IRC-Galleria

hohohoTorstai 29.09.2011 00:46

"Facebook on kaikkien aikojen järkyttävin vakoilukone. Siinä meillä on maailman kattavin tietokanta ihmisistä, heidän suhteistaan, nimistä, osoitteista, sijainneista, keskinäisestä kommunikaatiosta ja sukulaisista. Yhdysvaltojen tiedustelupalvelut pääsevät kaikkeen käsiksi.

Kaikkien tulisi kuitenkin ymmärää, että lisätessään ystäviä Facebookiin he tekevät samalla ilmaista työtä Yhdysvaltojen tiedustelupalveluille rakentaessaan tätä tietokantaa."

- Julian Assange

Hei.Tiistai 15.06.2010 08:44

Seikkailukertomukseni jatkuvat ; >

Asuin kaksi yötä erään japanilaisnaisen luona. (Keiko-san, arigatou gozaimasu!) Puhuin kaksi vuorokautta englantia.. Ja huonoa japania.
Kävimme ostoksilla ja katsomassa nähtävyyksiä ja sushibaarissa! Se todellakin oli hienoa. Sai ottaa sitiä hihnalta mitä vain halusi ja kuinka paljon tahansa, yksi annos maksoi sata jeniä eli noin euron. Ja kaikki oli hyvää, paitsi nattoo, jota Keiko-san pakotti maistamaan nähdäkseen reaktioni tai jotain. Yritin näyttää normaalilta, vaikka möykkyinen mössö tahmasi suuni eikä lähtenyt pois vaikka söi jotain muuta. Kokemus sekin.

Olen kuumeisesti etsinyt tuliaisia (täällä todellakin on kuuma) ja puuttuu enää suurimmalta osalta :) Tässä vaiheessa haluan tietää, keillä kaikilla on mahdollisuus käyttää kylpyammetta kotonaan. Toivoisin siis aiheeseen liittyvää kommenttia, kiitos :p

Nykyään olen aika tyytyväinen vaaleisiin hiuksiini, minulle on sanottu että näytän nukelta (vaaleat hiukset & siniset silmät), tai että näytän kaksikymmentävuotiaalta (ei ehkä niin imartelevaa..), tai että näytän siltä että voisin laulaa jossain bändissä. Ihmisten pettymys on silmiinnähtävää, kun kerron heille oikean hiustenvärini.
(Kävin vaalentamassa juurikasvuni viikko sitten, nyt olen kokonaan vaalea)

Eipä muuta, kertokaa edelleenkin mitä teille kuuluu ja olkaa onnellisia, että Suomessa lämpötilat ovat alle kolmenkymmenen ;)Byodoin Temple, went there with Keiko-san :)

Hei.Torstai 27.05.2010 23:21

Ajattelin vihdoin paljastaa tämän koko maailmalle.
Puolet maailmasta tämän jo tietävätkin, kohta kaikki.
Asiaan. Lähden tiistaina 8. kesäkuuta Kiotoon, Japaniin.
En tiedä majoituksesta yms tärkeästä vielä juuri mitään, mutta asioilla on tapana järjestyä. Heh.

Alhaalla matkailuintoa nostattavia kuvia.

Kertokaa, jos haluatte tuliaisia! ;>>>In the Night GardenTorstai 29.04.2010 18:16Löysinpäs täydellisen lastenohjelman
"Frodo katseli ympärilleen kauhun vallassa. Kauheat olivat olleet Kalmansuot ja välimaaston kuivat nummet, mutta paljon kauheampi oli maa, jonka hitaasti valkeneva päivä vähitellen paljasti hänen silmiensä eteen.
Jopa Kuolleitten Kasvojen Lampeen ilmestyi jonkinlainen kevään vihreän haamu; mutta tänne ei enää milloinkaan saapuisi kevät eikä kesä.Täällä ei elänyt mikään, eivät edes mädässä viihtyvät spitaaliset kasvit. Huohottavat lammikot olivat tukehtuneet tuhkaan ja sairaanvalkeaan ja harmaaseen leviävään mutaan, ikään kuin vuoret olisivat oksentaneet sisälmystensä saastan ympäröivään maastoon.
Jauhottunutta ja murskaantunutta kiveä oli kasaantunut röykkiöiksi; kuin rietas hautausmaa nämä myrkyttyneestä ja palaneesta maasta kohoavat kartiot jatkuivat loputtomina jonoina, jotka vastahakoinen valo vähitellen paljasti. "
J.R.R. Tolkien - Kaksi tornia, sivu 552

[Ei aihetta]Torstai 17.09.2009 22:25

Tänään koulussa silvoimme sormia! 8D ;<

Veriryhmäni on siis O.

Sama kuin suurimmalla osalla luokasta ; <<<<<<<<<<<<<<

Nerjassa!Lauantai 07.03.2009 18:28

Tippukiviluolat on hienoja!

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 21:53

hiukset pilalla.

[Ei aihetta]Perjantai 15.08.2008 15:01

kauhean haikeata : <

pisti ampiainen. ;;_;Keskiviikko 16.07.2008 16:01

ja tuntuu kun kaikki kesän hyttysenpistot olis aktivoitunu ja nyt kutittaa : ((