IRC-Galleria

Akimoto

Akimoto

Changing the future!
oh great, mikä päivä.

Koulu meni siinä sivussa mitään tekemättä, mutta ensi viikko onkin sitten koeviikko. Pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa hommiin, mutta eihän minusta siihen ole. Olen muusikko, mies joka haluaa päästä vähällä.

Ja sitten se ilta.
Erinäisten painostusten (kuskin hommia) siivitttämänä lähdin rphml.n ja jjannee.n kanssa hakemaan lunta Vääksystä. Mukana oli myös 4. jannu, joka ei galleriassa vaikuta.
Ensin hakemaan lapiot+pressu (eihän mahtavaa teostamme voi kaikille näyttää), sitten peräkärry (okei, myönnetään en osaa peruuttaa kärryllä, sen kyllä opettelen saatana). Sitten matkamme jatkui kohti Vääksyä, joka sijaitsee Asikkalassa. Vääksyssä on niinkin hieno paikka kuin JÄÄHALLI, josta pikku snoukkaajat voivat hakea lunta mielinmäärin. Hullu on tuo laji snoukkauksen.

Suuren lapiointiurakan jälkeen saimme kärryn täyteen lunta ja kuorman sitominen saattoi alkaa. Pressu lyöntiin päälle ja sidottiin kunnolla kiinni, jottei teräsmies ilmiötä kävisi. Sitten kottiinpäin.

Kotikunnassamme veimme lumen hzk1.n pihalle, jonne tulimme kiroillen ja palloilen, kiitos minun peruutustaitojen. Olimme tuoneet joulun kotiin tai siis hzk1.n pihaan. MITÄ HELVETTIÄ? Pressu oli purkautunut ajossa aiheuttaen teräsmiesviittailmiön. Ei saatana, että nauratti. "Ei se pahasti lerpata". Lasti purettiin lapioruljanssilla mahdollisimman nopeasti ja sitten ABC.lle purilaiselle.

Takas tullessa rphml ja jjannee alkoivat rakentaa "rataa" minun ja 4. jannun katsellessa. Sikäli hauskaa, mitähän amerikkalainen vaihto-oppilaamme ajattelee tästä tempauksesta. Noh rata melkein valmis ja kärrynpalautus edessä. Lapiot löimme kärryyn ja palauttaamaan. MITÄ HELVETTIÄ taas? Lapiot päättivät lähteä kävelemään kärrystä. Oi perkele. Noh, kaupasta saa lisää.

Tämmönen reissu tällä kertaa. Nyt voisi mennä olohuoneeseen kattomaan Shakaalia ja nauttimaan Jim Beam -viskiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.