömiä uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä. Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi TV-uutisten katunäkymä-filmipätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät, että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itseänsä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla. Kalat ovat niin typeriä, että luulevat olevansa Kaloina hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan paljon järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan, joten Kalat sopivatkin parhaiten keittoihin.

Onnenkapine: Paska katiska
Onnennumero: Mikä tahansa numero, joka nousee alitajunnasta
Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit
Motto: "En minä ainakaan uskaltaisi!"
Auto: Kupla -62

[Ei aihetta]Lauantai 22.04.2006 17:08

,, Die Nacht öffnet ihren Schoß
Das Kind heißt Einsamkeit
Es ist kalt und regungslos
Ich weine leise in die Zeit
Ich weiß nicht wie du heißt
Doch ich weiß dass es dich gibt
Ich weiß dass irgendwann
irgendwer mich liebt ``

Rammstein - Stirb nicht vor mir


Kitsch? No shit Sherlock.

SummerLauantai 22.04.2006 00:06

Uusi virne, uudet kujeet ja kuviot.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.04.2006 20:44
När du klär av dig

slutar världen snurra kring sitt lopp.

Frei-taah.Perjantai 03.03.2006 16:13

Ilta. Huomenna saksan Aufsatz kirjasta mitä en ole todellakaan lukenut. Kello tulee jo kymmentä, luokkalainen lähettää tekstarilla paikan mistä saa kunnon infoa kirjasta, inhaltsangabet ja kaikki. Trés bien. Tulostin rikki, ei suostu toimimaan. ATK-tukihenkilöä ei tavoiteta. Mikäs siihen nyt sitten? Nukkumaan.

Aamu. Myöhässä bussista. Sellaista tasaista hölkkää Sipoon korvessa taivalsin ku viereen ajaa auto ja sieltä huikkaa joku paikallinen: "Hej, ootsä menossa pysäkille? Hyppää kyytiin!". Ei mulle Helsingissä ole noin koskaan tapahtunut. Eli ajoissa kouluun. Kävin tulostamassa sen pirun Inhaltsangaben ja selailin sitä mathe-stundella. Pääsin sivulle 5, kun piti jo lähteä koetta tekemään.

Koe helvettiä. Yli 800 sanaa piti soveltaa, ei kiva. Yleensä mulla on edes jotain matskua kirjasta mutta nyt ei mitään. Aika loppu ja 650 sanaa saatu aikaiseksi. Verdammt. Tasosta en ala edes puhumaan.

Skippaan kaksi tuntia ja kirjoitan anomusta johtokunnalle, eiköhän sieltä nyt kymppitonni parin tunnin duunilla heltiä. Jos on oikein vikkelä niin voisi ehtiä käydä himassa suihkussa ja syömässä, muuten tulee taas Subbis-päivä.

Kuudelta voi sitten ehkä vääntää vaihteen vapaalle.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.02.2006 14:32

Chuck Norris is currently suing NBC, claiming Law and Order are trademarked names for his left and right legs.

It was once believed that Chuck Norris actually lost a fight to a pirate, but that is a lie, created by Chuck Norris himself to lure more pirates to him. Pirates never were very smart.

When Chuck Norris was denied a Bacon McMuffin at McDonalds because it was 10:35, he roundhouse kicked the store so hard it became a KFC.

Chuck Norris doesn't believe in Germany.

Chuck Norris owns the greatest poker face of all-time. It helped him win the 1983 world series of poker despite him holding just a joker, a 2 of clubs, a 7 of spades, and a green number 4 from Uno and a monopoly 'get out of jail free' card.

Chuck Norris is Luke Skywalker's real father.

Chuck Norris does not use spell check. If he happens to misspell a word, Oxford will simply change the actual spelling of it.

Chuck Norris’ iPod came with a real charger instead of just a USB cord.

Chuck Norris can touch MC Hammer.

Chuck Norris counted to infinity - twice.

Chuck Norris ordered a Big Mac at Burger King, and got one.

Chuck Norris frequently donates blood to the Red Cross. Just never his own.

When the Boogeyman goes to bed he checks his closet for Chuck Norris.

Chuck Norris can divide by zero.

A Handicap parking sign does not signify that this spot is for handicapped people. It is actually in fact a warning, that the spot belongs to Chuck Norris and that you will be handicapped if you park there.

Chuck Norris lost his virginity before his dad did.

Pohdintaa.Maanantai 06.02.2006 22:33

Haluan ilmaista pahoitteluni ja syvän katumukseni päiväkirjani merkintöjen tason hälyttävästä laskusta. Tapahtunutta ei ilmeisesti pysty järjellä selittämään, ainakaan minä en pysty. Tai oikeastaan, ehkä minulla ei suoranaisesti olekaan mitään sanottavaa teille runkkareille.

Hyvää saamelaisten kansallispäivää ja onnellista vuotta 2006. Hubertille onnellista vuotta 1998.


"You take somebody that cries their goddam eyes out over phony stuff in the movies, and nine times out of ten they're mean bastards at heart. I'm not kidding."

- Holden Caulfield, The Catcher in the Rye by J.D. Salinger.

Pakkopriorisointia.Lauantai 04.02.2006 00:29

Seuraavat päivät/viikot näyttävät ihQ:n kiireisiltä. Eli karsitaan henkilökohtaista lomaa ja lisätään resursseja asioiden hoitamiseen. Ei auta itku markkinoilla, koska c'est la vie.