IRC-Galleria

3kk neuvola takana..Tiistai 12.02.2008 18:39

pituutta oli jo 62cm, painoa 6500g ja pipo oli 41cm..Hurjasti hymyili ja jokelteli neuvolatädille..Punnitus vaa alla ei ollu kiva olla ku joutus oikeen kiinni pitää ku Milo potki itteään "liikkeelle", kaatu siinä vauhdissa tädin kaikki lääkepurkit yms.. :) Eka rokotus tuli ja siitä hirmuinen huuto ja koko jätkä kirkkaanpunainen..meni onneksi nopeesti ohi ja siitä asti on nyt nukkunut(n.3h)..Kiinteitä saadaan alkaa syömään jos niillä saatais pulauttelua vähemmäks..Pitäis varmaan mennä pikku hiljaa mini miestä herättelee et nukkuu sitte yölläkin..

Eka vellin maistelu..Tiistai 22.01.2008 15:44

Laittelin tossa mini miehelle 30ml maissivelliä ja 50ml korviketta, hetkeks mikroon ja johan kelpas..nam nam..söi tyytyväisenä, ja nukahti..nyt on tunnin nukkunu..saapi kattoo kauan nukkuu "vellin voimin"..Saa kyl nukkuu ihan rauhassa, viikon jo vaan kitissy, huooh..

Eka lääkärintarkastus Milolla..Torstai 03.01.2008 12:34

Lonkat kunnossa, sykkeet hyvät, päätä nosti pöydältä ja "kävelykin" onnistu ku lääkäri "kävelytti".. pituutta on nyt sitte 57cm ja painoa 5160g..iso poika jo!! (s.paino 3360g ja pituus 52cm) Kovin olis halunnut nukkua ja hermo tietty meni ku väkisin herättivät..mielenosoitukseks pissas sitte neuvolatädin hoitopöydälle..

Uusi alkuaine!Tiistai 18.12.2007 16:55

Mendelejevin jaksolliseen järjestelmään on lisätty uusi alkuaine. Tähän mennessä tutkijat ovat saaneet siitä selville seuraavaa:

Alkuaineen numero: 115

Nimi: NAINEN

Merkki: Nm

Löytäjä: Aatami

Atomipaino: Yleensä korkeintaan 80kiloa,mutta tietyillä isotoopeilla vaihtelee 40:stä ~250 kiloon.

Esiintyminen: Runsaasti koko maailmassa

Fyysiset ominaisuudet: Osaa kiehahtaa noin vain ja muuttua jäätävän kylmäksi aivan ilman syytä. Sulaa erityiskäsittelyssä. Väärä käsittely aiheuttaa happamuutta.

Lämpötilaherkkyys: Heikko, etenkin sisäelimissä

Laajentuminen: lisääntyy iän myötä. Pysähtyy riittävän Fyysisen rasituksen aikana.

Molekyylirakenne: Täydellinen 90/60/90. USA:ssa esiintyy myös alaspäin levenevää rakennetta 60/90/120 ja pohjoismaissa kapeampaa rakennetta 50/50/50.

Kemialliset ominaisuudet: Muodostaa mielellään yhdisteitä kullan,hopean, platinan ja muiden jalometallien kanssa. Pystyy imeyttämään suuria määriä mitä tahansa kallista ainetta. Voi räjähtää äkkiä ja täysin varoittamatta. Ei ole vesiliukoinen, mutta kykenee liuottamaan alkoholia melko hyvin. Reaktioaika vaihtelee sekunnin murto-osasta vuorokauteen.

Käyttö: Kaunis koriste erityisesti urheiluautoissa. Hyvä puhdistuskyky. Mainio apu ikävystymisen yllättäessä sekä halutessa rentoutua.

Erityisominaisuudet: Muuttuu vihreäksi, jos asetetaan parempilaatuisen alkuaine-erän viereen.

Varoituksia!!!: Hengenvaarallinen muiden kuin asiantuntijoiden käsissä. On uhkarohkeaa omistaa useampi kuin yksi kimpale, mutta on mahdollista hallita useampia kappaleita, kunhan niitä säilyttää eri paikoissa ja huolehtii siitä, etteivät ne kohtaa (räjähdysvaara). =)
MÄÄRITEMÄ: vauvaksi kutsutaan ihmisolentoa, joka on pieni jo syntyessään.

MERKKI: vauvoja on kahta merkkiä, tyttöjä ja poikia. Ne on rakenteeltaan miltei samankaltaisia ja niillä voidaankin osoittaa vain yksi eroavaisuus jonka perusteella ne on tunnistettavissa: pojilla on siniset tossut ja tytöillä punaiset.

IKÄ: vauvat on yleensä ottaen hyvin nuoria. Ryppyisyys ei suinkaan merkitse että vauva olisi käytetty. Sitä paitsi rypyt voidaan tehokkaan ruokinnan avulla helposti poistaa.

VÄRI: mikäli rajoitumme koti-suomen oloihin,on vauva syntyessään punainen,keltainen tai punakeltainen. myöhemmin muuttuu ihonvärisiksi.

HANKINTAKUSTANNUKSET: vauva on kallis sijoitus. Hankintaa helpottaa suuresti se että nykyisin vauva voidaan hankkia jopa ilman käsirahaa ja erittäin pitkällä maksuajalla. Maksuaika on tavallisesti 18-22 vuotta, jopa enemmänkin. 2-9 kappaleen erissä hankittuna vauvat tulevat halvemmiksi.

TEKNISET TIEDOT: pituus ja paino ovat suureita joihin kiinnitetään ensimmäisenä huomiota. Nämä loppujen lopuksi hyvin epäolennaiset mitat vaihtelevat vauvakohtaisesti, eräänlaisina karkeina ohjearvona ovat 45-55cm ja 3.5kg.

Tilavuus on erittäin suuri. Vauva tarvitsee polttoaine täydennystä 4-6 tunnin väliajoin. Aluksi polttoaineena käytetään erikoisainetta, mutta kun sitä ei ole enää saatavilla,käytetään maitoa, jonka oktaaniluku on 50. Vauvan vanhetessa lisätään oktaaniluku 66,6 ja lopuksi 100:aan.

Tiheys on äärimmäisen huono,sillä vauva vuotaa molemmista päistä,ja varsinkin alapäästä vuoto on runsasta. Sen vuoksi tiivisteet vaihdetaaan muutaman tunnin välein.

Maksimi kosteus on verrattain helposti saavutettavissa. Tällöin on syytä ryhtyä erikoistoimenpiteisiin (kts.tarkemmin kohta HUOLTO).

Äänitaso on alussa verrattain alhainen,mutta kasvaa suoraan verrannollisena ryppyjen häviämisen kuutioon.

Hajukynnys, kuten äänitaso, ovat suureita, joihin vanhempien ohella myöskin naapurit kiinnittävät erityistä huomiota. Hajukynnys säilyy kuitenkin maksimiarvossaan vain parin ensimmäisen käyttövuoden ajan.

Vielä on huomattava että toimintayksikössä merkkiä vauva vaikuttavat energian ja aineen häviättömyyden lait sekä myöskin vaimentamattoman värähtelijän ja pyörähtelijän laki.


HUOLTO: Vauvaa käytetään määräaikaishuollossa neuvolassa. Tavallisimpina huoltotoimenpiteinä ovat tällöin katseleminen,venyttäminen mittausta varten,reikien pisteleminen vauvaan sekä kehuminen. Lisäksi annetaan käyttäjille ohjeita eri tilanteita varten.

Määräaikaishuoltojen välisinä aikoina ovat tärkeimmät huoltotoimenpiteet pesu,voitelu ja ilmaus. Pesu suoritetaan päivittäin kehonlämpöisellä vedellä ammeessa. Pesukonetta ja "hohtavan valkoisiksi" tekeviä pesuaineita ei ole syytä käyttää. Pesun jälkeen kierretään hellävaraisesti kuivaksi. Narulle ripustaminen on tarpeetonta. Voitelu suoritetaan välittömästi pesun ja kuivauksen jälkeen sivelemällä vauva öljyllä. Erityisen huolellisesti on öljyttävä vauvan alapää ja nivelet. Ilmaus suoritetaan aina polttoaine täydennyksen jälkeen kohottamalla vauva pystyasentoon. Ilman mukana poistuu usein myös liika polttoaine. ilmaajan kauluksille.

TAKUU: Synnytyslaitos ei anna vauvalle minkäänlaista takuuta. EM.Ohjeita seuraamalla vauva kuitenkin kesyyntyy suhteellisen helposti ja syö jo muutaman kuukauden ikäisenä kädestä. Myöhemmin se lopettaa epäluuloisen tuijotuksen ja lakkaa murisemasta vieraille. =)

[Ei aihetta]Tiistai 18.12.2007 16:02

Ennen kuin minusta tuli äiti,
tein ja söin lämpimiä aterioita.
Minulla oli tahriintumattomat vaatteet.
Minulla oli hiljaisia puhelikeskusteluja.
Ennen kuin minnusta tuli äiti,
Nukuin niin myöhään, kuin halusin enkä kantanut huolta siitä,
kuinka myöhään menin nukkumaan.
Harjasin hiukseni ja hampaani joka päivä.
En kompastunut leluihin tai unohtanut tuutulaulujen sanoja.
Ennen kuin minnusta tuli äiti,
En tullut ajatelleeksi olivatko huonekasvini myrkyllisiä vai eivät.
En miettinyt koskaan rokotuksia.
Ennen kuin minusta tuli äiti,
minun päälleni ei oltu koskaan oksennettu,
kakattu,syljetty,pissitty, eikä pureskeltu ja nipistelty pienillä sormilla.

Ennen kuin minusta tuli äiti,
Minulla oli täydellinen mielenhallinta,
-ajatuksieni
ja vartaloni hallinta.
Nukuin koko yön.
En ollut koskaan pidellyt kirkuvaa lasta, jotta lääkärit voisivat tehdä kokeita tai antaa rokotuksia.
En ollut koskaan katsonut itkuisiin silmiin ja itkenyt.
En ollut koskaan ollut äärettämän onnellinen yksinkertaisesta hymystä.
En ollut koskaan istunut myöhään yöllä katsellen nukkuvaa lasta.
Ennen kuin minusta tuli äiti.
En ollut koskaan pidellyt nukkuvaa vauvaa, vain sen vuoksi etten halunnut laittaa häntä sänkyynsä.
En koskaan ollut tuntenut sydämeni murskautuvan miljooniksi palasiksi,kun en voinut lopettaa kipua.
En koskaan ollut tiennyt,että jokin niin pieni voisi vaikuttaa elämääni niin paljon.
En koskaan tiennyt, että voisin jotakuta rakastaa niin paljon.
En koskaan tiennyt,että rakastaisin olla äiti.
Ennen kuin minusta tuli äiti,
En tiennyt miltä tuntuu, kun sydämeni on ruumiini ulkopuolella.
En tiennyt kuinka ihanalta voi tuntua,kun syöttää nälkäistä vauvaa.
En tiennyt siteestä äidin ja lapsen välillä
En tiennyt, että jokkin niin pieni voisi saada minut tuntemaan itseni niin tarpeelliseksi.
Ennen kuin minusta tuli äiti,
En ollut koskaan noussut ylös yöllä kymmenen minuutin välein tarkistaakseni että kaikki on kunnossa.
En ollut koskaan tuntenut sitä lämpöä
iloa
rakkautta
sydänsärkyä
ihmetystä
tai tyytyyväisyyttä,joka äitiydestä tulee.
En tiennyt, että voisin tuntea niin paljon....
ENNEN KUIN MINUSTA TULI ÄITI!

Milo-tonttu <3Keskiviikko 12.12.2007 14:59

Muistatko vielä??Keskiviikko 12.12.2007 14:12

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) MITEN TAPASIMME? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)

Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan..!

sussulta..Keskiviikko 12.12.2007 14:04


Tehtävänanto: Paljastan itseni ja itsestäni asioita. Valitsen 5 ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

PERUSJUTUT
Nimi > Anniina

Lävistyksiä > korvissa 5
Pituus > 167cm
Kengännumero > 37-39
Hiustenväri > musta
Sisarukset > katja ja tanja

VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka ostit? > en mä muista nimee..
...Kappale, jonka kuuntelit? > love is wicked
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi? > toi sama..
...CD, jonka ostit? > tyhjiä
...Henkilö, jolle soitit? > Sussu
...Henkilö, joka soitti sinulle? > Janne
...TV-show, jonka katsoit? > ai siis ohjelma??..mitäköhä sielt eilen tuli..
...Henkilö, jota ajattelit? Sussua

VASTAAN VAI PUOLESTA?
Kaukosuhteet > puolesta
Itsemurha > vastaan
Ihmisten tappaminen > vastaan
Teinitupakointi > vastaan
Rattijuopumus > vastaan
Homo- ja lesbosuhteet > puolesta
Saippuasarjat > puolesta

MITÄ...
...Shampoota käytät? > värjätyille hiuksille..
...Kenkiä käytät? > lenkkareita
...Pelkäät? > hui kauhee..et minu pökkelöl käy jotai..on niin kovin pieni vielä..

KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut? > jaa...
...Kertaa sydämesi on särkynyt? >liian monta..
...Sydäntä olet särkenyt? > ainaki yhen
...Ihmistä luokittelisit sellaisiksi tosiystäviksi, joiden käsiin voisit uskoa elämäsi? > muutaman
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä? > ei oo
...Arpea on kehossasi? > onhan niitäkin..

AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma? > enpä juuri..
...Hauska? > tiiä siitä..
...Kiihkeä? > tiiä sitte siitäkään..vihasena ainaki..
...Ystävällinen? > tietty..
...Rakastettava? > parhaani mukaan..
...Huolehtiva? > tottakai..
...Suloinen? > koiranpennut on suloisia..

SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma? > jekkupatteri ja lonkku..
...Karkki > suklaa
...Sarjakuva / piirroselokuva > simpsoneita tulee katottuu..ehkä liikaakin..
...Purukumi > ei välii
...Väri > musta
...Kynsilakan väri > riippuu fiiliksest..
...Viikonpäivä > kaikki päivät samanlaisia nyt ko on kotona....
...Inhokkipäiväsi > ---"---
...Kukka > lilja
...Koru > kalevalan lähde
... Kesä / talvi? > kesä
... Norja / Ruotsi? > Ruotsi
... Trampoliini vai uima-allas? > uima-allas

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi? > Milo
...Näki sinun itkevän? > Janne
...Sai sinut itkemään?> Janne
...Oli kanssasi elokuvissa? > Janne
...Lähetti sinulle sähköpostia? > Katja

OLETKO KOSKAAN...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä? > Jepulis, eipä sitä tuu huvikseen huudeltuu..
...Ollut julkisella paikalla yöpuvussa? > Koirien kusetuskeikan tainnu heittää..
...Pitänyt jonkun salaisuuden? > kyl
...Itkenyt elokuvan aikana? > välillä...
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella? > myönnän..
...Ollut esiintymislavalla? > kyl
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? > en, vois kyl olla kiva vaik päivän testaa..

Paljonko kello on? > 11.49
Omenat vai banaanit? > banaanit
Sininen vai punainen? > sininen
Kevät vai syksy? > kevät
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen? > vaihtaa milon vaipan..
Minkä aterian söit viimeksi? > iltapalan..
Oletko tylsistynyt? > usein..
Minkä äänen kuulit viimeksi? > milon kitinän täs sylis..
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi? > hmm...

YSTÄVYYS/RAKKAUS:
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? > uskon
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta? > poika on, tyttö olis kans kiva..

MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri? > ei ole
Mitä kieliä osaat? > suomi...englantii iha sujuvasti..
nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi > ...sänky..
Ketä rakastat? > perhettä <3
Ketä kaipaat? > enpä just ketää..
Lempinimet? > Anni
Nimesi alkukirjaimet? > amv
Kuinka vanhalta näytät? > emmä tiiä..
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt? >riippuu tilanteest..
Silmälasit / piilolinssit? > en käytä kumpaakaa..
Onko sinulla lemmikkejä? > 2 koiraa, leevi ja vilma
Mikä saa sinut onnelliseksi? > monet asiat
Mikä huolestuttaa sinua? > niitä on hurjasti

OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet? > joo
...Halunnut karata? > joo
...Kokeillut huumeita? > ikävä kyllä..
...Pinnannut koulusta? > tietty..

Siinäpä ne...

Näin se vaan on!!!Sunnuntai 09.12.2007 21:10

1.Äiti on oikeassa
2.Äiti on aina oikeassa
3.Jos joku tuntee olevansa oikeassa, kts.edelliset kohdat
4.Äiti ei makaa- hän mietiskelee
5.Äiti ei juo- hän maistelee
6.Äiti ei ole myöhässä- hän ei ole nyt paikalla
7.Äiti ei riitele- hän perustelee
8.Äiti ei lue lehtiä- hän kerää aineistoa
9.Äiti ei juoruile- hän tekee selvitystä
10.Äiti ei vehkeile ystäviensä kanssa- hän kasvattaa teitä
11.Äiti ei huuda- hän painottaa asiaa, jotta kaikki kuulisivat
12.Äiti ei hauku- hän neuvoo
13.Menet äidin luokse oman ideasi kanssa- palaat äidin idean kanssa
14.Mitä enemmän kritisoit äitiä, sitä huonommin menestyt elämässä