IRC-Galleria

synnytysPerjantai 03.08.2007 16:15

kerronko tarinan synnytyksestä? no kerron jos kerkiin.
eli torstaina 19.7 mentiin synnärille kovien kipujen takia.siel sitten oottelin lääkäriä 5h joka lähetti kotiin ku synnytys ei ole kuulemma käynnistymässä. ketutti.
perjantaina lähin uudestaan ja sanoin että mä en täältä pois lähde ilman vauvaa. kivut oli valtavat mut synnytys ei käynnistynyt,joten lauantaina 21.7 ne päätti että käynnistetään. olin että wooot! rupes pelottaa. sain käynnistystabletteja ja en saanut liikkua tuntiin. kätilö siinä sanoi ettei se synnytys ala nyt heti ku sullon kaulaa viel 2cm jälellä. NO kahden tunnin kuluttua itkin ja huusin ja potkin kivusta. joo supistuksia! siitä 30min ja oltiinkin jo laittaan epiduraalia! joo eipä synnytys ole alkanut,niin vissiin! siinä sitten pari tuntii makoiltiin ihan huumeissa ilman kipeitä suppareita kunnes tuli kätilö ja sanoi että vauvan sydänäänet on huonot,voi olla että leikataan. PERKELE sanoin minä. muahan ei leikellä. siinä se sitten tutki mut ja sanoi ettei synnytys etene ja vauvalla on huono olo.
otti verikokeen ja vaihtoi varmuuden vuoks mulle leikkaispaidan ja lähti hakee lekuria. se kätilö siis.
lääkäri tuli n.5min kuluttua,kattoi käyriä ja sanoi että joo en edes tutki sua,leikataan heti! VITTU sanoin minä.
no siinä sain jotain suuvettä juotavaks ja mut kiidätettiin leikkaussaliin niiku leffoissa. siin oli varmaan miljoona lääkäriä, ne siirs mut leikkauspöydälle ja rupes antaa puudutusainetta. kolme kertaa sain sen annoksen eikä se tepsinyt. nää oli ihan et wtf :D noh sitten mut nukutettiin,heräsin tunnin päästä. tärisin ku hullu ja huusin kaikille että valot pois!
olin ihan huumeissa.
sitten yhtäkkiä herään kauheeseen kipuun jossain huoneessa ja huudan minkä jaksan että apua apua :D
kätilö tuli,onnitteli ja rupes kyselee kuulumisia. sanoin että kiitos mutta mistä hyvästä onnitellaan? ja sanoin että hyvää kuuluu kiitos mutta sattuu.
noh kahdesta ekasta päivästä ei mtn muistikuvia.olin kiinni letkuissa ja kipupumpusta tuli kipulääkettä jatkuvasti. kuume nous 40:neen, tulehdusarvot yli 300! noh 7 päivän päästä mulle kerrottiin että mullon tulehdus kohdun takana, ja että siinä on joku märkäpesäke. JES!
mun keho reagoi kuulemma huonosti leikkaukseen ja isoihin toimeenpiteisiin. ÄLÄ HITOSSA sanon minä. noh, loppujen lopuks pakotin ne päästää mut kotiin 12päivän jälkeen ja napsin näitä hulluja antibiootteja viel viikon. näistä menee ihan sekaisin!
nää uhkas mua siellä nenämahaletkulla ku en syönyt vaan join koko ajan vettä.
eli näin lyhyesti sanottuna synnytys oli kamalinta mitä mä oon ikinä kokenut!
mutta lopputulos on aivan sanoinkuvaamaton.
kävelen ku vanha mummo ja haavaan sattuu. :D

menen nyppii kulmikset ennnen ku vauva herää.

että tervemenoa synnyttää naiset. :D

ainii vauva oli tehnyt napanuoraan kunnon solmun sen takia hapenpuute.
aijoo poika syntyi. 3840g ja 51cm.
22.07.2007 klo.02.40

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.