IRC-Galleria

Ristiriitaisia tunnelmiaSunnuntai 06.11.2005 16:38

Eilen oli melko ristiriitainen päivä. Mulla oli periaatteessa tosi mukavaa, mutta jostain kumman syystä tuli henkinen paha olo alkuillasta..itkin itkin ja itkin, vaikka ympärillä oli suurin osa kavereista ja oma kulta. Taisin saada siinä kaikille aikaan tahtomattani jonkunmoisen pahan olon. Ainakin läheisimmilleni.

No ystävät tietenkin kyselivät mikä oli hätänä tai vain katsoivat säälivästi "voi tuota raukkaa, mikäköhän sillä nyt painaa mieltä", mutta en osannut vastata. Mulla ei oo minkäänlaista mielikuvaa että mistä se paha olo tuli ja miksi. Tiedän vain että mut valtas vaan AIVAN hirveä olo, luutavasti aivan syyttä. Tai no tarkemmin ajatellen, olisihan niitä syitä vaikka sun miljoona, mutta kun mietin niitä, niin ykskään ei noussut yli toisien. Jokainen pieni syy tuntui aivan vähäpätöiseltä verrattuna olotilaan. Aivan järjetöntä sanon minä.

Joka tapauksessa paha mieli hävisi yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin lähinnä rakkaan lohdutuksesta. En tajua miten se tietää mitä tarvitsen. Ehkä se on oppinu näiden kuukausien aikana. Pelottavaa. Se taito on vain yhtäkkiä ilmestynyt jostain. Läsnäolo kuitenkin lohdutti tosi paljon sen jälkeen kun pääsin yli siitä ajatuksesta kuinka ihanaa oli, kun joku aivan oikeesti välittää ja yrittää tehdä olon mahdollisimman helpoksi. Siihen ei todellakaan aina tarvita sanoja ja eilen oli ehkä 1000x parempi lohduttaa niin. Jokainen sana kun sai vain itkemään syystä tai toisesta. Oleppa sitten siinä tilassa talossa, jossa kuuluu koko ajan rakkaimpiesi puheensorinaa joka puolelta. Ei oo kauheen helppoa.

Lähdimme sitten tivoliin, missä ruotsalaista iltaa ei kyllä mun mielestä muuten huomannut kuin siitä tosiasiasta että jotkut hinnoista oli vain ruotsiksi. Ees musiikki ei ollu koko ajan ruotsalaista niin kuin etukäteen oli sanottu. Oli ihan mukavaa olla liikenteessä, mutta alkuillan itkujupakka kyllä loi varjonsa illan ylle. Jokainen yritti vielä yksitellen kysellä syytä sille, hyvä se on kertoa "kyllä sä voit mulle kertoa"-ihmisellekään jos ei oikeesti tiedä mikä oli hätänä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.