IRC-Galleria

Aissi

Aissi

Let's be born in a better world in next life

FTW?!Tiistai 26.04.2011 01:03

SE SUOSTU! ARVATKAA KUKA LÄHTEE PARIISIIN KATTOO 10.6 SMTOWNIN LIVEÄ?! JUMALISTE!

Ei ei ei mä en usko tätä! ;;_____;; oon ihan paniikis, mut luoja oon ikuisesti kiitollisuuden velassa Sannalle, kun se sai järkättyä äitinsä kanssa meille liput ja tulee viel seuraks sinne...

Eka meinattiin, että otetaan fosse-paikat, mutta sitten aateltiin että on järkevämpää mennä kuitenkin prestigeen... Hope so lippuja riittää, mutta musta tuntuu, että fosset ja vipit menee ensiks, ja sitä paitsi Sannan äiti saa vissiin aika nopeesti heti 11 hankittuu ne!

Ei elämä, mä en vaa usko tätä... ;;_____;; Ei voi oikeesti vaa olla mahdollista, et mä pääsen Ranskaan, ja sit viel näkee jotkut SuJut, TVXQ ja SHINeet. ♥

APUAPerjantai 22.04.2011 14:37

Aloin puhuu noille, et jos voitais vaikka lentää vink vink 8.6 Pariisiin ja poiketa tuol SMtownin keikalla hehe 10. päivä. Ei ois toki unelma. Vittu SHINee, TVXQ, Super junior... Ei toki houkuta.

MUT POINTTI OLIKI NYT SE, ETTÄ NE EI EES TYRMÄNNY SITÄ IDEAA! Äiti oli vaan sillee "Aha, paljonko liput ois?"

Mut apua, mä en saa henkee. ;;____;; Tekis vaa mieli itkee silmät päästä, mä muuten haluun tonne. Jumaliste, sillo ei oo ees koulua. Ja asiaahan edesauttaa se, että äitiki tykkää DBSK:sta ja SHINeestä... :'D

Nyt on pakko myöntää, että...Maanantai 18.04.2011 23:09

...Suvi oli pelottavan oikeassa.

Teru näyttää oikeesti sammakolta.

Ja nyt sit hajosin, kun tuli Jannen viisaat sanat mieleen: "Se oli pelottava se ukko, joka oli siin meiän eessä. Ku se hymyili, nii se näytti ihan sammakolta!"

HiuskriisiSunnuntai 17.04.2011 18:26

Joo, taas on tukka ku petolinnun perse, pitää päästä ennen D:tä parturiin tai tulee itkupotkuraivari.

Mut sitten, nyt en ollenkaan tiiä, että kasvattaisinko tätä entisestään, vai leikkaisinko lyhyeksi. Koska oon nyt koittanu kasvattaa tätä, että saisin ehkä jonkun sortin kiharat sinne keikalle. Ja sitten äsken sain viimeinkin aikaseks testattua tota kiharrinta, ja voi jumaliste.
En oo varmaan ikinä toivonu, että mulla olis ohuempi tukka, mutta kun kiharsin varmaan tunnin näitä ja hyi kamala, ei sopinut ollenkaan mulle. Siinä meni sitten tunti siihen, että sain todeta että "hyi prkl" ja vetäsin tukan sit heti ponihännälle. No jos ei muuta, niin tulipahan todettua, että D:ssä on sitten tukka suorana, ellei jotain ihmettä tapahdu.

Mutta sitkun emt, ku haluun että tää on joko pitkä tai sit lyhyt. En tykkää ollenkaan, jos se yltää just ja just olkapäille tai on muutaman sentin yli. >:----(( Enkä ees tiiä, että minkä värisen tästä haluun murr.

AAAAATorstai 14.04.2011 23:19

Au rutto, vaihoin toiseen korvaan korvikset ja hieman sattuu, ku oli sen verran paksummat, kun edelliset.

Mut aaaa huomenna labret♡ Että mikäli liikutte keskustassa päin, niin älkää ihmetelkö, jos Forumissa kaikuu karmea tuskanhuuto eiku.

Turha vai?

[Ei aihetta]Perjantai 08.04.2011 22:29

Uu mama, Dirut tulee Suomee. Vois iha nostalgian vuoks mennä kattoo. :D Tosin en ees yritä minnekkään eturiviin, järjestäjil olis hauskaa sitte keikan lopuks jollai lastalla raapata mun jäänteitä irti siitä turva-aidasta.

:---------(Keskiviikko 06.04.2011 19:10

"Jos sulla ei oo oikeesti muuta tekemistä siellä tietokoneella ku kattoo google-kääntäjän avulla, että miten ruotsalainen sanoo "trolololololololol" tuu lukemaan tohon maantiedon kokeeseen."
-äiti

...HMPH >:|

XD ♥Keskiviikko 06.04.2011 00:00

http://www.youtube.com/watch?v=iQPUfAHCJAw&feature=player_embedded

Lol Riku kuulostaa iha joltai villimieheltä ♥ :--D

XDDDdddd assddgdfgLauantai 02.04.2011 19:58

Yukihanalla Tukihaballa ja mulla menee taas lujaa

"Tyhmä akka, purkaa sitä"
"Ai mitä purkaa?"
"Siis purkaiskaa"
"...Eiku siis purkatkaa"
"ppppfffhhhttt---"

...oisko iha puraiskaa...

....Maanantai 28.03.2011 21:30


EEIIII RAKASTAN TÄTÄ BÄNDII!! XD
Mun perseestä ei oo enää mitää jäljellä ku nauroin nii kovaa....