IRC-Galleria

AngelGirl84

AngelGirl84

Absolutely no decorum whatsoever baby...

Blogimerkintä

« Uudempi -

Tajunnan virtaa..Perjantai 20.07.2007 21:00

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa blogiin..(vaikkei näitä kukaan luekkaan mut saanpahan päästä ulos)..

Minä aloitin tänään piirtämisen uudestaan. Tuli ihmeellinen luovuus puuska (joka laantui kyllä aika pian). Ainoa ongelma on että en ole koskaan ollut mikään kovin hyvä piirtäjä (ainakaan omasta mielestäni) joten se kuva mikä mielessä on ja minkä tahtoisi paperille saada niin on aivan erinäköinen kuin valmis tuotos ja sitten menee taas hermot. Vaikka eihän sitä nyt voi ajatella että tuosta noin vain olisi ilmiömäinen lahjakkuus ilman harjoitusta, varsinkin kun ei ole vuosiin piirtänyt. Mutta taas huomaa kuinka paljon itseltään vaatii, ei osaa olla armollinen itselleen.

Noh, nytpähän minulla on kehittymisen paikka. Sen sijaan että lannistun ja unohdan koko piirtämisen, jatkankin ja harjoittelen, ehkä jonain päivänä kuva onkin sellainen kuin haluaisi. (yksi kuva jo onnistui ihan ok, omakuva.) Ehkä sitä samalla kehittyisi henkisestikkin. Tätä kirjoittamistakin voisi jatkaa kun siitä kerran tykkää. Voisi kokeilla jotain tarinan väsäämistä (vaikka seminaarityötäkin pitäis kirjottaa kouluun).

Mutta huomaa kuinka sitä on kaivannut jotain luovaa toimintaa kun se on pitänyt koulun takia jättää vähemmälle (muuten en saisi muuta aikaiseksi). Heti paljon onnellisempi olo. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.