IRC-Galleria

EllouTorstai 08.11.2007 00:03

Niin jäi tuo viimeks kirjottaman vähän kesken. :) Siis sain inspiraation yhteen piirrustukseen. Oon aika usein miettiny sitä, että kun tyypit ajattelee että on vapaa kun saa tehdä mitä haluaa ja näin. Eikös vapaus oo aika semmonen toivottu tunne? Sellanen mitä kaikki tahtos?? No minä olen ollut vapaa, olen saanut tehdä aika paljon niinkun haluan (siis jos ei oteta perheen sisällä olevia vaatimuksia huomioon). Millaista elämäni on oikein ollut..? Hyvät kaverini tietävät, että olen ollut aika alhaalla, käynyt (muiden mielestä) asioita liian raskaasti.. "angstannut turhaan"... Olen ollut kunnolla masentunut oikeastaan vain siksi että olen ollut vapaa, saanut tehdä mitä haluan... Okei, myönnän, kuulostaa tyhmältä, mutta en halua selittää sitä kunnolla tällätavalla... KUITENKIN! Olen kuunnellut Stam1nan erästä kappaletta, ja sen lyriikan pätkä kuuluu näin: "Älä enää näe vaivaa, tuomittu, syyllinen, vangittuna vapaa. Tämä on ainoa tie, tämä on hyvä tie, hyvä tie elää..."
...hyvä kappale...
Nyt kun tunnen oloni omalla tavalla vangituksi, niin olen iloinen.. En ole pitkään aikaan ollut näin onnellinen (mitä lie on).. Jotkut tietävät tasan tarkkaan mistä puhun :')

***

Toisiin aiheisiin, pääsin vihdoin tänään takaisin kotiin, olen ihan muusina (vieläkin), kävin vähän ansaitsemassa rahaa ja näin edespäin. Pitkä päivä takana. Lunta maassa <3

***

"Nuku kaunis maailma, nuku lailla yön.
Anna tuulien tehdä työ ja uinu vaan.
Kirpeä pakkanen ja kaunis sää,
ehkäpä se mieltä lämmittää!
Maassa paksu lumi askeliasi hidastaa.
Olet iloinen, hymyillen jatkat matkaa.
Maailma näyttää kovin valoisalta, vaikka onkin yö."

***

" A tout le monde (To all the world)
A tous mes amis (To all my friends)
Je vous aime (I love you)
Je dois partir (I have to leave)
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free "

Kaunis kappale tuokin... Hyvät sanat ja kuulostaa paremmalta kuin hyvältä <3

***

Minähän en siis tunnetusti pysty keskittymään viestin kirjottamiseen ja muiden juttuihin yhtäaikaa :'D tänään esimerkkiä:

Henkilöt: Elina, Marsa, Niko ja Minä (hiukan siinä ulkopuolisena, sillä keskityin viestiin...)
Tyypit oli jo jonkun aikaa jutelleet jostain aiheesta (en vieläkään oikee tiijä mistä, koska ne repes kun yritin tulla mukaan juttuun)...

Elina: Ammu ittes, ärsyttää!!
Sanna: Kuka?? Minäkö?!

Ne oikeesti nauro..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.