IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

tää on ihan hölmö ominaisuusMaanantai 26.09.2005 00:26

otsikko kertoo kaiken, vaikka siihen ei koskaan saisikaan viitata. Tai ainakaan kielten aineissa. Se on tullut harvinaisen selväksi, kun sitä toitotetaan kaikilla mahdollisilla kielten tunneilla. Mutta siis mun mielestä tää ominaisuus on oikeesti aika hölmö, kun ei tällä oikeesti tee mitään järkevää. Tätä ihmiset jaksaa vähän aikaa ja jaksaa vähän aikaa lukea toistensa juttuja, mutta en oikein usko, että tätä kukaan niin kamalan kauan jaksaa. Itse jaksan varmaan käydä ajatuksia välillä kirjottamassa, mutta ehkä parin tyypin juttuja jaksaisin käydä lukemassa. Vaikka onhan totta, että tällä saisi ehkä enemmän tietoa sellasista tuntemattomista ihmisistä ja sitä kautta vois gallerian välityksellä paremmin tutustua ihmisiin. Vaikka jos ajattelee gallerian alkuperäistä tarkotusta niin ei tällä ominaisuudella ole mitään virkaa. On kyllä hienoa, että arpomalla just mulle on tää ominaisuus osunu, koska mä en ikinä voita mistään arpajaisistakaan mitään niin onhan tää sinänsä suuri voitto. :D

Tänään Väinön bileet (vaikka se ei vielä täytäkään, kun vasta tiistaina) ja vähän ruotsin lukemista ja tuli kyllä syötyä ja juotua liikaa, koko yön saa juosta sit vessassa. Ja huomenna ois kouluakin, masentavaa. Läksyjä on ehkä vähän jotain jo tehty tai luulen kyllä tehneeni kaikki läksyt ja vähän ylimäärästäkin kaupan päälle.

Pitäkää mua vaan vaikka kuinka teininä (siis tätähän ei ole pakko lukea, kun tää on vaan vähän niin kuin mun päiväkirja), mutta pakko sanoa, että on Jania ihan hirveä ikävä. Kun se on sellanen ihana lutunen ja söpö ja ihana ja rakas ja vaikka mitä ja kun en oo sitä vähään aikaan nähny niin ei oo kivaa.

Ja kieltämättä Juhaakin on vähän ikävä, kun sitä ei oo puoleen vuoteen, tai ylikin, nähnyt. Ja nyt kun se meidän yhteinen Ahvenanmaanreissukin peruuntui niin täytyy sit sopia joku muu viikonloppu sen näkemiseen. Ja pitäis mailatakin sille Juhalle, kun vaan jaksais ja ehtis ja viittis. Ja Janille pitäis kanssa mailata. Ehkä sille huomenna ja Juhalle joskus sit.

Mut nyt tää taas menee, kun ei tätä kukaan jaksa kohta lukea jos muutenkaan jaksaa. Kiitti ja hyvästi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.