IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Annelta..Tiistai 04.11.2008 22:32...................................tytöt....................................
.........................ovat kuin omenoita.........................
....................Parhaimmat ovat puun ylä....................
..................osassa. Pojat eivät meinaa ylet-.............
...............tää hyviin omeniin, sillä he pelkäävät.........
.............putoavansa ja satuttavansa. Sen sijaan........
.........he ottavat huonoja omenoita, jotka eivät ole.....
..........niin hyviä, mutta helppoja. Joten omenat.........
.............puun ylä osassa luulevat, että heissä ..........
............on jotain vikaa, vaikka todellisuudessa.........
..................he ovat ihmeellisiä. Heidän vain .............
......................täytyy odottaa oikeaa poikaa,.............
.............................joka on tarpeeksi.......................
.....................................rohkea ..............................
......................................kiipeä- .............................
.......................................mään ..............................
.....................................ylös asti.............................
...............Kaikki tytöt kopioikaa omalle sivulle ..........

5kk neuvola..Keskiviikko 16.04.2008 16:07

Milo oli niin ihanan hyvällä tuulella taas, tuli terveydenhoitajakin kurkkimaan kun jätkän kikatus kuulu käytävään asti..
Pituutta on nyt sit 66,5cm ja painoa 8090g..Pituuskäyräkin sojotti taas ylöspäin viimekertaisen notkahduksen jälkeen..
Rokotuskin tuli, eikä milo edes itkenyt!!
päiväkotihakemusta pitäis alkaa täyttelee..

Naisen toiveita...Keskiviikko 16.04.2008 16:04


Nainen käveli metsässä ja kompastui yhtäkkiä johonkin,
joka lähemmän tarkastelun jälkeen paljastui öljylampuksi.
Kun nainen pyyhki sitähieman, siitä
tuli tietenkin henki esiin. "Saanko nyt kolme toivomusta?"
nainen kysyi. "Et", vastasi henki, "huonojen aikojen ja devalvaation ja muun
sellaisen takia saa nykyään esittää vain yhden toivomuksen.. No, mikäs se
olisi?" "No siinä tapauksessa haluaisin rauhanLähi-Itään", sanoi nainen
ja kaivoi esiin kartan. "Näetkö tämän kartan? Haluan, että nämä maat
lopettavat taistelemasta keskenään. Henki katsoi karttaa ja sanoi: "Voi
herranjestas sentään, nämä maathan ovat tapelleet keskenään jo tuhansia
vuosia. Luulenpa, että asialle ei ole mitään tehtävissä. Olen hyvä,
mutta en NIIN hyvä. "Toivo jotain muuta." Nainen mietti hetken ja
sanoi: En ole vielä onnistunut tapaamaan sitäoikeaa miestä. Miestä joka
on ajattelevainen ja rakastavainen, joka ottaa muut huomioon, osaa
laittaa ruokaa ja tekee puoletkotitöistä. Joka on uskollinen, hyvä
sängyssä eikä katso urheilua koko ajan. Lyhyesti sanottuna
ihanteellinen elämänkumppani." Henki oli hetken aikaa hiljaa ja murahti
sitten: "Näytäpäs vielä sitä saatanan karttaa...!"

Jee!!!Tiistai 25.03.2008 14:09

Milo nukku klo 21-06 kertaakaan heräämättä!!! Klo 6 söi ja nukkui vielä 2h..!!!

Milo kääntyy masulleen!!Maanantai 24.03.2008 23:09

21.3.2008 perjantaina käänty ekan kerran ja sit oli pari päivää väliä, mut tänään 24.3.2008 on menny neljä kertaa ympäri..sängyssäkin kovasti yrittää kierähtää eikä malta nukkua..iso poika jo..

4kk neuvolassa 63.5cm ja 7220g ja kaikki oli oikein hyvin!!!

3kk neuvola takana..Tiistai 12.02.2008 18:39

pituutta oli jo 62cm, painoa 6500g ja pipo oli 41cm..Hurjasti hymyili ja jokelteli neuvolatädille..Punnitus vaa alla ei ollu kiva olla ku joutus oikeen kiinni pitää ku Milo potki itteään "liikkeelle", kaatu siinä vauhdissa tädin kaikki lääkepurkit yms.. :) Eka rokotus tuli ja siitä hirmuinen huuto ja koko jätkä kirkkaanpunainen..meni onneksi nopeesti ohi ja siitä asti on nyt nukkunut(n.3h)..Kiinteitä saadaan alkaa syömään jos niillä saatais pulauttelua vähemmäks..Pitäis varmaan mennä pikku hiljaa mini miestä herättelee et nukkuu sitte yölläkin..

Eka vellin maistelu..Tiistai 22.01.2008 15:44

Laittelin tossa mini miehelle 30ml maissivelliä ja 50ml korviketta, hetkeks mikroon ja johan kelpas..nam nam..söi tyytyväisenä, ja nukahti..nyt on tunnin nukkunu..saapi kattoo kauan nukkuu "vellin voimin"..Saa kyl nukkuu ihan rauhassa, viikon jo vaan kitissy, huooh..

Eka lääkärintarkastus Milolla..Torstai 03.01.2008 12:34

Lonkat kunnossa, sykkeet hyvät, päätä nosti pöydältä ja "kävelykin" onnistu ku lääkäri "kävelytti".. pituutta on nyt sitte 57cm ja painoa 5160g..iso poika jo!! (s.paino 3360g ja pituus 52cm) Kovin olis halunnut nukkua ja hermo tietty meni ku väkisin herättivät..mielenosoitukseks pissas sitte neuvolatädin hoitopöydälle..

Uusi alkuaine!Tiistai 18.12.2007 16:55

Mendelejevin jaksolliseen järjestelmään on lisätty uusi alkuaine. Tähän mennessä tutkijat ovat saaneet siitä selville seuraavaa:

Alkuaineen numero: 115

Nimi: NAINEN

Merkki: Nm

Löytäjä: Aatami

Atomipaino: Yleensä korkeintaan 80kiloa,mutta tietyillä isotoopeilla vaihtelee 40:stä ~250 kiloon.

Esiintyminen: Runsaasti koko maailmassa

Fyysiset ominaisuudet: Osaa kiehahtaa noin vain ja muuttua jäätävän kylmäksi aivan ilman syytä. Sulaa erityiskäsittelyssä. Väärä käsittely aiheuttaa happamuutta.

Lämpötilaherkkyys: Heikko, etenkin sisäelimissä

Laajentuminen: lisääntyy iän myötä. Pysähtyy riittävän Fyysisen rasituksen aikana.

Molekyylirakenne: Täydellinen 90/60/90. USA:ssa esiintyy myös alaspäin levenevää rakennetta 60/90/120 ja pohjoismaissa kapeampaa rakennetta 50/50/50.

Kemialliset ominaisuudet: Muodostaa mielellään yhdisteitä kullan,hopean, platinan ja muiden jalometallien kanssa. Pystyy imeyttämään suuria määriä mitä tahansa kallista ainetta. Voi räjähtää äkkiä ja täysin varoittamatta. Ei ole vesiliukoinen, mutta kykenee liuottamaan alkoholia melko hyvin. Reaktioaika vaihtelee sekunnin murto-osasta vuorokauteen.

Käyttö: Kaunis koriste erityisesti urheiluautoissa. Hyvä puhdistuskyky. Mainio apu ikävystymisen yllättäessä sekä halutessa rentoutua.

Erityisominaisuudet: Muuttuu vihreäksi, jos asetetaan parempilaatuisen alkuaine-erän viereen.

Varoituksia!!!: Hengenvaarallinen muiden kuin asiantuntijoiden käsissä. On uhkarohkeaa omistaa useampi kuin yksi kimpale, mutta on mahdollista hallita useampia kappaleita, kunhan niitä säilyttää eri paikoissa ja huolehtii siitä, etteivät ne kohtaa (räjähdysvaara). =)
MÄÄRITEMÄ: vauvaksi kutsutaan ihmisolentoa, joka on pieni jo syntyessään.

MERKKI: vauvoja on kahta merkkiä, tyttöjä ja poikia. Ne on rakenteeltaan miltei samankaltaisia ja niillä voidaankin osoittaa vain yksi eroavaisuus jonka perusteella ne on tunnistettavissa: pojilla on siniset tossut ja tytöillä punaiset.

IKÄ: vauvat on yleensä ottaen hyvin nuoria. Ryppyisyys ei suinkaan merkitse että vauva olisi käytetty. Sitä paitsi rypyt voidaan tehokkaan ruokinnan avulla helposti poistaa.

VÄRI: mikäli rajoitumme koti-suomen oloihin,on vauva syntyessään punainen,keltainen tai punakeltainen. myöhemmin muuttuu ihonvärisiksi.

HANKINTAKUSTANNUKSET: vauva on kallis sijoitus. Hankintaa helpottaa suuresti se että nykyisin vauva voidaan hankkia jopa ilman käsirahaa ja erittäin pitkällä maksuajalla. Maksuaika on tavallisesti 18-22 vuotta, jopa enemmänkin. 2-9 kappaleen erissä hankittuna vauvat tulevat halvemmiksi.

TEKNISET TIEDOT: pituus ja paino ovat suureita joihin kiinnitetään ensimmäisenä huomiota. Nämä loppujen lopuksi hyvin epäolennaiset mitat vaihtelevat vauvakohtaisesti, eräänlaisina karkeina ohjearvona ovat 45-55cm ja 3.5kg.

Tilavuus on erittäin suuri. Vauva tarvitsee polttoaine täydennystä 4-6 tunnin väliajoin. Aluksi polttoaineena käytetään erikoisainetta, mutta kun sitä ei ole enää saatavilla,käytetään maitoa, jonka oktaaniluku on 50. Vauvan vanhetessa lisätään oktaaniluku 66,6 ja lopuksi 100:aan.

Tiheys on äärimmäisen huono,sillä vauva vuotaa molemmista päistä,ja varsinkin alapäästä vuoto on runsasta. Sen vuoksi tiivisteet vaihdetaaan muutaman tunnin välein.

Maksimi kosteus on verrattain helposti saavutettavissa. Tällöin on syytä ryhtyä erikoistoimenpiteisiin (kts.tarkemmin kohta HUOLTO).

Äänitaso on alussa verrattain alhainen,mutta kasvaa suoraan verrannollisena ryppyjen häviämisen kuutioon.

Hajukynnys, kuten äänitaso, ovat suureita, joihin vanhempien ohella myöskin naapurit kiinnittävät erityistä huomiota. Hajukynnys säilyy kuitenkin maksimiarvossaan vain parin ensimmäisen käyttövuoden ajan.

Vielä on huomattava että toimintayksikössä merkkiä vauva vaikuttavat energian ja aineen häviättömyyden lait sekä myöskin vaimentamattoman värähtelijän ja pyörähtelijän laki.


HUOLTO: Vauvaa käytetään määräaikaishuollossa neuvolassa. Tavallisimpina huoltotoimenpiteinä ovat tällöin katseleminen,venyttäminen mittausta varten,reikien pisteleminen vauvaan sekä kehuminen. Lisäksi annetaan käyttäjille ohjeita eri tilanteita varten.

Määräaikaishuoltojen välisinä aikoina ovat tärkeimmät huoltotoimenpiteet pesu,voitelu ja ilmaus. Pesu suoritetaan päivittäin kehonlämpöisellä vedellä ammeessa. Pesukonetta ja "hohtavan valkoisiksi" tekeviä pesuaineita ei ole syytä käyttää. Pesun jälkeen kierretään hellävaraisesti kuivaksi. Narulle ripustaminen on tarpeetonta. Voitelu suoritetaan välittömästi pesun ja kuivauksen jälkeen sivelemällä vauva öljyllä. Erityisen huolellisesti on öljyttävä vauvan alapää ja nivelet. Ilmaus suoritetaan aina polttoaine täydennyksen jälkeen kohottamalla vauva pystyasentoon. Ilman mukana poistuu usein myös liika polttoaine. ilmaajan kauluksille.

TAKUU: Synnytyslaitos ei anna vauvalle minkäänlaista takuuta. EM.Ohjeita seuraamalla vauva kuitenkin kesyyntyy suhteellisen helposti ja syö jo muutaman kuukauden ikäisenä kädestä. Myöhemmin se lopettaa epäluuloisen tuijotuksen ja lakkaa murisemasta vieraille. =)
« Uudemmat -