IRC-Galleria

ALTSUONAWW

ALTSUONAWW

http://www.facebook.com/swpbband

STREET TEAM JÄSENET HUOM!Sunnuntai 15.11.2009 00:58

Jos et ole saanut vastausta meiltä kun olet liittynyt street teamin jäseneksi niin elä hätäile pliis. Itselläni on ollut paljon kiireitä muitten bändiin liittyvien asioiden kanssa ja olen tällä hetkellä ainut meistä joka ylläpitää tätä koko street team hommaa. Koitan saada koko hässäkän päiviteltyy huomenna ja keksitään samalla jotain tekemistäkin teille. HUOM! ekan kisan voittajat se palkkion lähetys on viivästynyt myös kiireitten takia mutta saatte siitä hyvästä jotain vähän erikoisempaa ja otan myös sen asian huomenna käsittelyyn. Kiitos viellä kaikille ketkä haluaa auttaa meitä ja niille ketkä on liittynyt street teamiin. Jos uusilla ihmisillä on kiinnostusta liittyä niin yhteystiedot + puh tähän osoitteeseen snowwhitespoisonbitestreetteam@gmail.com

Kiitos kärsivällisyydestä ja ootte kaikki super huippuja tyyppejä!
Tärkeintä tässä vaiheessa on kuitenkin hyvän debyytin tekeminen joten voimme alottaa kunnolla suomen valloituksen and maybe the world.......who knows : )


Viimeinen swpb keikka tälle vuodelle siis joulukuun 4. Valkeakoskella. Jonka jälkeen ei oo yhtään keikkaa ennenkun ollaan käyty studiossa äänittämässä debyyttiä niin ethän kysy minulta milloin on seuraava keikka : D niitä tulee noin 10 yhen päivän aikana....haha!
NYT KATTOO LEFFAA!!!

LUV U GUYS!<3<3<3<3

ALTSUAWAWAWAWAWAWAWAWAWAWAW!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.