IRC-Galleria

Tiistai 3.6.2008Torstai 05.06.2008 03:08

(Tähän heti alkuun: toi kuva ei siis mitenkään liity tähän kyseiseen iltaan, mutta kuvassa on kesäfiilistä ja kesäkissoja. Hanna ja Miia<3 KESÄKESÄKESÄKESÄ)

Oltiin Hannan kans vähän viettämässä kesän alkua tiistaina. Lähettiin ihan spontaanisti kaupunkiin vähän istuun terassille. Aurinko paisto ja oli ihan tajuttoman lämmintä ja hienoo. Terassilta lähettiin sit myöhemmin käveleen kaupungille ja päädyttiin pitään piknikkiä koskenrantaan.

Siinä sit istuskeltiin, vähän virun valgeeta vedettiin ja silleen, nii siihen tuli sit kauhee porukka jotain jätkiä. Ne oli virolaisia, jotka oli töissä Suomessa. Me puhuttiin niitten kans suomee ja ne puhu meijän kans viroo. Ymmärrettiin toisiamme ihan tarpeeks loistavasti. Lähettiin siitä sit niitten kans kierteleen Tamperetta ja päädyttiin Killinkiin laulaan karaokee. Ne laulo jonkun suomalaisen biisin, jota ne ei osannu ollenkaan. Me päädyttiin sit Hannan kans vähän auttaan niitä. Sit me laulettiin Hannan kans "mitä yhdestä särkyneestä sydämestä". Se oli varmasti loistava tulkinta! Niitten jätkien tarkotus oli ilmeisesti juottaa meidät känniin, mutta lopulta se meni niin, että pari niistä virolaisista oli ihan seis ja me oltiin Hannan kans vielä ihan hyvässä kunnossa.

Joskus ennen yhtä Joni tuli hakeen meijät ja tultiin kotiin selittään porukoille kaikkee kivaa oudoista virolaisista! Meijän piti mennä uimaankin, mut porukat kielsi, kun väitti, että me vaan hukutetaan ittemme. :(

Hei hauskaa kesää kaikille! ^^


(p.s. Kannattaa hommata Happoradion Hirsipuu. Se on hyvä piisi.)
(p.p.s. Ei taidettu ottaa enää yhteyttä niihin virolaisiin)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.