IRC-Galleria

Vähänkö oon hyvä!Tiistai 29.11.2005 21:27

Matikan koe ei ees menny perseelleen ja oon tehny tänään tutkielmaaki jo 4 tuntia! Nyt pitäs jaksaa lukea ranskan kokeeseen ja sit on taas elämä edessä! Tällä hetkellä vaikuttais vähän siltä että saatan jopa saada sen tutkielman tehtyä ennen absoluuttista deadlinea... Oon vieläki ihan kikseissä eilisistä harkoista. Oli aivan ylihuippua! Viikonloppuna tuliki yliannostus kansantanssia, oli kiva saada tehä jotain muuta :)

Koulusta tultua tein ruoookaaa ja kenenkään tejän äitit ei tee yhtä hyvää ruokaa ku mie tein tänään! ettäs tiiätte :P Niin ja just otin joulutortut pois uunista, NAM!

Oon apinaMaanantai 28.11.2005 16:27

Kertokaa mulle miten voi olla mahollista et en löydä mun avaimia? Miks avaimissa ei yleensäkään oo samanlaista toimintoa ku puhelimessa et siihen voi soittaa? Itseasiassa vaatisin (jos voisin) että puhelintakaan ei saa piettää äänettömällä EIKÄ varsinkaan kytkeä siitä virtoja pois. Eihän siihen sillon saa yhteyttä! Joka tapauksessa nyt on avaimet siellä tutussa ja turvallisessa hukassa ja sen takia pitää hengailla koululla koko helvetin iltapäivä. Tein siis äskön VIELÄ sitä tutkielmaa...ei oo vieläkään valmis mutta se tulee kyllä jo ulos joka reiästä. Ja nyt aattelin et vois vähän katella matikkaa huomista koetta varten. :) Selkä ihan pirun kipeä viikonlopun harkoista ja huonoista nukkuma-asennoista pe-la välisenä yönä.

NööööySunnuntai 27.11.2005 21:48

Ei oo tullu laskettua matikkaa ja ranskan lukeminenki on jääny tosi vähälle. Mantsan tutkielmaa en oo perjantain jälkeen ku vilkassu ja sentuu kaatuvan niskaan viimeistään tässä vaiheessa.. Miks oon niin saamaton et en saa aikaseksi alottaa mitään? Sit ku pääsee vauhtiin niin kaikki onnistuu mut kaippa mie oon verrattavissa vanhaan auton romuun joka kiihtyy hitaasti mutta kulkee kiihdyttyään varmasti :)

HohhoijaaSunnuntai 27.11.2005 01:41

Rankka päivä taas takana... Taas vaihteeksi tuntuu että toi kansantanssi ei oo ihan mun juttu! :/ Luultavasti se johtuu vain ja ainoastaan siitä että meillä on taas viikonloppuharjoitusputki menossa. 7 tunnin treenit ilman kunnon taukoa tuntui melko rankalta. Minä muka luulin että kunto ois kohillaan, mutta paskat!

Illalla kävin kattoon muutaman kaverin kans "tulkin" erään kaverin luona. Oli muuten melko hyvä leffa! Oon jo muutamaan otteeseen aikonu vuokrata sen, mutta aina on jäänyt väliin...nyt tuli sekin nähtyä, hienoa! Vaikka en Nicole Kidmanista tykkääkkään niin on pakko myöntää et tämä leffa oli hyvä. :)

Mulla ahistaa...koeviikko prkl...matikka ja ranska jäljellä...ne kaks pahinta.

Ainoa mikä mua piristää oli se tosiasia että luin tänään mailin, jonka eräs Khrisna-liikkeen edustaja oli lähettänyt minulle vastaukseksi kyselyyni Khrisna-liikkeen käsityksestä kuolemasta. Olen siis jakson ajan tehnyt esitelmää kuolemasta ja kyseltiin muiden ryhmän jäsenien kanssa käsityksistä kuolemasta. Tämä Khrisna-liikkeen edustaja suhtautui erittäin positiivisesti meihin uteliaisiin opiskelijoihin. Olisivatpa muutkin ihmiset kiinnostuneita auttamaan kertomalla omista näkemyksistään. :) Kiitos hänelle! Hänen kaltaisiaan maailma kaipaa lisää! :)

HoppsanPerjantai 25.11.2005 17:19

Nonni. Tänään oli sit mantsan koe, joka meni yllättävän hyvin. En kertaillut energialähteitä juurikaan, joten ilmassa oli pientä paniikinpoikasta ennen koetta. Onneksi kyseisestä aiheesta ei ois sen laajudesta huolimatta tarttenu kirjottaa yhtään mitään. Päädyin kuitenkin tapani mukaan valitsemaan esseevaihtoehdoista kaksi ensimmäistä koska kolmannen valitsemisesta on huonot muistot. Pitäytykäämme kaikki siis niissä kahdessa ensimmäisessä.

Tänään alkaa rankka treeniviikonloppu. Lauantaina ja sunnuntaina olis alkuperäsen suunnitelman mukaan pitää 7h/päivä treenejä, mut saas nähä miten siinä taas käy. Oon vieläki puurtanu mantsan tutkielman kans enkä millään meinaa saaha sitä palautuskuntoon. Ehkäpä se vielä tän viikonlopun aikana valmistuu samalla ku käyn treeneissä ja lasken matikkaa ja opiskelen ranskaa ehkä ekaa kertaa vuoteen.

Haluunhaluunhaluun!Torstai 24.11.2005 16:29

Miks musta tuntuu et kaikki on lähössä etelän lämpöön ja minä jään vaan ykkin Suomeen ruikuttamaan? Ei sen näin päin pitänyt mennä! Munhan se pitäs olla joka vaiheessa jossainpäin maailmaa lähettelemässä "Moi, tääl on 30 astetta lämmintä ja tosi huippuu"-postikortteja Suomessa värjötteleville kavereille. Sen sijaan kierrän kirppareita ja etin uusia talvitamineita et selvitään tämäkin talvi hengissä...luksusta..?

Lisäksi luin tässä eräänä päivänä jostain lehestä tai muusta tietolähteestä jonka nimeä en muista tutkimuksesta, jonka mukaan 80% suomalaisista on pettänyt kumppaniaan. Virhemarginaali oli 5%-yksikköä molempiin suuntiin, mutta eipä se 75%:kaan hääppöseltä kuulosta näin tulevaisuutta ajatellen. Pitäskö vaan suoraan päättää elää elämänsä sinkkuna niin ei tarvis pelätä et kuuluukohan se oma kulta siihen neljään viidennekseen suomalaisista, joka on taipuvainen pahoille teille..? Joka tapauksessa mun mielestä tollaset tutkimustulokset on unelmia särkeviä, ja vielä mietitään et miksiköhän ne avioliitot eivät kestä..pitäs jokasen varmaan katsoo vähän itseensä..?

Taas täällä...Keskiviikko 23.11.2005 14:32

Vieläki oon ilonen siitä matikan kokeesta...ehkä minä pohjimmiltaan oonki matikkanero vaikka sitä ei viel kukaan tiiä... :/

Joka tapauksessa hulluku oon niin menin tänään kouluun tunnin liian aikasi.. hirveellä kiireellä kuten yleensä, suoraan sängystä vaatteisiin ja jääkaapin kautta autoon. TOSI fiksuu! :D Mulla oli siis mantsan koe...aluemaantietoa. Kirjotin siis aineet aiheista "miten väestö on sijoittunut meksikossa ja miksi" ja "mitkä ovat meksikon alueellisia ongelmia ja kuinka ne ovitaisiin ratkaista" jepuli jee... hyvin meni! ;)

Tänään on suunnitelmana tehä tutkielma meksikosta loppuun (saa nähä mitä siitäki tulee), katsoa lentopallon Suomen Cup- 2. ja ratkaiseva välierä PerPo vs. Napa ja sen jälkeen mennä kaverin 18v syndeille, TAAS. Kylläpä niitä täyttäjiä riittää tällekkin syksylle.

hiphip! :)Tiistai 22.11.2005 17:50

Viikonloppu meni kansantanssihommissa pyöriessä milteimpä täydellisesti. Sunnuntaina oli konsertti ja lauantaina siis treenattiin sitä varten. Mun ihanat "Hiput" oli kyl maailman parhaimpia...en kyllä tiiä mistä ovat oppinsa saaneet ku mun ja Tommin sähellyksellä niistä tuskin on noin hyiä tullu...ehkä se on vaan niillä verissä tuo tanssiminen,tiiä häntä. Itelläkään ei menny pomppupalloa huonommin. Ei vaikka tulikin yks "yllätyslähtö". Kaks minuuttii ennen toisen konsertin suunniteltua alkamisaikaa Marja tuli huutamaan mulle kun olin hippuja vahtimassa et Arilla ei oo paria ja mun on pakko vaihtaa vaatteet ja tulla. :D Mitä pienistä... pari minuuttii se alku myöhästy ku piti juosta ympäriinsä mut tuskimpa siihen kukaan ees kiinnitti huomiota. :)

Tänään oli matikan koe, johon menin hullulla paniikilla...eilinen ku oli menny vähän muissa merkeissä ku lukiessa! (tanssiessa) Tiestin periaatteessa et mun PITÄIS osata nää asiat, olinhan jo käymässä sitä kurssia toistamiseen. No kyllä se sitten tuntuikin menevän hyvin. LUULEN osanneeni kaikki tehtävät ja mulla olikin siis suuria ongelmia päättää et minkä jätän arvostelematta... :/ Toivottavasti ei käyny nyt niin kuin Janicalle viime vuonna samalla kurssilla (=valitsi väärän ja sai siitä 0 pojoa kun taas yliviivatusta ois saanu täydet 6)

Nyt leivoskelen pipareita ilman kaulinta...tää on huippuu! :)

Nyt ottaa päästäPerjantai 18.11.2005 23:21

Kirjotusten tulokset tuli... enkku jäi parilla pisteellä tavotteesta ja ruottissaki menetin ällän vaan kolmella pojolla..! :/ Harmittaaa! Noh, ehkäpä sillä ei oo tulevaisuudessa niin suurta merkitystä et mitä noihin papereihin saa. Ei se tuu yhteen pisteeseen kaatuun! Ranska on kuites pakko kirjottaa ku on sen kans jo melkeen 8 vuotta paininu välillä paremmalla, välillä huonommalla menestyksellä... eiköhän mut vielä jonain päivänä palkata siitä uurastuksesta! :)

Tänään oli myös aika järkyttävä sekoilu etiikan esitelmän kanssa, ei oikeen millään meinannu onnata aluks (esitelmä ei ollut nähnytkään valmista vielä klo 8.00 tuntia ennen starttia), mut tosi hyvin meni! Saatiin kehuja ja oltiin vakuuttavii...Ollaan Tomin kaa parhaita, jee! HYVÄ ME! Okei joo...on Anna ja Erikaki iha hyviä :/ Jos kiinnostaa eettinen pohdinta kuolemasta niin saa kysellä ja keskustella, vastaan tästä päivästä lähtien mielelläni! x)

Nyt nämä lähtee kohti Mamsun syndejä, HYVÄ MAMSU!! 18 tuli vihdoin täyteen! Vihdoinkin laillisesti baariin! ;) Bilebilebile! Ja aamulla töihin kl. 8.30, jes... tais jäähä tivoli väliin tällä kertaa...

Kiroan kaikki kännykät!Torstai 17.11.2005 23:39

Tänään käytiin Oulussa ja vaikkei vieläkään oo minkäänlaista kuvaa tulevaisuuden suunnitelmista niin ainaki se varmistu et Ouluun en oo menossa..! Toinen lemppari päivä tänään! Melkeenpä yhtä kiva ku 7:nnet päivät. :)