IRC-Galleria

Kreikan matka lyhyesti :DTiistai 15.09.2009 16:32

Oli makeeta. Lämpöä riitti hyvin vaikka pari kerta sateliki mut ei koko päivää, sit yleensä kirkastu. Sitte ihan alkupäivinä vuokrattii mönkkäri ja ajeltii sillä ympäri saarta ja käytii kattomassa hienoja temppeliraunioita (lisään reissusta kuvia myöh. ku saan ne mikolta)+ nähtii hieno kirkkoki matkalla :D Ihmiset oli ihanan ystävällisiä kaikkialla ja melkosen helposti kaikki meni vaikka omatoiminen matka oliki :D ei siel ollu niin pelottava ja vaikee liikkuu ku kuvittelin. Jouduttii eka yö yöpyy sataman lähellä sijaitsevassa hotellissa koska lautta/laiva joka kulki kyseiselle saarelle ja kyseiseen Agia Marinan kaupunkiin, ei lähtis ennen seuraavaa päivää. Nooooo sit mentii seur. päivänä satamaa huoneen luovutuksen jälkee metsästää lauttaa ja kuultii et se lähtee vasta seuraavan kerran joskus myöhää iltapäivästä ja siitä alko sit reilu 6 tunnin odottelu ilmastoidussa kopissa (odotustilat satamassa) Piraeuksen satama oli kyl aika paskanen suoraa sanottuna :D siel oli pulsuiki hyi. Mut onneks sit päästii ihanalle Eginan saarelle myöhemmin. Matka saarelle vei n. 1,5h.

Sit aurinkoa toki otettiin ja mäki sain jopa väriä O.o tosin hiukka onnistuttii polttelee itteemme mut se muuttu mulla jo rusketukseks, mikko joutuu kärsii pidempää ku se palo aika lailla kauttaaltaa. Ois vaa pitäny lutrata sillä aurinkorasvalla enempi :D! Kivoja kalojaki bongailtii ku vikoina päivinä oltii ihan rannalla sit uimassa (muuten oltii aika paljon hotellin altaalla).

Ei yhtää huono valinta. Mut jos haluaa yöelämää yms. niin sinne ei kannata mennä, mut sit taas jos haluaa rauhaa ja turvallisia ympäristöjä yms. niin suosittelen todella! :D Hotelli Magda missä oltii oli kiva ja siisti ja sen omisti sellanen ihan mukava perhe.

P.S.

Ainii Tero Pitkämäki tuli samalla lennolla ku me niin takas Suomee :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.