IRC-Galleria

Hei.Tiistai 15.06.2010 08:44

Seikkailukertomukseni jatkuvat ; >

Asuin kaksi yötä erään japanilaisnaisen luona. (Keiko-san, arigatou gozaimasu!) Puhuin kaksi vuorokautta englantia.. Ja huonoa japania.
Kävimme ostoksilla ja katsomassa nähtävyyksiä ja sushibaarissa! Se todellakin oli hienoa. Sai ottaa sitiä hihnalta mitä vain halusi ja kuinka paljon tahansa, yksi annos maksoi sata jeniä eli noin euron. Ja kaikki oli hyvää, paitsi nattoo, jota Keiko-san pakotti maistamaan nähdäkseen reaktioni tai jotain. Yritin näyttää normaalilta, vaikka möykkyinen mössö tahmasi suuni eikä lähtenyt pois vaikka söi jotain muuta. Kokemus sekin.

Olen kuumeisesti etsinyt tuliaisia (täällä todellakin on kuuma) ja puuttuu enää suurimmalta osalta :) Tässä vaiheessa haluan tietää, keillä kaikilla on mahdollisuus käyttää kylpyammetta kotonaan. Toivoisin siis aiheeseen liittyvää kommenttia, kiitos :p

Nykyään olen aika tyytyväinen vaaleisiin hiuksiini, minulle on sanottu että näytän nukelta (vaaleat hiukset & siniset silmät), tai että näytän kaksikymmentävuotiaalta (ei ehkä niin imartelevaa..), tai että näytän siltä että voisin laulaa jossain bändissä. Ihmisten pettymys on silmiinnähtävää, kun kerron heille oikean hiustenvärini.
(Kävin vaalentamassa juurikasvuni viikko sitten, nyt olen kokonaan vaalea)

Eipä muuta, kertokaa edelleenkin mitä teille kuuluu ja olkaa onnellisia, että Suomessa lämpötilat ovat alle kolmenkymmenen ;)



Byodoin Temple, went there with Keiko-san :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.