IRC-Galleria

ALTSUONAWW

ALTSUONAWW

http://www.facebook.com/swpbband

40comments!Torstai 10.09.2009 12:50

Moikka kaikki!

En oo kerenny pariin päivään koneella käymään, mut olihan täällä tapahtunu sentään jotain. Musiikki juttuja oon puuhaillu ja ollaan oltu Mr. Tuomo Koranderin kanssa tyyliin joka päivä koko päivä reeniksellä kehittelemässä ideoita, melodioita ja musaa tulevalle swpb debyytille. Harmi kun ei voi paljastaa mitään mutta onhan se hauskempaa ku saa ison yllätyksen sitten kun kuulee sitä. Kuitenkin matsku on ainakin meidän mielestä parasta swpb:tä koskaan ja niinhän sen pitää ollakin. Sanoja olen kirjoittanut nyt noin viiteen biisiin mitkä on tulossa levylle. Muutakin bisnestä asioidaan swpb hommiin mutta niistäkin tulee tieto sitten myöhemmin. En jaksa näin aikasin ammusta kirjottaa joten tää update jää tähän.

Kiitos viellä niille jotka on tykänny tuosta minun AJC sinkku biisistä ja antanu minulle loistavaa palautetta. Yritän heti saada uuden biisin sinne kuhan kerkeen. Ymmärrätte varmaan että Snow White's Poison Bite on kuitenkin se ykkös juttu, niin on tärkeämpää tehdä siihen paljon töitä.

Mut hei, ootte kaikki ihan loistavia tyyppejä ja kommentoikaa jos on asiaa tai tulkaa ihan muuten vaa juttelee mun kanssa.

See u <3

-Altsu-

www.myspace.com/allancotterill

www.myspace.com/snowwhitespoisonbite

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.