IRC-Galleria

AngelGirl84

AngelGirl84

Absolutely no decorum whatsoever baby...

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Tiistai 15.11.2005 20:59

On synkkä ja myrskyinen ilta...Tuuli vinkuu ikkunani takana kolistellen kattopeltejä.Tämä on sellainen ilta jona monikaan ei toivoisi olevansa yksin..Väkisinkin mieleen lipsuu ne lukuisat vastoinkäymiset elämässä..Ja sitä havahtuu huomaamaan kuinka yksin ihminen loppujen lopuksi on..Oli perhettä tai parisuhdetta tai ei..Yksin sitä tähän elämään tunkeutuu ja yksin täältä lähtee. Ja vihdoin kun sen oppii ymmärtämään häviää myös ahdistus..Nykyään tuntuu etä yhteiskunta luo ihmisille paineita yksinolosta..ei saisi olla yksin..jos olet yksin olet syrjäytynyt,sitoutumiskammoinen,luuseri,epäkypsä..ja jne. Kuka sen määrittelee miten tätä elämää on elettävä..eikö se ole ihmisen itsensä päätettävissä..Jos vain on itse myös valmis kantamaan vastuun.Ja kuinka helppo sitä loppujen lopuksi on itsestään vastuu kantaa? Loputtomia kysymyksiä ja pohdintoja...eipä ole vastauksia..Onko sinulla?

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 23:15

I DON´T LIVE,I WON´T DIE,I WILL NEVER SAY GOOD BYE.WHY AM I HERE?WHY DO I STAY?WHY CAN´T I JUST GO AWAY? IS IT YOU OR IS IT ME...HARD TO TELL YOU WON´T SAY....SO I JUST AM I JUST BE I JUST KEEP DOING THIS UNTILL I´LL SLEEP.THEN A BRAN NEW DAY A BRAN NEW WEEK AND ALL JUST KEEP ON COMING BACK TO ME!

-omia ajatuksiani hyyyvin monien kielivirheiden kanssa varmaan :D -

Ensilumi tulee aikaisin..Keskiviikko 26.10.2005 14:14

Huh..Olihan sokki aamulla kun katsoi ikkunasta ulos...Valkoista silmän kantamattomiin..Se on sitten ensimmäinen lumi maassa..vaikka tuskin pysyy...On se kumma kuinka täysin tuttu maisema voi muuttua yhtäkkiä täysin vieraaksi..Ja kauniiksi..Lumi verhoaa kaiken peitollaan..Peittää sen kaiken saastan alleen verhoten silmämme valheelliseen puhtauteen..Mutta kun se sulaa niin kaikki se moska ja lika paljastuu aivan kuin omat vikammekin ja valheemme..Elämän karu arki.
Jooh..Meni hiukan syvälliseksi mutta olkoon...Nautinpa tästä hetkestä niin kauan kuin sitä kestää. :)

Ensimerkintä...Tiistai 25.10.2005 21:35

Hmm..Laitettaas nyt sit "päiväkirja" käyttöön... Ongelma vaan on aina näitten kanssa sitten se, että kun pitäisi alkaa kirjoittaa niin ei keksi mittän kirjoitettavaa..
Joten...jääköön tämä nyt tälläiseksi proto tyypiksi. :D
- Vanhemmat »