IRC-Galleria

KUOLEN TYLSYYTEEENTiistai 27.12.2005 03:22

Mee nukkuun tyttö.
Vähän omituinen olo tällä hetkellä. Ei tunnu et joulu ois lähelläkään! Joulusiivouski tuntu ihan arkiselta ja paskalta...tosin jostain kumman syystä se onnistui puolet nopeammin kuin tavallisesti. Tiskaaminen sen sijaan tuotti suuria ongelmia...en kyl tajuu miks..Minähän tykkään tiskaamisesta!! :/ Ainaki luulin et tykkään..

HYI KAMALA KU OON TULOSSA VANHAKSI

Sain tehtäväkseni koristella joulukuusen kun kerta tulin jouluksi kotiin. Se onkin varmaan mun suosikki jouluaskare. Ei siltikään tullu joulufiilis. En oikeen tajua et mistä tää epäjoulufiilistely johtuu. Joululahjojen ostoki oli niin vaikeaa taas vaihteeksi vaikka tasan tarkkaan tiesinki et mitä haluun. Ehkä se juuri teki siitä ongelman. Pikkuhiljaa alan tajuamaan miksi osa ihmisistä päättää ostaa joululahjat jo syksyn puolivälissä. Eipä ainakaan jää viime tippaan!

Itse asiassa olen sitä mieltä, että joulua pitäis siirtää vähän eteenpäin. Mun puolesta se vois olla vaikka 27. päivä. Siinä tapauksessa ois koulun loppumisen jälkeen hieman enemmän aikaa rauhottua ja valmistautua pian koittavaan jouluun sen sijaan et kaikki pitää tehä helvetin moisella kiireellä ja siltikään ei kerkee tehä mitään. Blääh sanon minä.

Tänään multa kysyttiin luultavasti viimeistä kertaa tälle vuodelle et mitä haluisin joululahjaksi. Iskä oli lukenu mun joululahjalistan ja päätyny sellaiseen tulokseen että en ollut toivonut mitään sellaista mitä hän olisi halunnut ostaa minulle. :D On siinäki yks pukki! Noh..pukki mikä pukki. Pitihän sille sit yrittää kovasti keksii lisätoiveita. Saas nähä mitä sieltä pukinkontista loppujenlopuksi löytyy!

Latailin tänään ehkä miljoona rakkauslauluu koneelle. Ne oli aikas hyvii. Mie aikalailla siis tykkäsin niistä. Asiasta kukkakeppiin :/ Glögi on hyvää. Jee.

Oonkohan mie ollu kiltti tänä vuonna? Musta vähän tuntuu et en ihan aina ois ollu mikään neiti täydellinen, vaikka sehän toki on mun päätavoite joka vuosi. Pari kertaa oon sen nyt viime vuosina saavuttanu, mut tänä vuonna se saattaa jäädä haaveeksi. Tiedä häntä. No ei. Vielä ei saa luovuttaa! Minähän oon ollu oikeinkin kiltti. Ne joille en oo ollu kiltti ei kyl ansaitsekkaan kilttejä ihmisiä ympärilleen..! Minähän kyllä oon parhaani mukaan mukava kaikille mukaville. Sitä saa mitä tilaa..vai?

Käykää muuten hyvät harvalukuiset ihmiset kaikki sivistämässä itseänne joululomillanne aikanne kuluksi: http://mirrorium.com/tarja_halonen/

Pimelipompelipom!Keskiviikko 14.12.2005 23:48

PerPo-Macerata pöö kolme...perkules. Mut olihan se odotettavissa :) Hauskaa oli joka tapauksessa! Pisti vaan vituttaan toinen vip katsomo ku ne ei ollu oikeen mukana pelissä muun yleisön tavoin. En kyl tajuu et miten sellasta porukkaa ylipäätään päästetään areenan parhaille paikoille!

Oli muuten hyötyy siitä tutkielman teon pitkittämisestä... YSI TULI! Ja mantsan kokeista 10- ja 9+. Kursseista 9 ja 10! <3 SAA ONNITELLA! :D Toi korvaa kyl kaiken menetetyn, nyt jäi jaksosta toosi hyvä kuva :) Vähänks oon nero! ;)

Nyt mun pitäs kirjottaa äikän ainetta aiheesta "Pitäisikö presidentin valtaoikeuksia kaventaa"...JOTEN pitäisi varmaan tutustua aiheeseen vielä vähän tarkemmin. Turha alkaa kirjottaan ees äikän aineeseen potaskaa jos voi yhtä hyvin ottaa selvää et miten asiat on ja miten niitten ehkä pitäis olla.

Pikkujoulu jeejeeMaanantai 05.12.2005 19:42

Lauantaina oli ekat pikkujoulut tälle pikkujoulukaudelle...tänään tokat.

vieläki...Perjantai 02.12.2005 22:04

Ei sille vaan maha mitään. Mut eiköhän tää huomenna helpota. :) Kävin porukoita moikkaamassa pari päivää ja värjäsin hiukset, jee! :P Nyt takasi kämpillä ja suunnitelmissa ois paistaa torttuja ilta- ja aamupalaksi. Sain ranskan kokeesta seiskan ja masentaa...luulin että osasin hyvin, mutta en vissiin sit osannukkaan prkl. Ei ees oikeesti masenna. Mut pitäs masentaa! Ja ihan satavarmasti tää nyt herätti mut elämään. TÄÄ JAKSO ELETÄÄN NENÄ KIRJASSA JOS EI MUU AUTA!

IKÄVÄTorstai 01.12.2005 19:06

Vähänkö oon hyvä!Tiistai 29.11.2005 21:27

Matikan koe ei ees menny perseelleen ja oon tehny tänään tutkielmaaki jo 4 tuntia! Nyt pitäs jaksaa lukea ranskan kokeeseen ja sit on taas elämä edessä! Tällä hetkellä vaikuttais vähän siltä että saatan jopa saada sen tutkielman tehtyä ennen absoluuttista deadlinea... Oon vieläki ihan kikseissä eilisistä harkoista. Oli aivan ylihuippua! Viikonloppuna tuliki yliannostus kansantanssia, oli kiva saada tehä jotain muuta :)

Koulusta tultua tein ruoookaaa ja kenenkään tejän äitit ei tee yhtä hyvää ruokaa ku mie tein tänään! ettäs tiiätte :P Niin ja just otin joulutortut pois uunista, NAM!

Oon apinaMaanantai 28.11.2005 16:27

Kertokaa mulle miten voi olla mahollista et en löydä mun avaimia? Miks avaimissa ei yleensäkään oo samanlaista toimintoa ku puhelimessa et siihen voi soittaa? Itseasiassa vaatisin (jos voisin) että puhelintakaan ei saa piettää äänettömällä EIKÄ varsinkaan kytkeä siitä virtoja pois. Eihän siihen sillon saa yhteyttä! Joka tapauksessa nyt on avaimet siellä tutussa ja turvallisessa hukassa ja sen takia pitää hengailla koululla koko helvetin iltapäivä. Tein siis äskön VIELÄ sitä tutkielmaa...ei oo vieläkään valmis mutta se tulee kyllä jo ulos joka reiästä. Ja nyt aattelin et vois vähän katella matikkaa huomista koetta varten. :) Selkä ihan pirun kipeä viikonlopun harkoista ja huonoista nukkuma-asennoista pe-la välisenä yönä.

NööööySunnuntai 27.11.2005 21:48

Ei oo tullu laskettua matikkaa ja ranskan lukeminenki on jääny tosi vähälle. Mantsan tutkielmaa en oo perjantain jälkeen ku vilkassu ja sentuu kaatuvan niskaan viimeistään tässä vaiheessa.. Miks oon niin saamaton et en saa aikaseksi alottaa mitään? Sit ku pääsee vauhtiin niin kaikki onnistuu mut kaippa mie oon verrattavissa vanhaan auton romuun joka kiihtyy hitaasti mutta kulkee kiihdyttyään varmasti :)

HohhoijaaSunnuntai 27.11.2005 01:41

Rankka päivä taas takana... Taas vaihteeksi tuntuu että toi kansantanssi ei oo ihan mun juttu! :/ Luultavasti se johtuu vain ja ainoastaan siitä että meillä on taas viikonloppuharjoitusputki menossa. 7 tunnin treenit ilman kunnon taukoa tuntui melko rankalta. Minä muka luulin että kunto ois kohillaan, mutta paskat!

Illalla kävin kattoon muutaman kaverin kans "tulkin" erään kaverin luona. Oli muuten melko hyvä leffa! Oon jo muutamaan otteeseen aikonu vuokrata sen, mutta aina on jäänyt väliin...nyt tuli sekin nähtyä, hienoa! Vaikka en Nicole Kidmanista tykkääkkään niin on pakko myöntää et tämä leffa oli hyvä. :)

Mulla ahistaa...koeviikko prkl...matikka ja ranska jäljellä...ne kaks pahinta.

Ainoa mikä mua piristää oli se tosiasia että luin tänään mailin, jonka eräs Khrisna-liikkeen edustaja oli lähettänyt minulle vastaukseksi kyselyyni Khrisna-liikkeen käsityksestä kuolemasta. Olen siis jakson ajan tehnyt esitelmää kuolemasta ja kyseltiin muiden ryhmän jäsenien kanssa käsityksistä kuolemasta. Tämä Khrisna-liikkeen edustaja suhtautui erittäin positiivisesti meihin uteliaisiin opiskelijoihin. Olisivatpa muutkin ihmiset kiinnostuneita auttamaan kertomalla omista näkemyksistään. :) Kiitos hänelle! Hänen kaltaisiaan maailma kaipaa lisää! :)